[Adana - MT]

herkese merhabalar.bende aranıza katıldım.ismim ahmet fırat sepetçi.adanalıyım.servis teknisyeniyim.24 yaşındayım.motorsiklet benim için önemli bir ulaşım aracıdır.işşallah kendim maddi olarak iyi olduğumda daha iyi motor alacağım.şimdilik motorumdan memnunum ve isminide kararbomba koydum.mz olarak çok bakımlıdır.her yola onunla giderim.çok şükür beni yolda hiçbirzaman bırakmadı.160 km herzaman görür.sizlerle tanışmak dileklerimle tekrar herkese merhaba.

Adana İl Temsilcisi
herkese merhabalar.bende aranıza katıldım.ismim ahmet fırat sepetçi.adanalıyım.servis teknisyeniyim.24 yaşındayım.motorsiklet benim için önemli bir ulaşım aracıdır.işşallah kendim maddi olarak iyi olduğumda daha iyi motor alacağım.şimdilik motorumdan memnunum ve isminide kararbomba koydum.mz olarak çok bakımlıdır.her yola onunla giderim.çok şükür beni yolda hiçbirzaman bırakmadı.160 km herzaman görür.sizlerle tanışmak dileklerimle tekrar herkese merhaba.

hoş geldin ahmet kardeş.

hoşbulduk abi.msj ikitane çıkmış.silemedim.sizler nasıl biraraya geliyorsunuz.sizlerle tanışma işi nasıldır .bana yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca gezi günlerini nasıl ayarlıyorsunuz.birde isimlerinizi nereden öğrenirim.

Adana İl Temsilcisi
benim adım BORA.ilk 10 dakika içerisinde silebilir veya değiştirebilirsin,bu süre geçtikten sonra müdahale edemezsin.aslında her çarşamba akşamı a.mendereste buluşuruz ama havaların soğuması nedeniyle ve bizler bu kadar adam kapalı ve hesaplı bir mekan bulamadığımız için:cyclopsan:silent:,geçen hafta toplantı olmadı.eğer soğuk olursa ki olacağa benziyor bu hafta da olmayacak.sizlerle tanışma işi nasıldır diye soruyorsun,işte o da bizim FAZER muzaffer kardeşimizin denetimindedir.genellikle köseden baklava ile olur.:)geziler de genellikle bir hafta boş,bir hafta dolu şeklinde yağışsız günlerde olur.burayı takip edersen gezileri yakalaman mümkün olur.

Son düzenleme:
teşekür ederim bora abi.tanıştığıma memnun oldum.buarada gezilere gelebilirmiyim.kural varmıdır.sizin başkanınız kimdir

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------

teşekür ederim bora abi.tanıştığıma memnun oldum.buarada gezilere gelebilirmiyim.kural varmıdır.sizin başkanınız kimdir

Bizim 1.başkanımız (Fazerr) Muzaffer :cat: 2.başkanımız (Adanalı) Bora :cat: 3.başkanımız henüz seçilmedi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------

Bizim 1.başkanımız (Fazerr) Muzaffer :cat: 2.başkanımız (Adanalı) Bora :cat: 3.başkanımız henüz seçilmedi :mrgreen:

teşekkür ederim.sizlerle tanışmak isterim ilk toplantınızda geleceğim.peki bu gurubun kuralları varmı.kurallarını bilirsem daha iyi olur.yanlış bir şey yapmak ve sizlere uyum sağlamak açısından önemli bir kırıterdir.bunları bilmek isterim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Onursal başkanlarımızda Mustafa abi ve Turgay abi kanki unutmayalım .....:cat::cat:

teşekkür ederim.sizlerle tanışmak isterim ilk toplantınızda geleceğim.peki bu gurubun kuralları varmı.kurallarını bilirsem daha iyi olur.yanlış bir şey yapmak ve sizlere uyum sağlamak açısından önemli bir kırıterdir.bunları bilmek isterim.

Bizde sedece nezaket kuralları var, onun dışında pek kural yok :cat: :bounce:

Kısacası bizde herkes başkan.:)

fakat böyle sosyal guruplarda mutlaka bir başkan olması lazım.yada öncü...yoksa herkafadan bir ses çıkar.düzen olmaz proğram yapılamaz vede mutlaka orgnize olunamaz.belirli bir aşamadan sonra hatalar olur.guruplar dağılmaya başlar.oyüzden sosyal guruplar mutlaka bir öncüsü olmak zorundadır.aksini yapmak guruplara zarar verir.ben şahsen bunları yaşadım ve gördüm:cherry:kitabını bile okudum.yanlışı yanlış bozar.doğru şey herzaman doğru kalır.:cat:

Adana İl Temsilcisi
Yazdıklarınıza katılmamak mümküm değil.ama demekki her zaman doğru her yerde doğru olmuyor.biz,birkaç yıldır,başkansız,kuralsız,çok şükür kazasız belasız götürüyoruz.MESELA BİR GEZİ DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE,ÖNERİLER SÖYLENİYOR VE ÇOĞUNLUĞUN ARZU ETTİĞİ YADA BİR ARKADAŞIMIZIN GÖRMEK İSTEYİPTE GİDEMEDİĞİ BİR YERDE KARAR VERİLİYOR.ayrıca biz sadece yollarda değil,evlerde de ailece de görüşüyoruz.bizim gurupta insanları,kurallar sıkıyor.sırf bu kurallar yüzünden eski gurubunu terkedip bizle birlikte olan arkadaşlarımız var.zaten hayatın,işlerin stresi hafta içinde insanları yeterince sıkıyor,birde deşarj olmak için pazar günü yollara çıkıp motor kullanırken belli kurallara uymak istemiyorlar.buna rağmen karadüzende değil.ama öneriniz içinde teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar