[Adana - MT]

arkadaşlar bu hafta sonu gezi rotamız narlı kuyu yaprak koy güzergahımızdır.Geçen hafta bazı arkadaşlarımız la muhteşem bir hafta sonu geçirdik,malzemeler süperdi,bu haftaki malzemeler daha çeşitli olacagından katılımcı arkadaşlarımın biran evvel isimlerini yazmaları menfaatleri dogrultusunda olacaktır ona göre malzeme ayarlamam gerekecek. Geçen haftaki gezimden bir kare paylaşıyorum.:queen::queen::queen:

[URL = http://img39.imageshack.us/i/dsc03431copy.jpg/] [/ img] [/ URL http://img39.imageshack.us/img39/9998/dsc03431copy.jpg]

gelecek arkadaşlarım saat 9:00 da mersin moladan cıkış yapılacak lütfen geç kalma olmasın malzemelere yetecek kadar yerim yok cünkü:wiinkk:
katılımcılar
1- fazerr-
2-adanalı
3-k.çenkis
4-koluman muzaffer
5-hale ve arkadaşları (650 cc)
6-jale ve 3 arkadaşı(1000 cc)
7-tombiş bal yanaklı neslihan(boranın kankası )[/QUOTE]

Hep aynı rota hep aynı rota. Bir günde başka yeri öner be kardeşim :pr:
Ben Katılamıyacağımı üzülerek söylemek zorundayım :salut:

Adana İl Temsilcisi
tombiş bal yanaklı neslihan(boranın kankası ) gelirse ben yokuuum.:pr:

seninkiler kitap gibi,bana düşen ANSİKLOPEDİ.:pr:

tombiş bal yanaklı neslihan(boranın kankası ) gelirse ben yokuuum.:pr:

seninkiler kitap gibi,bana düşen ANSİKLOPEDİ.:pr:

ulen sende bişey beğenmiyon be.kafayı çalıştır bi sor bakim niye ansiklopedi,hem yazın okursun ,hemde kışın.sen demiyonmu kışın çok üşüyorum diye .al işte bir dene. yıllarca kışın üşümenden iyidir.:queen::queen:

Günaydın millet....K.CENGİZZ sen hiç heveslenme gidemezsin hafta sonu gezi gidersen de geri dönme zaten..............

fazerr abim sen eli öpülecek adamsın.ve ellerinden,diğer arkadaşlarımın bal tanaklarında öperim.abi benide listeye yazarmısın.eğer BORA abimin ansiklopedi ile bir problemi varsa ben onu artçı olarak alabilirim.sıkıldığım zaman açar açar okur,okur,okurum abiiiii.:rendeer:

fazerr abim sen eli öpülecek adamsın.ve ellerinden,diğer arkadaşlarımın bal tanaklarında öperim.abi benide listeye yazarmısın.eğer BORA abimin ansiklopedi ile bir problemi varsa ben onu artçı olarak alabilirim.sıkıldığım zaman açar açar okur,okur,okurum abiiiii.:rendeer:

ben yerinde olsam en kısa zamanda şifremi değiştiririm :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 AM ----------

Günaydın millet....K.CENGİZZ sen hiç heveslenme gidemezsin hafta sonu gezi gidersen de geri dönme zaten..............

Hadi ya :silent:

muzaffer abi allah senden razı olsun.bu geziye çok gelmek isterim.fakat biliyorsunki rahatsızım.fakat yinede gelmeye çalışırım.bora abim ansiklopedi için sana bence kıyak yapılmış.bence al yoksa birdaha okuma şansın kalmaz.hiç yoktan iyidir.al ve evine mutlu dön bora abi.

ben onun patronu olarak götürüyorummmm.okadarrrrrr:queen:

muzaffer abi ben bilmem gidemez cengiz sor bakem kendisine hem yengelerim nerde benim nasıl gönderecekler sizi hepsini arayacam şimdi :mrgreen:

ama kızlar arasında en güzelide bora abinin kankası sölemek istedim çok şanslıı:queen::queen:

ne bu arkadaşlar :bounce:
siteyi abazanlar topluluğuna çevirdiniz:pr: :pr: :pr:
titreyip kendinize dönmenizi tavsiye ederim:rendeer:

aaaa sende mi buradaydın :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

şu k.cengize acımaya başladım,çok yazık olacak,çoook.daha şimdiden .....

allah razı olsun abi bir erkegin halinden ancak bir erkek anlar..şimdi bişey diyeceem diyemiyorum tırsıyorum abi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------

ne bu arkadaşlar :bounce:
siteyi abazanlar topluluğuna çevirdiniz:pr: :pr: :pr:
titreyip kendinize dönmenizi tavsiye ederim:rendeer:

sana ne kardeşim seninki de kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş misali
:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------

ben onun patronu olarak götürüyorummmm.okadarrrrrr:queen:

emir demiri keser abey:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------

hiç sorma tekin abi,bana layık gördüklerine bak.:pr:

abi sanada bişey begendiremiyoruz yaw nesi var meydan larus gibi işte:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------

beni neden fark etmediniz

yaw amet abi hadi kendini ekledin olaya motorunun ne işi var tepede yaw:silent:bir anlam mı çıkarmak lazım mesajmı veriyon ne dir açarmısın biraz:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar