[Adana - MT]

barbudos drrrrrrrrrrmmmmmmmm nirdesin yavvvvvvv.ayıptır akşama gelde hasret giderelim.

nedemek istiyorsun muzaffer abi ayağını denk al ona göreeee.patronuma laf söyleyecek adamı yerimmmm ben sen bilem olsan.alır anahtarını patronum haaaaaa:queen::queen:

ne demek istediğimi herkes anladı, sen niye anlamak istemiyon muzo :p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------

Para var imkan var gezin bakalım bu fakirliğin gözü kör olsun....:mrgreen:

bendende bu kadar, artık gezemiyeceğim :pr: çünkü dama dedim. Adaşımda destek çıkmıyor :salut:

güzel bir geziydi fakat dönüş yolunda sağolsum fuat arkadaşım bana yoldaşlık yaptı.üzüldüğüm tek nokta ise malisef muzaffer arkadaşımın bizi beklemeden gitmesi benim açımdan üzücüydü.anlamadığım nokta bu gezilerde dönerken niye beklenmiyoruz.suçumuz ufak cc motoramı binmek.ama ilk fırsatta paraya kıyıp 1000 cc alıp hepinize nal toplatacam haberiniz olsun.akşama görüşürüz.:rendeer:

kardeş üzme kendini. yapacağımız gezilerin dönüş yolunda ikili olarak tıngır mıngır döneriz.:cherry:

slm arkadaşlar bakıyorum sizin orda sabah erken oluyor kozan kalesi ve parkları güzelleşti bir ara gezersiniz artık .

arkadaşlar bu hafta sonu gezi rotamız narlı kuyu yaprak koy güzergahımızdır.Geçen hafta bazı arkadaşlarımız la muhteşem bir hafta sonu geçirdik,malzemeler süperdi,bu haftaki malzemeler daha çeşitli olacagından katılımcı arkadaşlarımın biran evvel isimlerini yazmaları menfaatleri dogrultusunda olacaktır ona göre malzeme ayarlamam gerekecek. Geçen haftaki gezimden bir kare paylaşıyorum.:queen::queen::queen:

gelecek arkadaşlarım saat 9:00 da mersin moladan cıkış yapılacak lütfen geç kalma olmasın malzemelere yetecek kadar yerim yok cünkü:wiinkk:
katılımcılar
1- fazerr-
2-adanalı
3-k.çenkis
4-koluman muzaffer
5-hale ve arkadaşları (650 cc)
6-jale ve 3 arkadaşı(1000 cc)
7-tombiş bal yanaklı neslihan(boranın kankası )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar