[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın :rendeer:

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------

Pazar günü yapmış olduğumuz Mersin/pınarbaşı gezimizden bir kaç foto :cat:
Gelen ve iştirak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim, balıklar harikaydı :p gelmeyenler çatlasın :mrgreen:
DSC04089.jpg

DSC04090.jpg

DSC04091.jpg

DSC04093.jpg

DSC04094.jpg

DSC04095.jpg

DSC04102.jpg

DSC04106.jpg

DSC04107.jpg

DSC04108.jpg

DSC04109.jpg

DSC04110.jpg

DSC04113.jpg

DSC04114.jpg

DSC04116.jpg

DSC04117.jpg

DSC04118.jpg

DSC04120.jpg

DSC04121.jpg

DSC04123.jpg

muzaffer abi seni bu karelerde ilk defa japonundan ayrı kareler gördüm.:queen:yoksa fazerr abimin korkusundanmı çekemedin:pr:akşama elinin artığı bi halka datlı alsanda yesek be abi.tabi parana kıyarsan.bir kerede elin dolu gel be muzaffer abi.nereye götürecen şu paraları be abiii..birde deyinmeden geçemiyeceğim.öyle güzel balıkları ağlatmışsınız beeeeeeeeeee balık öyle yalnız yenirmi hani rakı yokmu

Son düzenleme:
güzel bir geziydi fakat dönüş yolunda sağolsum fuat arkadaşım bana yoldaşlık yaptı.üzüldüğüm tek nokta ise malisef muzaffer arkadaşımın bizi beklemeden gitmesi benim açımdan üzücüydü.anlamadığım nokta bu gezilerde dönerken niye beklenmiyoruz.suçumuz ufak cc motoramı binmek.ama ilk fırsatta paraya kıyıp 1000 cc alıp hepinize nal toplatacam haberiniz olsun.akşama görüşürüz.:rendeer:

Mustafa abi renkli kişiliğinle (ve T-shirtünle :wiinkk:) öne çıkmışsın :cat:
Nedense herkes siyah girmiş.

Muzaffer abi benim şifreyide vereyim, sana zahmet benim adımada birşeyler yaz. Tek elle zorlanıyorum vallaaaa...:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------

gürselim koluman hep bunu yapıyor.allahtan yanında fazerr yoktu yoksa nal toplardın.dikkat edersen iki mzffer olursa o gezi çok tempolu oluyor malumun fazerr kolumana hocalık yapıyor.bunu bilmeyenimiz yok.onun için dikkatli ol uyma onlara.akşama bu mevzuyu konuşalım.çekirdek ve çaylar bendennnn

akıllı adamsın zaferim valla....çözmüşsün olayı......

Muzom benim.....Denizin kenarına kadar git alabalık ye oldumu bu şimdi yani...

Gürsel sende büyük motor al kardeşim.....allah allah yaw...kankime laf söyletmem....

muzaffer abi seni bu karelerde ilk defa japonundan ayrı kareler gördüm.:queen:yoksa fazerr abimin korkusundanmı çekemedin:pr:akşama elinin artığı bi halka datlı alsanda yesek be abi.tabi parana kıyarsan.bir kerede elin dolu gel be muzaffer abi.nereye götürecen şu paraları be abiii..birde deyinmeden geçemiyeceğim.öyle güzel balıkları ağlatmışsınız beeeeeeeeeee balık öyle yalnız yenirmi hani rakı yokmu

Bu yazı Fazerr Muzo kokuyor, onun için yorum yazmıyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------

güzel bir geziydi fakat dönüş yolunda sağolsum fuat arkadaşım bana yoldaşlık yaptı.üzüldüğüm tek nokta ise malisef muzaffer arkadaşımın bizi beklemeden gitmesi benim açımdan üzücüydü.anlamadığım nokta bu gezilerde dönerken niye beklenmiyoruz.suçumuz ufak cc motoramı binmek.ama ilk fırsatta paraya kıyıp 1000 cc alıp hepinize nal toplatacam haberiniz olsun.akşama görüşürüz.:rendeer:

Bu yazı da Fazerr Muzo kokuyor, onun için bunada yorum yazmıyorum :p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------

Mustafa abi renkli kişiliğinle (ve T-shirtünle :wiinkk:) öne çıkmışsın :cat:
Nedense herkes siyah girmiş.

Muzaffer abi benim şifreyide vereyim, sana zahmet benim adımada birşeyler yaz. Tek elle zorlanıyorum vallaaaa...:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------

gürselim koluman hep bunu yapıyor.allahtan yanında fazerr yoktu yoksa nal toplardın.dikkat edersen iki mzffer olursa o gezi çok tempolu oluyor malumun fazerr kolumana hocalık yapıyor.bunu bilmeyenimiz yok.onun için dikkatli ol uyma onlara.akşama bu mevzuyu konuşalım.çekirdek ve çaylar bendennnn

Ah bi bilsen bu Muzo dan neler çektiğimi :pr: Hep başkalarına yükleniyor cüzdanımı evde unuttum diye, bir günde gününü görsek gam yemicem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------

akıllı adamsın zaferim valla....çözmüşsün olayı......

Muzom benim.....Denizin kenarına kadar git alabalık ye oldumu bu şimdi yani...

Gürsel sende büyük motor al kardeşim.....allah allah yaw...kankime laf söyletmem....

sağol kanka, sende olmasan burda rezil rüsva olacağız :cat::cat::cat:

Bu yazı Fazerr Muzo kokuyor, onun için yorum yazmıyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------

Bu yazı da Fazerr Muzo kokuyor, onun için bunada yorum yazmıyorum :p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------

Ah bi bilsen bu Muzo dan neler çektiğimi :pr: Hep başkalarına yükleniyor cüzdanımı evde unuttum diye, bir günde gününü görsek gam yemicem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------

sağol kanka, sende olmasan burda rezil rüsva olacağız :cat::cat::cat:

eyvallah kanka ..... her daim yanındayız içabında........

ULEEEEEEN başınıza taş düşse benden bileceksiniz.nedir sizden çektiğim.adaşım sende kazı koz anlıyon onam göree.bundan sonra çölde kalsanız benden size bir damla su yok .okadar.

Hatırlatayım BMW'de bugün ve yarın test sürüşleri var;

Benim hatırladığım modeller;
800GS, 1200GS, 1200R ve 1200GT

Benim selamımı söylerseniz X6'yıda denetirler :queen:

eeee nöörüyonuz burda ... site yalan hikayesine dönmüş kim kimle nerde ne yapmış belli deel :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar