[Adana - MT]

adanalıyıh

:)arkadaşlar iskenderundan sonra adanaya usta birliğine geldim.6 kolorduda askerlik yapıyorum.Sağolsun iskenderunda yusufla görüştük tanıştık.
Sizlerle de çarşı izinlerimde görüşmek tanışmak isterim.Sizler adanada neler yapıyosunuz buluştuğunuz yerler varmı?
Hoşcakalın...

Adana İl Temsilcisi
:)arkadaşlar iskenderundan sonra adanaya usta birliğine geldim.6 kolorduda askerlik yapıyorum.Sağolsun iskenderunda yusufla görüştük tanıştık.
Sizlerle de çarşı izinlerimde görüşmek tanışmak isterim.Sizler adanada neler yapıyosunuz buluştuğunuz yerler varmı?
Hoşcakalın...

merhaba arkadaş ADANA'ya hoş geldin.biz, ADANA MT olarak,çarşamba akşamları,A.MENDERES'te,göl kenarında buluşuruz ama akşam olduğu için size sanırım uymaz.pazar günleri de,genellikle gezilerimiz olur.geriye birtek c.tesi günü kalıyor.telefonlaşırsak c.tesi buluşup biraraya gelebiliriz.

sevgili arkadaşlarım yine güzel bir pazar tatilinde güzel bir gezi yaparak tatilin tadını çıkarttık. bu geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,kimler nerelere gitti bakem,hani resimler nirde,evdeki curcuna daha bitmedi hertaraf heryerde bu gidişle benim izin evde geçecek gibi geliyor

nan iso hani motor 0 dı sahibinden comda 1000 km yazmışsın birde 2010 model yazmışsın ne zaman 2010 modeller geldi piyasaya haberimiz olmadı,gel 7500 vereyim motoru yakma yazık olur,şaka yaptım ciğerim inşallah tez günde satarsın

Selamlar,hayırlı pazarlar....Arkadaşlar alacağıma karşılık aldığım 0 km hyosung gt250r 'ı hiç binmeden satıyorum,motosiklet dükkanın önünde görmek isteyen arkadaşınız yada sizler gelip görebilirler...Detaylı bilgiler ilanda....

Hayırlı satışlar, reklam açıklaması ömürlük :queen:

sevgili arkadaşlarım yine güzel bir pazar tatilinde güzel bir gezi yaparak tatilin tadını çıkarttık. bu geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. :rendeer:

Çok açıklayıcı olmuş, neyse ne yaptığınızı saat saat bildiğim için zahmet etme :bounce:

herkese iyi akşamlar,kimler nerelere gitti bakem,hani resimler nirde,evdeki curcuna daha bitmedi hertaraf heryerde bu gidişle benim izin evde geçecek gibi geliyor

Tekfen otobanmı yapıyor evin içine; hala bitmedi :queen:

Günaydın Adanalı abilerim,kardeşlerim.. Hayırlı işler dilerim iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:

günaydınlarr hayırlı haftalar bol kazançlar cengizz abi villa yapıyoo ondan hala bitmedi:cherry:

herkese hayırlı haftalar dilerim.geziye gelmeyenlere çok şeyler kaçırdıklarını söyler hepinizin bal yanaklarından öperim

herkese hayırlı haftalar dilerim.geziye gelmeyenlere çok şeyler kaçırdıklarını söyler hepinizin bal yanaklarından öperim
bende başka bir geziye gittim süperdiiiii.gürselim seninde tikin var herhalde:pr:ne yav ZAFERin ciğeriminden sonra şimdide BAL YANAKmı çıktı nerden bilyon üleeen yanaklarımın tadını:bounce::bounce:

Selamlar,hayırlı pazarlar....Arkadaşlar alacağıma karşılık aldığım 0 km hyosung gt250r 'ı hiç binmeden satıyorum,motosiklet dükkanın önünde görmek isteyen arkadaşınız yada sizler gelip görebilirler...Detaylı bilgiler ilanda....

http://www.sahibinden.com/0_km_2010_model_gt250r-82WQQaXQQ17147232WQQpXQQdisplayitem

Hayırlı satışlar bana....:)

amma ilan olmuş ha alıyosanız alın almıyosanız ..........

gibi bişi olmuş. sen ne zamandır böyle külhanbeyi oldun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar