[Adana - MT]

MT eski MT değil, kimseler yazışmıyor :silent: Nerde bu millet :silent:
Desene pazar günü tek motor gezecez :salut:

Herkeze iyi akşamlar .Ben burdayım haa. Çok yoğun çalıştığım için forumlara bile giremiyorum haberiniz ola.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,hatta iyi geceler,valla bende burdayım ama malesef inşaatla uğraşmaktan nete fırsat bulamıyorum,ancak girebildim herkes iyi keyifler gıcır,yalnız muzaffer abi resimleri seçmek için birde mercek hediye etmen lazım,malum yaşlılık göremiyoruz güççük resimleri

herkeşe iyi akşamlar,hatta iyi geceler,valla bende burdayım ama malesef inşaatla uğraşmaktan nete fırsat bulamıyorum,ancak girebildim herkes iyi keyifler gıcır,yalnız muzaffer abi resimleri seçmek için birde mercek hediye etmen lazım,malum yaşlılık göremiyoruz güççük resimleri
canım sen bana laf söylicene cenkişa söyle biliyorum deyip yüklediği resimler böyle oluyor işte.sen kulağını çekemyonmu.

yawww bu mt ye n'olmuşş kimsecikler yok bişe yazan yokk:pr::silent:
galiba başka bir yerdeler:silent:

iyi akşamlar geziler benim için hayal oldu arabaylada gelmek canım istemiyor gidecek olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

zafer abi cep teleonuna kayıt yap kursta gördüklerini burada cd lere çeker tanesi 2tl den satarız hemde faydamız olur camiaya

Günaydın Millet

Hava güzel evde durmayın, atın kendinizi dışarı

abi ben motorun ufak tefek bakımını yapıyorum az sonra zıplarım alemlere çukur ovadaki son durak cafeye giderim belkim. :cherry: sizinki kadar güzel olmasada manzarası iidir :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 AM ----------

slm arkadaşlar.

sana da,bu çelik gürselin yazdıklarında bir bit yeniği var? Bu aralar balığa getmeyi düşünüyoruz,müsaitsen sen gel.

abii nezamaan çenkis abi de gelir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

canım sen bana laf söylicene cenkişa söyle biliyorum deyip yüklediği resimler böyle oluyor işte.sen kulağını çekemyonmu.

abi merek attikleri resmin üzerine tıklasınlar onu damı ben ögretiym yaw:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar