selam arkadaşlarım, abilerim ablalarım yengelerim. bugün Bora Abi'yi arayarak; kendisi vasıtasıyla hepinizi 01/08/2009 tarihinde Kargıpınarı beldesi ( balık yemeğe gittiğimiz balık çiftliğine yakın ) MERADA OTEL'deki düğünüme hepiniz davet ettim. tek tek davet edemediğim için üzgünüm. umarım imkanlarımın kısıtlılığını hoş karşılarsınız
gerekli bilgiler şunlardır:
Tarih : 01/08/2009
yer : Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL - ESKİ ADI ATAKÖY PALMİYE - ( çeşmeliden hemen sonra, kargıpınarı üst geçidinden hemen sonraki ışıksız sola dönen cep'ten sahile doğru inince. zaten cebin hemen sol yanında otel ismi MERADA HOTEL yazıyor. çeşmeli Çetinkaya mağazasına varmadan 200metre geride. özellikle otobandan çeşmeli çıkışını takip ederek kızkalesi yönüne çıkıp ilk dönüşten "U" dönüşü yaparsanız en kısa ve
sorunsuz yolu kullanmış olursunuz.
SAAT : mersin saati ile 19:30
Bilgi : gelinecekse, yemekli olmamakla birlikte gelecek kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır.
sevgilerimle
YÜREKÇE...
Abi düğününde şampanya patlatmak isterdim ama param yok. Amortisör patlatayım desem o da patlak zaten

Basıp geleyim desem 140 ı geçince motor gidonla beraber benide sallıyo basamıyorum bassam da varınca duramam çünkü fren balatam bitik, mazallah dalarım otele falan:cyclopsan U dönüşü sağa mı sola mı? Sağ ise kolay gidonu bırakmam yeterli, kendiliğinden döner... :queen:Bir hafta önce sinyalim yerinden ayrıldı ustan zamkla tutturmuş, döneceğim zaman el-kol la ifade ediyorum kendimi yanlış anlayıp millet bana girişmesin orda?:silent: Bu arada motorun kalkışta kıç sallaması fren yaptıktan sonra ön amortisör içeri göçük kaldığı için, durduktan sonra sertçe gidonu çekersen normal konumuna geliyor, yoksa ön çökük arka patlak olunca savuruyor 47bg in parçalayıcılığından değil yani.:cherry:. Esprili yaklaşımıma kızmassın umarım takılıyorum sadece o kadar hukukumuz olsun artık:bounce:
Şaka bir yana düğüne maalsef gelemicem:salut::salut: çünkü o tarihte finalim var. Can-ı gönülden kutluyorum. Mutluluğunun daim olmasını dilerim. :rendeer::rendeer::rendeer:.
Adana Mt! Gezmeye doyamayan, 400-500km yi, 1-2 günü geziden saymayanlar için 14 ağustos akşamı Mersin' e gidip orda bir gece kaldıktan sonra 15 ağuston sabahı, sabahın köründen Datçaya gitmeyi düşünüyorum. Sadece gidicem. Güzergah Pozantı-Konya-Afyon-Denizli-Muğla-Marmaris-Datça(Has Turizmle geçe geçe ezberledim:cherry

. Kalkış yeri Mersin(Tece).Kalkış saati:sabahın körü. Seyir hızı 100-120(mecburi maalesef:cherry

. Yemek listesinde ucuz abur-cubur, beleş opet çayı vardır.Safsatalı etli,sütlü, kokan, insanı cezbeden yemekler yemek kesinlikle yasaktır. Bu yasağı çiğneyenlerin motoruna yemek esnasında sinsice sabotaj yapılacaktır. Sabotajın felaketi yemeğin ağırlığıyla doğru orantılı olacaktır. Geziye tarihi mekanlar, şelaleymiş, taşmış, dikitti, sarkıttı, kiliseydi dahil değildir, içinden geçilse, yavaşlanmayacaktır bile. Sadece varış, sürüş, yutulan egzoz dumanı, asfalt çizgileri, dönen km ibresi, günün her saatinde motosiklet üzerinde olmak amaçlı bir gezi olacaktır. Gezinin bitiş noktası(varılabilmesi durumunda) bizim evin önüdür. Gelenlere deniz manzarasında çeşitli ege-adana karışık yemekler yedirilecek, birasıymış, rakısıymış canı ne çekerse tahsis edilecek, deniz manzaralı odada misafir edilecektir. Diskoya, bara neyim gidilir, içilir ordaki masraflar bize ait olmayıp yaptığımız masraflar katılımcılar tarafından ödense hoş olur:queen:.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------
günaydın ,günaydın. Bugün ne güzl bir gün :d Hastaneden giriyorum int. Şimdi az önce doğan oğlumle birlikte motor sitelerine giriyoruzz :queen:
Dünde yeni motorumu aldım Yamaha nouvo 115 güle, güle:salut: Hoş geldin tvs apache 150 rtr :queen: Bugün iki motluluğu birden yaşıyorum. Güzel allahıma şükürlerm olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 AM ----------
ya bağzı kelimeleri eksik ve yanlış yazmışım siz anlayın işte heyecandan olsa gerek yahuuu :queen:
Allah bağışlasın. Heyecanını paylaşıyoruz. Çifte mutluluk..Ne güzel. İlerde fotoğrafta isteriz:rendeer: