Fren balatası, jant, ön amortisör, sinyal, arka amortisör, keçe, depo sticker derken... Dün gece motora bi bindim o ne. Frenler düzelmiş, amortisörler bir kedinin pençelerinin sessiz ve mükemmel bir şekilde ilerlemesi gibi yolla bütünleşmiş, gram yağ mağ yok. Tüm çizikler gitmiş. Hatta o kadar ki egzoz bile değiştirilmiş. Jantım da yeni ve altın rengine boyalı. Carbon, üçgen sinyaller var. Haa asıl bir alt sakal var hiç görmediğim bişi ama süper olmuş

. Öff be kral olmuş ha motorum derken arkadan bir araç geldiğini duydum. Aynama bi baktım. O da nesi aynalar yok. Hıaaaayıııııeeerr diye bağırarak uyandım. O iğrenç görünümlü üstelik iğrenç ötesi görüş açılı aynalara niye o kadar stres yaptım bende bilmiyorum. Zaten birşey gösterdikleri de yok. Yarın sabah sınavım var sabahtan bu saate kadar parçaydı-suzukiydi-sahibindendi dolanıyorum bu kadar yeter. Ben imalat proseslerine yönleniyorum herkese selamlar.
Zafer Abi bu seferde ben bir soru sormak istiyorum izninle. Yüksek fırında neden Al üretilmez?:cherry:.Hoca bunu kesin sorcak
Haluk Abi 15inden sonra Datçaya yönelicem.:bounce: Sen Adanaya döndüğünde bir çarşamba akşamı sahilde soğuk biramı yudumlarken dalga sesi mi olur, bir barda canlı müzik mi olur...:cherry: Ama Haluk Abi işini biliyor bak nispet yapacak adama bulaşmıyor hiç. İşini bilir benim abim:queen: