[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimseye posta falan koyduğum yok :cyclopsan hele dostlarıma ASLA :cat:

sadece giden olmayacaksa ben kendi programımı yapacam dedim... :)

aloooooooooo...ne postası kardeşim.....postanemi burassı.....şaka biyana Bora abi k.maraş ta gezilecek pek bir yer yok....ben çok gittim o taraflara....g antep daha iyi olur....hem bende belki pazar günü günübirlik olursa katılırım.....birde muzo da katılacaksa erteleyelim derim ben bir sonraki hafta sonuna kapuz başı gezisini....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 AM ----------

Yusuf ümitte araba ile gelecek zaten çadır vbg şeyleri araba ile taşırız....

Bildiğim kadarıyla Kapuzbaşına bir günde gidilip-gelinmez

Zaten cumartesi gilip, pazar günü gelinecek :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

aloooooooooo...ne postası kardeşim.....postanemi burassı.....şaka biyana Bora abi k.maraş ta gezilecek pek bir yer yok....ben çok gittim o taraflara....g antep daha iyi olur....hem bende belki pazar günü günübirlik olursa katılırım.....birde muzo da katılacaksa erteleyelim derim ben bir sonraki hafta sonuna kapuz başı gezisini....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 AM ----------

Yusuf ümitte araba ile gelecek zaten çadır vbg şeyleri araba ile taşırız....

seninde ne bitmez işin varmış be :p Bu pazar ne yapıyırson :silent:

Benim bir zamanlar adaşım vardı ( Lakabı Fazerr Muzo ) Pazar günleri gezecem diye derde düşerdi, tabiki hep aynı istikamet (Narlıkuyu :mrgreen:) ama artık sesi soluğu çıkmaz oldu çünkü artık hep tek gidiyor. Güzel bir koy bulmuş orda güneş gözlüklerini takıp ::gleam:: manzara seyrediyormuş... ah ah ah..
Eski dostlar yavaş yavaş kayboluyor :salut:

Benim bir zamanlar adaşım vardı ( Lakabı Fazerr Muzo ) Pazar günleri gezecem diye derde düşerdi, tabiki hep aynı istikamet (Narlıkuyu :mrgreen:) ama artık sesi soluğu çıkmaz oldu çünkü artık hep tek gidiyor. Güzel bir koy bulmuş orda güneş gözlüklerini takıp ::gleam:: manzara seyrediyormuş... ah ah ah..

Sen söyleyince hatırladım, cüzdanını buldu sanırım ondandır :cat:

Herkese selamlar.Uzun zamandır aradıgım motosikletime sonunda kavuştum.Honda CBF 500 sahibi oldum.En kısa zamanda gezilerinize tekrar katılmayı istiyorum Bora abi.Gürsel abime bu motoru almamdaki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı günler, kazasız belasız sürüşler diliyorum.Gorusmek dilegi ile...

Herkese selamlar.Uzun zamandır aradıgım motosikletime sonunda kavuştum.Honda CBF 500 sahibi oldum.En kısa zamanda gezilerinize tekrar katılmayı istiyorum Bora abi.Gürsel abime bu motoru almamdaki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı günler, kazasız belasız sürüşler diliyorum.Gorusmek dilegi ile...

hayırlı olsun kankam. güzel bir tercih olmuş :rendeer:

Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesin inşallah....

Adana İl Temsilcisi

tabii ki bekleriz birkancığım.Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :cat:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)

tabii ki bekleriz birkancığım.Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :cat:
Bora abi çok teşekkürler amin cemil cümlemize canım abim...

Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :rendeer:

Muzaffer abi güzel dileklerin için teşekkürler...

hayırlı olsun kankam. güzel bir tercih olmuş :rendeer:

Saol yusuf çok teşekkür ederim...

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)

Saol Ofelya sana da çok teşekkür ederim.Daha iyileri sizlere nasip olur inşallah

Hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesin inşallah....

Çok teşekkür ederim.Allah hiçbirimize kaza göstermez,tekerimiz her daim düz basar inşallah

Pazar günü atdağına ne dersiniz, dönüşte yine bulgur pilavu ve tereyağda tavuk, sonrada kadıncık barajı ve dönüş...

adaşım senin bildiğini herkes biliyor.hafta sonları sevgilimi alıp gidiyorum.dediklerini yapıyorum.ortalama her hafta 350km zevkime göre yol yapıyorum:bounce:size kalsam hafta sonları evde geçirecem:pr:kimseden ses yok.size kalsam motosikletime binemem.fakat ben biniyommmm.kıskananlar çatlasınnnnn:cat::cat:varsa gelmek isteyen pazara 9,da moladan hareket:bounce:tatlı su motorcuları sizi:queen:kıl çadırda kahvaltı sonram akyar koyu güneş ve su siporları sonram narlı kuyu tatlı sonram...6.15 hareket...... 7.15 evdeyim......:queen::queen:kim tutar beniiiiii:bounce:sıkıysa yakalayınnnnn:queen:

Son düzenleme:
adaşım senin bildiğini herkes biliyor.hafta sonları sevgilimi alıp gidiyorum.dediklerini yapıyorum.ortalama her hafta 350km zevkime göre yol yapıyorum:bounce:size kalsam hafta sonları evde geçirecem:pr:kimseden ses yok.size kalsam motosikletime binemem.fakat ben biniyommmm.kıskananlar çatlasınnnnn:cat::cat:varsa gelmek isteyen pazara 9,da moladan hareket:bounce:tatlı su motorcuları sizi:queen:

sıkıyorsa atdağına yada sarnıca vaya gözneye gidelim ama denize gitmek istemiyorum, çok sıcak yaw. Hadi bakim...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar