Adana İl Temsilcisi
Madem öyle o zaman kendi programımı yaparım :bounce:
ne o öyle posta koyar gibi,yazışıyoruz dedik,bekle bakalım.
Madem öyle o zaman kendi programımı yaparım :bounce:
ne o öyle posta koyar gibi,yazışıyoruz dedik,bekle bakalım.
Kimseye posta falan koyduğum yok :cyclopsan hele dostlarıma ASLA :cat:
sadece giden olmayacaksa ben kendi programımı yapacam dedim...![]()
Bildiğim kadarıyla Kapuzbaşına bir günde gidilip-gelinmez
aloooooooooo...ne postası kardeşim.....postanemi burassı.....şaka biyana Bora abi k.maraş ta gezilecek pek bir yer yok....ben çok gittim o taraflara....g antep daha iyi olur....hem bende belki pazar günü günübirlik olursa katılırım.....birde muzo da katılacaksa erteleyelim derim ben bir sonraki hafta sonuna kapuz başı gezisini....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 AM ----------
Yusuf ümitte araba ile gelecek zaten çadır vbg şeyleri araba ile taşırız....
Benim bir zamanlar adaşım vardı ( Lakabı Fazerr Muzo ) Pazar günleri gezecem diye derde düşerdi, tabiki hep aynı istikamet (Narlıkuyu :mrgreenama artık sesi soluğu çıkmaz oldu çünkü artık hep tek gidiyor. Güzel bir koy bulmuş orda güneş gözlüklerini takıp ::gleam:: manzara seyrediyormuş... ah ah ah..
Eski dostlar yavaş yavaş kayboluyor :salut:
Herkese selamlar.Uzun zamandır aradıgım motosikletime sonunda kavuştum.Honda CBF 500 sahibi oldum.En kısa zamanda gezilerinize tekrar katılmayı istiyorum Bora abi.Gürsel abime bu motoru almamdaki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı günler, kazasız belasız sürüşler diliyorum.Gorusmek dilegi ile...
Herkese selamlar.Uzun zamandır aradıgım motosikletime sonunda kavuştum.Honda CBF 500 sahibi oldum.En kısa zamanda gezilerinize tekrar katılmayı istiyorum Bora abi.Gürsel abime bu motoru almamdaki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı günler, kazasız belasız sürüşler diliyorum.Gorusmek dilegi ile...
[/COLOR]
seninde ne bitmez işin varmış beBu pazar ne yapıyırson :silent:
Bora abi çok teşekkürler amin cemil cümlemize canım abim...tabii ki bekleriz birkancığım.Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :cat:
Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :rendeer:
hayırlı olsun kankam. güzel bir tercih olmuş :rendeer:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın![]()
Hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesin inşallah....
adaşım senin bildiğini herkes biliyor.hafta sonları sevgilimi alıp gidiyorum.dediklerini yapıyorum.ortalama her hafta 350km zevkime göre yol yapıyorum:bounce:size kalsam hafta sonları evde geçirecemBenim bir zamanlar adaşım vardı ( Lakabı Fazerr Muzo ) Pazar günleri gezecem diye derde düşerdi, tabiki hep aynı istikamet (Narlıkuyu :mrgreenama artık sesi soluğu çıkmaz oldu çünkü artık hep tek gidiyor. Güzel bir koy bulmuş orda güneş gözlüklerini takıp ::gleam:: manzara seyrediyormuş... ah ah ah..
Eski dostlar yavaş yavaş kayboluyor :salut:
adaşım senin bildiğini herkes biliyor.hafta sonları sevgilimi alıp gidiyorum.dediklerini yapıyorum.ortalama her hafta 350km zevkime göre yol yapıyorum:bounce:size kalsam hafta sonları evde geçirecemr:kimseden ses yok.size kalsam motosikletime binemem.fakat ben biniyommmm.kıskananlar çatlasınnnnn:cat::cat:varsa gelmek isteyen pazara 9,da moladan hareket:bounce:tatlı su motorcuları sizi:queen: