Haluk ciğerim biz doğru kararı verdik; kendini yorupta müspet ilimi farazi bilime çevirme.
slm arkadaşlar şu anda online arkadaşım varmı?varsa bir sorum olacaktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
galiba kimse yok![]()
alla alla neymiş o doğru karar. benim hiç haberim yok.
kac puanlık soru abı bıde koer hakkımız varmı:?)
olabilirde olmayabilirde garantisi yok![]()
sorum şu arkadaşlar bir motorsiklet almayı düşünüyorum.az önce bir adet gördüm lakin işin acemisi olduğumdan karar veremedim.Kanuni racer 200 CC nasıl? birde fiyatına 2000TL yazmışlar değermi?2008 model.
arkadasım bulasma ya hesabını bılmem ama cbf 150 alacak kadar bırıkımın varsa onla degerlendır yoksa bırıkımının yetmesını bekle derım sacma sapan motorlarla ugrasma sonucta canını tasıyacak
çok tşk ederim kardeş yardımın için aslında ybr 125 veya cbf 150 düşünüyorum ama hesaplı bulamadım henüz.:cat:
çok tşk ederim kardeş yardımın için aslında ybr 125 veya cbf 150 düşünüyorum ama hesaplı bulamadım henüz.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------
yanınızda yörenizde bildiğiniz varsa haber verirseniz sevinirim.:cat:
ben ybr 250 ıle baslamıstım cokta ıı ettım cusse bıraz var o acıdan ıkısıde guzel makıne ama dedıgımı dıkkate al bence
emin ol bende senden fazla cüsse var.tavsiyen içinde çok sağol:cherry:
ok send esaol) ıı geceler
Zabıtanın aradığı Haluk değilmi bu, diğeride çırağı Cengiz gibi duruyor
Ciğerim Haluk bizim t-shirt toz bezimi oldu?