[Adana - MT]

Buyur Ahmet bülbül yuvam (ciğerim gibi olmuyor ama :))

Sevgili Gökhan, ne senin ne benim iddiam tam olarak doğru malesef :(

Bu durumda ikimizde Mustafa abiye paça ısmarlayacağız :)

gezmek isteyen arkadaşlar isterseniz öğlen sonu bir karataş yapabiliriz. deniz havası alırız fenada olmaz derim. :cat:

Güneşle biz kısa bir gezi yapmayı planlıyoruz. Ne tarafa olduğuna tam karar vermedik. Katılmak isteyen varsa öneriyle gelse daha iyi olur:cherry:

Karataş aklıma geldi ama o da baydı artık. Yoluda hiç eğlenceli değil. İç taraflar geldi bnmde aklıma. Yayla tarafları falan.

Ben çıkıyorum o zaman görüşürüz millet. İmamoğlundan içöerlere doğru gidicem.

Son düzenleme:
gezmek isteyen arkadaşlar isterseniz öğlen sonu bir karataş yapabiliriz. deniz havası alırız fenada olmaz derim. :cat:

akşam işe gitmeyecek olsam düşünürdük ama malum iş iş iş :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 PM ----------

arkadaşlar,akşamüstü 4,5-5'ten sonra ademin oraya gidelimmi ?

gidin abi gidin kafanıza göre takılın pazar günü evde oturmayın bizim gibi elimiz kolumuz bağlı akşam işe gidecegiz diye :bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------

zafer abi artık sadece bmw lerlemi gezi yapıyorsun ne :)

canı sıkalan bir arkadaşımız beni ceyhandan alabilirmi

Abi daha önce deseydin alırdım. Feke yapar gelirdik. Zaten yollarda saman kıl yün vardı. Pek keyfi yoktu.

O tarafların sürekli tarım araçları dolu yolları acaip canımı sıkıyor ama sonrasındaki yerler pek güzel:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar