[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
malümun ben balıkçı adamım, kılçığım fazladır boğazına batarım:queen:
sen en iyisi bora abimi ye:flower:

benimle karnı bile doymaz ki.:queen::queen::queen:

günaydın ciğer sever dostlarım. :mrgreen: şu saatte millet ciğercinin yolunu tutmuştur,afiyet olsun size.

Son düzenleme:
cok keyıflı bı aktvıteydı katılım yoogunlu ve eskenar dortgen muhabbetı ..geleneksel hale gelır bence yakında (sabahçı kahvesı yerıne) cıgercı bulusması..herkeşe gunaydınnn

günaydın herkeşşee
ümit ciğerciden mi yazdın bunu naaptın elin değmişken resimde ekleseydin o kadr şekil yaptın ipone um var resim çekiim dedin durdun ekleseydin bari bi de :mrgreen::queen:

günaydın herkeşşee
ümit ciğerciden mi yazdın bunu naaptın elin değmişken resimde ekleseydin o kadr şekil yaptın ipone um var resim çekiim dedin durdun ekleseydin bari bi de :mrgreen::queen:

valla onun ıcın kursuna gımem lazım eee kolay dıııl ıphone bu :))

Günaydın herkese... Zafer haftaya çarşamba hepimize künefe ısmarlayacakmış. Bilginize sunarım.

herkese günaydın;

Oyy nasıl yediysem artık eve gelir gelmez; 19lt. damacanayı aldım yanıma öglene kadar bitiririm muhtemelen :)

Çalışan arkadaşlara kolay gelsin :) çalışmayanlarada iyi tatiller iyi istirahatler

Sabah sabah bu kadar aç adamın ciğerciye geleceğini tahmin etmemiştim :cyclopsan, demekki konu ciğer olunca iş değişiyormuş.... :mrgreen: işte birkaç resim
Fotoraf-0005.jpg

Fotoraf-0007.jpg

Fotoraf-0008.jpg

Fotoraf-0010.jpg

Fotoraf-0011.jpg

Fotoraf-0012.jpg

Fotoraf-0013.jpg

Fotoraf-0014.jpg

Fotoraf-0015.jpg

bırı bu mt yı durdursun yoksa yakında....................................................)))))

sabah sabah harika bi toplantıydı gerçekten kim akıl ettiyse aklına sağlık :p

Maşallahh allah nazarlardan saklasın hepimizi...çok güzel görünüyordu resimler özellikle ciğerlerr...herkeslere afiyet olsunn:)

afiyet olsun adana mt biz gelemedik, su an antep mt bulunuyorum allah adana mt nazar deymesin
maşallah

Son düzenleme:
İlgi

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA HİÇ YARDIMSEVER DEĞİLSİNİZ.YARDIM TALEBİNDE BULUNDUM FAKAT BİR TANE BİLE MESAJ YOK.İLGİSİZLİĞİN İÇİN TŞK EDERİM.:farao:

Ben burdaki insanlardan daha ilgili ve yardımsever kimse görmedim öncelikle. Bu sebeple bu yönde bir sıkıntı varsa hatayı kendimizde aramamız gerekir. :wiinkk:

Şaka bir yana bütçeyi göz önünde bulundurunca ne tarz bi motosiklet almak istediğiniz önemli. Benim hemen aklıma gelenler tvs apache ve cbf 150. Tabi ikinci el. Yoksa çin malı chopperlarda olabilir.

Birde büyük harflerle yazmassanız daha güzel olur. Yazıyla iletişim kurulan platformlarda bağırmak anlamına gelir çünkü.

Kolay gelsin

güzel bir ciğer faslı oldu:cat:.bunun devamı gelir artık
yanımdaki kediyi kovalayamadım gitti, bir şiş ciğerimi kapabildi anca:pr: .adama çatal batırıyorum hala saldırıyor:queen:

Adana İl Temsilcisi
tüm arkadaşlarıma afiyet şeker olsun,topak topak et olsun.:thumleft: bende aranızda olmayı çok isterdim ama buseyi SBS sınavına götürmem gerekiyordu.sağlık olsun,bir daha ki sefere.:pr:

Günaydın herkese... Zafer haftaya çarşamba hepimize künefe ısmarlayacakmış. Bilginize sunarım.

Biz Adana'da şöyle söyleriz;

Senin şerefin var, itin olur künefe :queen:

Ammmmaaa daha birşey kanıtlanmış değil...

Yeni motordan indim. Biraz dinleneyim araştırmaya başlıyacağım; sonra baklava mı yoksa künefe mi yiyeceğiz sölerim :cat:

Bora abi sınav nasıl geçti :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar