[Adana - MT]

slm arkadaşlar şu anda online arkadaşım varmı?varsa bir sorum olacaktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------

galiba kimse yok:)

sorum şu arkadaşlar bir motorsiklet almayı düşünüyorum.az önce bir adet gördüm lakin işin acemisi olduğumdan karar veremedim.Kanuni racer 200 CC nasıl? birde fiyatına 2000TL yazmışlar değermi?2008 model.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

???????????????????????????????????????????????????:cyclopsan

sorum şu arkadaşlar bir motorsiklet almayı düşünüyorum.az önce bir adet gördüm lakin işin acemisi olduğumdan karar veremedim.Kanuni racer 200 CC nasıl? birde fiyatına 2000TL yazmışlar değermi?2008 model.

arkadasım bulasma ya hesabını bılmem ama cbf 150 alacak kadar bırıkımın varsa onla degerlendır yoksa bırıkımının yetmesını bekle derım sacma sapan motorlarla ugrasma sonucta canını tasıyacak

arkadasım bulasma ya hesabını bılmem ama cbf 150 alacak kadar bırıkımın varsa onla degerlendır yoksa bırıkımının yetmesını bekle derım sacma sapan motorlarla ugrasma sonucta canını tasıyacak

çok tşk ederim kardeş yardımın için aslında ybr 125 veya cbf 150 düşünüyorum ama hesaplı bulamadım henüz.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------

çok tşk ederim kardeş yardımın için aslında ybr 125 veya cbf 150 düşünüyorum ama hesaplı bulamadım henüz.:cat:

yanınızda yörenizde bildiğiniz varsa haber verirseniz sevinirim.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------

yanınızda yörenizde bildiğiniz varsa haber verirseniz sevinirim.:cat:

ben ybr 250 ıle baslamıstım cokta ıı ettım cusse bıraz var o acıdan ıkısıde guzel makıne ama dedıgımı dıkkate al bence

selam arkadaşlar:)
ben geçen çarşamba iki işportacı gördüm mendereste, tanıyanınız varmı:silent: :queen:

Zabıtanın aradığı Haluk değilmi bu, diğeride çırağı Cengiz gibi duruyor :)

Ciğerim Haluk bizim t-shirt toz bezimi oldu?

Günaydın millet :rendeer:

abow, Bizim T-shirlerin reklamı çıkmış :p hangi kanalda yayınlanıyor :mrgreen:

Günaydın. Canım künefe istedi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 AM ----------

Günaydın herkese... Canım epey bi zamandır künefe çekiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar