[Adana - MT]

Günaydın Adana lı motorcu dostlar
ben yeni üyeniz Tolga.Burada olmak cok keyifli olsa gerek cünkü sürekli geziler organizasyonlar vs de Adana MT olarak duyuyorum.
Herkese kolay gelsin....

Merhaba Tolga bey aramıza hoşgeldiniz, yanılmıyorsam bir ara çukurova üniversitesinde kayıkhanede zafer abilerle birlikte çay içmiştik artık gezilerde görüşmek üzere selamlar

merhabalar herkeşe,işden güçten giremedim bu arada sevkimizi aldık kısmet olursa bu akşam angaraya gidiyoz,pazar gidecektik ama biraz gezelim dedik hem tatil etmiş olurus dedik,geziye giderseniz hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler hepinize,ciger içinde şimdiden afiyet olsun gürsele ciğerin üstüne datlı yedirmeyin sonra tırmanacak yer arıyor:p herkeşi öptüm kocaman

cengiz abi hayırlısı ile gidin herşey gönlünüzce olur inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 PM ----------

ben yeni üyeniz Tolga.Burada olmak cok keyifli olsa gerek cünkü sürekli geziler organizasyonlar vs de Adana MT olarak duyuyorum.
Herkese kolay gelsin....

hoşgeldiniz. adana mt bagımlılık yapıyor bilginiz olsun demedi demeyin tekrardan hoşgeldiniz görüşmek üzere

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

muzaffer abi nasılsın iyimisin abi. irtibatı koparttık gibime geliyor görüşemez olduk

Günaydın adana mt ciğer fanatikleri......Yaw bu kadar ciğer sever arkadaşımın olduğunu bilmiyordum....Kedilikmi var ne sizde .....Gürselim Çeliğim sabah sabah 4 porsiyon ciğer yersen nooolur biliyormusun....dükkanın bir kenarına su yalağı yaptır derim ben....

yalak mı? yaw kavgada bile söylenmez sen adama inek mi diyon. cık, cık, cık, çivisi çıkmış bu adana MT'nin.

merhabalar herkeşe,işden güçten giremedim bu arada sevkimizi aldık kısmet olursa bu akşam angaraya gidiyoz,pazar gidecektik ama biraz gezelim dedik hem tatil etmiş olurus dedik,geziye giderseniz hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler hepinize,ciger içinde şimdiden afiyet olsun gürsele ciğerin üstüne datlı yedirmeyin sonra tırmanacak yer arıyor:p herkeşi öptüm kocaman

güle güle gidin güle güle gelin. hadi hayırlısı bakalım.

Herkese kolay gelsin....

hoşgeldiniz ama bizim kurallar vardır. öyle kuru kuru hoşgeldiiiim demek yok bizde.

1. burada kendinizi güzelce bir tanıtıyorsunuz.

2. çarşamba günü toplantılarına, adnan mendereste ademin oraya, gelmeden önce Seç olur, Tatlıcı köse olur artık ağanın eli tutulmaz hesabı, uğruyorsunuz ve gerekli miktarda tatlıyı alıp geliyorsunuz.

3. gelirken motorunuzuda getiriyorsunuz. bizim test ekibi motorunuzu test ediyor. hani gezilerde eşlik edebilirmisiniz edemezmisiniz babında.

4. daha sonra gırgır şamata ekibine uğrayıp sohbetinize bakılıyor. bu adamn muhabbeti varmı, hoşsohbet bir adammıdır diye, oradan da onay aldıktan sonra bana uğruyorsunuz.

5. 7,5 + 2 TL verip Tişörtünüzü alıyorsunuz ve böylelikle gruba hoşgelmiş oluyorsunuz.

bunları yapmadan wallah olmaz. saygılar Haluk Altunbaş

tekrar selam
valla gruba hosgeldim olsun diye gerekenleri :) yapalim:
ben universitede dishekimliginde ogretim uyesiyim ... ankarali ancak 13 yildir burada olarak artik adanali bir motorcuyum.
F 800 GS kullaniyorum ondan once DL 650 VE DL 1000 kullandim.Yeni sayilabilecek bir motorcuyum.(2 yillik)
carsamba toplantilari hakkinda bilgim var... gelincede gerekeni yapacaz artik :cat:
kazasiz keyifli gunler dilegiyle...

sen yarın sabah gör. bülbül gibi oluruz valla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------

tekrar selam
valla gruba hosgeldim olsun diye gerekenleri :) yapalim:
ben universitede dishekimliginde ogretim uyesiyim ... ankarali ancak 13 yildir burada olarak artik adanali bir motorcuyum.
F 800 GS kullaniyorum ondan once DL 650 VE DL 1000 kullandim.Yeni sayilabilecek bir motorcuyum.(2 yillik)
carsamba toplantilari hakkinda bilgim var... gelincede gerekeni yapacaz artik :cat:
kazasiz keyifli gunler dilegiyle...

tolga bey tebrik ediyorum ilk bölümü başarıyla geçtiniz.

arkadaslar yarın cigere gidormuyuz sabah 7 dogrumu bu arada haluk hocam tişörtler elin demi kaldın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 PM ----------

valla hep sine 5 lira veririm
ke ke ke

İyi akşamlar arkadaşlar yarın sabah görüşeceğiz ama Tolga kardeşimize bir hoşgeldin demek istedim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.:bounce:

Arkadaşlar iyi akşamlar.ben bir motorsiklet almak istiyorum ama hala karar veremedim.bana yardımcı olurmusunuz?birde yavuzlardaki motorcu ilhami ustayı tanıyanınız varsa eğer bana telefon numarasını verebilirmi.
Almak istediğim motor 2000-2500 tl aralığında olması gerekiyor.
Birde iri kıyım olduğum için beni rahatlıkla taşıyabilecek bir alet olsun.
Ilginiz için şimdiden tşk ederim.:)

sabah, sabah ne ciğeri be kardeşim ne oluyor beni kesseniz gelmem,israr edenide hiç sevmem.ona göre size desemki yarin ev taşıma işim var,sizden yardım istesem aceba kaçınız benim için erken kalkıp gelirsiniz.:pr:mustafa abi sende NE KADAR ÇOK ÖPÜYON ya ayıptır:)sizlere afiyet olsun.artık akşama kadar hiç acıkmazsınız.yanlız diş fırçanızı LÜTFEN yanınızda getirin.yoksa yanınızdaki insanlar size iltifat edebilir ona göre.:queen::queen::queen::bounce:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
mustafa abi öpmekten bahsetmişken, bende adaşımı öpüyorum:).
saygılar bizden
sabah biriniz beni artçı alıp eve bırakacaktır umarım:bounce:, malum evim o mekana çok uzak:mrgreen:

Tolga bey aramıza hoş geldiniz. en yakın zamanda tanışmak dileğiyle.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 PM ----------

çok doğru bir teşhis:cat: destekliyorum:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

hadi
see you later:king:

Seni bile yerim adaşıııııııııım ona göre.:queen:

İyi akşamlar millet

Haluk ciğerim, Tolga arkadaşımızdır, yabancı gibi görüp listeyi döşemişsin :bounce:

Yarın sabah ciğer sonrası 200-300km Kozan dağları gezisi yapmak isteyen olursa Tolga ve bana katılabilir.

Ilgisizlik..

Arkadaşlar iyi akşamlar.ben bir motorsiklet almak istiyorum ama hala karar veremedim.bana yardımcı olurmusunuz?birde yavuzlardaki motorcu ilhami ustayı tanıyanınız varsa eğer bana telefon numarasını verebilirmi.
Almak istediğim motor 2000-2500 tl aralığında olması gerekiyor.
Birde iri kıyım olduğum için beni rahatlıkla taşıyabilecek bir alet olsun.
Ilginiz için şimdiden tşk ederim.:)

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA HİÇ YARDIMSEVER DEĞİLSİNİZ.YARDIM TALEBİNDE BULUNDUM FAKAT BİR TANE BİLE MESAJ YOK.İLGİSİZLİĞİN İÇİN TŞK EDERİM.:farao:

herkese ı geceler cigercilere ayrıca ıı uykular :))

ne uykusu ümit im.biz uyursak fabrika batar:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:13 AM ----------

Seni bile yerim adaşıııııııııım ona göre.:queen:

canın sağolsunda adaşım:cat:
malümun ben balıkçı adamım, kılçığım fazladır boğazına batarım:queen:
sen en iyisi bora abimi ye:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar