Günaydın adana mt ciğer fanatikleri......Yaw bu kadar ciğer sever arkadaşımın olduğunu bilmiyordum....Kedilikmi var ne sizde .....Gürselim Çeliğim sabah sabah 4 porsiyon ciğer yersen nooolur biliyormusun....dükkanın bir kenarına su yalağı yaptır derim ben....
yalak mı? yaw kavgada bile söylenmez sen adama inek mi diyon. cık, cık, cık, çivisi çıkmış bu adana MT'nin.
merhabalar herkeşe,işden güçten giremedim bu arada sevkimizi aldık kısmet olursa bu akşam angaraya gidiyoz,pazar gidecektik ama biraz gezelim dedik hem tatil etmiş olurus dedik,geziye giderseniz hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler hepinize,ciger içinde şimdiden afiyet olsun gürsele ciğerin üstüne datlı yedirmeyin sonra tırmanacak yer arıyor

herkeşi öptüm kocaman
güle güle gidin güle güle gelin. hadi hayırlısı bakalım.
Günaydın Adana lı motorcu dostlar
ben yeni üyeniz Tolga.Burada olmak cok keyifli olsa gerek cünkü sürekli geziler organizasyonlar vs de Adana MT olarak duyuyorum.
Herkese kolay gelsin....
hoşgeldiniz ama bizim kurallar vardır. öyle kuru kuru hoşgeldiiiim demek yok bizde.
1. burada kendinizi güzelce bir tanıtıyorsunuz.
2. çarşamba günü toplantılarına, adnan mendereste ademin oraya, gelmeden önce Seç olur, Tatlıcı köse olur artık ağanın eli tutulmaz hesabı, uğruyorsunuz ve gerekli miktarda tatlıyı alıp geliyorsunuz.
3. gelirken motorunuzuda getiriyorsunuz. bizim test ekibi motorunuzu test ediyor. hani gezilerde eşlik edebilirmisiniz edemezmisiniz babında.
4. daha sonra gırgır şamata ekibine uğrayıp sohbetinize bakılıyor. bu adamn muhabbeti varmı, hoşsohbet bir adammıdır diye, oradan da onay aldıktan sonra bana uğruyorsunuz.
5. 7,5 + 2 TL verip Tişörtünüzü alıyorsunuz ve böylelikle gruba hoşgelmiş oluyorsunuz.
bunları yapmadan wallah olmaz. saygılar Haluk Altunbaş