[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın millet.....Gününüz aydın olsun....

günaydın dostlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,akşam geldik ama yetişemedik,şarşambaya görüşürüz inşalaaeeah.:wiinkk:

Günaydın arkadaşlar :rendeer: Hepinizi iyi haftalar, hayırlı işler bol kazançlar dilerim :cat:

gezın bakalım arkadaslar zamanı gelıınce hepınızın tozunu attıracam:))

Ümit kardeşim mailini yeni gördüğüm için yeni cevap verebiliyorum....Hafta sonu internete girmiyorum...malum daha sosyal işlerim oluyor....sen bekarsın beni iyi anlarsın..:queen::queen::queen::queen:..hadi iyileşte birlikte toz almaya başlıyalım artık....:bounce:tam kankimle adanayı ters çevirecem derken sen git otobüsün altına gir.....hadi seni bekliyorum iyileş artık....:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar maşallah neşeniz yerinde Allah bozmasın,uzun zamandır klavye arızalı olduğu için yazamıyordum Ahmet Gökçe kardeşimiz bir takım aksilikler yaşamış öncelikle ona geçmiş olsun dileklerimizi iletirken biran önce aramıza sağ salim katılmasını dilerim.Hepinizi öpüyor hayırlı akşamlar diliyorum bay.

Mustafa abi Star ana haber bülteni gibi yazmışsın valla....Bu arada klavye derken abi...Ahmet Gökçeyede geçmiş olsun dileklerimi iletirim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 AM ----------

arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.

Kardeşime bak ya senden değerlimi ...canın sağ olsun Haluk hocam..Bu kadar uğraştın eline koluna sağlık...Hem tshirt dediğin nedir ki olmasada olur....sağlık olsun ..( yusuf,yusuf,yusuf,tırs,tırs)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------

kardeşim benim,ADANA'ya gel ben sana hergün bici ısmarlayayım.:cat:

afiyet şeker olsun abi.:wiinkk:

saat 17'den sonra ademin orada toplandık.gelen arkadaşlar oldu.halukcuğum t-shirt örneğini getirdi.teslimat çarşamba toplantısında.bu arada,kızımın,sbs sınavı,c.tesi günü olacağı için,pazar günü,gezi programı yapalım derim.öneriler ?şimdi resimler:

IMG0670A.jpg

IMG0672A.jpg

IMG0673A.jpg

IMG0674A.jpg

IMG0675A.jpg

IMG0676A.jpg

IMG0678A.jpg

IMG0679A.jpg

IMG0680A.jpg

IMG0681A.jpg

IMG0682A.jpg

IMG0683A.jpg

IMG0685A.jpg

IMG0686A.jpg

IMG0687A.jpg

IMG0689A.jpg

IMG0690A.jpg

IMG0691A.jpg

OHHHHH!!!!! kolay gelsin valla....hiç haber veren yok....Hafta sonu internete girmeyince bihaber oluyoruz öylemi......telefon yok ya bu memlekette...Muzo sendemi bürütüs....:pr::pr::pr::pr:

Son düzenleme:
arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.

"r" harfin üzerine bi çarpı "X" atarız hem insanları bilinçlnedirmiş oluruz hemde düzeltilmiş olur :cat: sen kafanı yormaaaaaaa:mrgreen:

Yooook çok güzel kaldırıyon (espiriyi) :queen:

Ama bunu yazarak en az 10 tane espiriyi mundar ettin :salut:

tişörtün orasını keseriz r harfini çıkartıp tekrar diktiririz

r harfinin üzerine kırmızı nokta yaptıralım ve numara verelim böylece gezilerde katılan sayısı ve siparişlerde kolaylık olur ( 17 numayara kola tost lütfen) :)

biz size espri yapmayın demedikmi kardeşim. :pale:

ama yinede komikdi sabah sabah canım yine sıkılıyordu. ama güldürdünüz beni. allah da sizi güldürsün.

iyi akşamlar arkadaşlar :rendeer:

hüseyinim sana pazar günü ademin oraya belki gideriz dedim ama. :pale:

ahmedim r üzerine kırmızı nokta katmak biraz tehlikeli olabilir.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

hayırdır millet:cyclopsan
nereye kaçtınız

adaşım senle ben varız ya sitede yetmezmiyiz.:queen:

o dediğin kümes için geçerli güzel adaşım. :queen:
hani derler ya iki horoz bir kümeste olmaz diye.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.:rendeer:

sizlerede hayırlı akşamlar korkut arkadaşım.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar