[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.

üzülme,canın sağ olsun.bizler için bu kadar uğraşman esastır.bu yüzden kendi adıma sana teşekkür ederim.:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.

olan olmuş abi ne olacak sankine. :cherry:

Canın sağolsun Halukçuğum... Çözeriz biz onu... Düşündüm de fazladan olan r harfinin üzeri Motosiklet net logosu ile kapatılabilir. Ama nasıl yaparız bilmiyorum

takılacak birşey yok.sıkma canını güzel kardeşim.ne olur sanki

nasıl canımı sıkmayayım. o kadar uğraştık ettik. herifin eline basılı materyal verdik ortaya çıkana bak.

neyse buarada yarın sabah antalyadan bir kaç arkadaş geliyor. on veya on buçuk gibi buarada olacaklar. adem oraya gidip bir çay içeceğiz eşlik etmek iisteyen varmı. o arkadaşlar daha sonra güneydoğuya devam edecekler.

muzaffer abi sana ayrıyeten hayırlı akşamlar abi görüşemiyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

nasıl canımı sıkmayayım. o kadar uğraştık ettik. herifin eline basılı materyal verdik ortaya çıkana bak.

neyse buarada yarın sabah antalyadan bir kaç arkadaş geliyor. on veya on buçuk gibi buarada olacaklar. adem oraya gidip bir çay içeceğiz eşlik etmek iisteyen varmı. o arkadaşlar daha sonra güneydoğuya devam edecekler.

neyse haluk hocam olan olmuş bundan sonra yapılacak düzeltilecek bir şey varsa onun çaresine bakmak gerek yoksa da canını sıkma biz öylede giyeriz tişörtleri.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------

gürsel abi naptın işi tatlıya bağlayabildinmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

beşiktaşlı yokmu aramızda şöyle akşam şampiyonluk turu atsak olmazmı

haluk hocam misafir gelen arkadaşları nerede ve saat kaçta karşılayacaksın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 PM ----------

halletik o işi tayfuncuğum motoru verdik gibi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 PM ----------

Günaydın Adanalı arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar istanbuldan sevgiler saygılar

İyi akşamlar ugurapay adanadan istanbula sevgiler saygılar.:rendeer:

[/COLOR]halletik o işi tayfuncuğum motoru verdik gibi.[/QUOTE]

senin için hayırlısı olsun abi.

Günaydın abi..:rendeer:Günaydın Adana mt. Hepinize hayırlı işler dilerim.:rendeer:

Teşekkür ederim korkut 250 adanadan sevgiler saygılar iyi akşamlar.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

[/COLOR]halletik o işi tayfuncuğum motoru verdik gibi.

senin için hayırlısı olsun abi.[/QUOTE]

Teşekkür ederim tayfuncuğum.:rendeer:

sabah bora abiyle otobandan alıp ademin oraya gideceğiz. gelmek isteyenler 10 30 gibi ademin orada olsun

Son düzenleme:
saat 16 ya kadar sabredebilirseniz ben iş çıkışı gelebilirim:cat:
[/COLOR]halletik o işi tayfuncuğum motoru verdik gibi.

hiç asıl başrole teşekkür etme ha adaşım:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-beraber-cekildigi-fotoyu-buraya-eklesin.html
adaşım sen ne diyorsun bu işe, iznin varmı:mrgreen:

saat 16 ya kadar sabredebilirseniz ben iş çıkışı gelebilirim:cat:

hiç asıl başrole teşekkür etme ha adaşım:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-beraber-cekildigi-fotoyu-buraya-eklesin.html
adaşım sen ne diyorsun bu işe, iznin varmı:mrgreen:

sanada teşekkür ederim adaşım. sayende bu işi yaptık. hiç inkar edermiyim.:rendeer:

günaydın arkadaşlar. saat 10:30 da ademin oradayım. antalyadan gelen selçuk bey ve eşi ile bir çay içeceğiz. gelmek isteyen olursa bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar