[Adana - MT]

Günaydın Adanalı arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar istanbuldan sevgiler saygılar

Günaydın. Kaç gündür doğru dürüst foruma bile giremiyorum. Bu haftasonu ve önümüzdeki haftasonu blok şeklinde nöbetçiyim. gezilere gelemeyeceğim. Önümüzdeki hafta çarşamba toplantısına artık gelmek istiyorum. Özledim yahu hepinizi. Bu arada Muzaffer hocam ve Ahmet abi ikinize de geçmiş olsun...

Günaydın Millet
zaferim o saatte aydıngeceyarısı olur herhalde
Günaydın Adanalı arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar istanbuldan sevgiler saygılar
sağolasın uğur hocam:) hoşgelmişsin
Günaydın abi..:rendeer:Günaydın Adana mt. Hepinize hayırlı işler dilerim.:rendeer:
günaydın korkut kardeşim sağolasın:)
bende varım adanadan

nasıl yani hocam, yarışamı varsın adanadan:bounce:
neyse şaka bi yana hoşgeldin:)
kendini tanıtsan biraz nasıl olur:bounce:
haluk hocaaaaaam tişörtleri naaptın, işi iyice sündürdün.ayıp yani:pr: sana güvendik yazlık tişörtte almadık:bounce:

güzel kardeşim toplantılara gelsen tshirtlerin ne olduğunu öğrenirsin. bugün teslim alabilirim olmadı pazartesi. ama büyük ihtimalle bugün olacak. parasını veremeyen arkadaşlar lütfen. biran önce beni görsünler. lütfen.

günaydın herkeşee

haluk abi toplantıya gelemedik para da veremedik haliyle bu çarşamba versek parayı olur heralde demiiii :cherry:

güzel kardeşim toplantılara gelsen tshirtlerin ne olduğunu öğrenirsin. bugün teslim alabilirim olmadı pazartesi. ama büyük ihtimalle bugün olacak. parasını veremeyen arkadaşlar lütfen. biran önce beni görsünler. lütfen.

hocam müsait deyildik gelemedik.para toplama işinden bahsetmişsinde, ben hediye yaptırdığını sanıyordum:queen:
:bounce: :bounce: :bounce:

haluk hocam tshirtleri aldınmı aldıysan biraz sonra menderese ademin oraya geçer hem muhabbet ederiz hem tshirtlerimizi giyeriz olmazmı.

sbs sınavına girecek buse kardeşimin sınavı başarılı geçmesi dileğiyle moral olması için sınav yapılacak okula gezi düzenlenirse ben varım:mrgreen:

Son düzenleme:
günaydın herkeşee

haluk abi toplantıya gelemedik para da veremedik haliyle bu çarşamba versek parayı olur heralde demiiii :cherry:

seninkini ismailden tahsil ettim merak etme.

hocam müsait deyildik gelemedik.para toplama işinden bahsetmişsinde, ben hediye yaptırdığını sanıyordum:queen:
:bounce: :bounce: :bounce:

tabi canım. görürsem söylerim. oradan sebil gibi mi görünüyorum.

arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar