Adana İl Temsilcisi
bora abi çocukların gireceği sınavda şimdiden başarılar diliyorum. allah zihin açıklığı versin.:rendeer:
çok teşekkürler kardeş.:rendeer:
bora abi çocukların gireceği sınavda şimdiden başarılar diliyorum. allah zihin açıklığı versin.:rendeer:
hocam bütçen ne kadar ne tarz motor arıyorsun:bounce:[/QUOTE
kilo olarak fazla çekiyom ona göre bir model arıyom.
kilo olarak fazla çekiyom ona göre bir model arıyom.
günaydın arkadaşlar.
Günaydın Adanalı arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar istanbuldan sevgiler saygılar
Günaydın abi..:rendeer:Günaydın Adana mt. Hepinize hayırlı işler dilerim.:rendeer:
zaferim o saatte aydıngeceyarısı olur herhaldeGünaydın Millet
sağolasın uğur hocamGünaydın Adanalı arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar istanbuldan sevgiler saygılar
günaydın korkut kardeşim sağolasınGünaydın abi..:rendeer:Günaydın Adana mt. Hepinize hayırlı işler dilerim.:rendeer:
bende varım adanadan
güzel kardeşim toplantılara gelsen tshirtlerin ne olduğunu öğrenirsin. bugün teslim alabilirim olmadı pazartesi. ama büyük ihtimalle bugün olacak. parasını veremeyen arkadaşlar lütfen. biran önce beni görsünler. lütfen.
günaydın herkeşee
haluk abi toplantıya gelemedik para da veremedik haliyle bu çarşamba versek parayı olur heralde demiiii :cherry:
hocam müsait deyildik gelemedik.para toplama işinden bahsetmişsinde, ben hediye yaptırdığını sanıyordum:queen:
:bounce: :bounce: :bounce:
sana cbr600 f verelimmi hocam:bounce: