gezın bakalım arkadaslar zamanı gelıınce hepınızın tozunu attıracam)
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar maşallah neşeniz yerinde Allah bozmasın,uzun zamandır klavye arızalı olduğu için yazamıyordum Ahmet Gökçe kardeşimiz bir takım aksilikler yaşamış öncelikle ona geçmiş olsun dileklerimizi iletirken biran önce aramıza sağ salim katılmasını dilerim.Hepinizi öpüyor hayırlı akşamlar diliyorum bay.
arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.
kardeşim benim,ADANA'ya gel ben sana hergün bici ısmarlayayım.:cat:
afiyet şeker olsun abi.:wiinkk:
saat 17'den sonra ademin orada toplandık.gelen arkadaşlar oldu.halukcuğum t-shirt örneğini getirdi.teslimat çarşamba toplantısında.bu arada,kızımın,sbs sınavı,c.tesi günü olacağı için,pazar günü,gezi programı yapalım derim.öneriler ?şimdi resimler:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşlar tshirtleri aldım ama bir problem var. Adana Motorsiklet Grubu yazılmış bu benim değil herifin hatası adama bir sürü laf söyledim ama iş işten geçti. canım da çok sıkıldı ama ne edelim. olmuş bir kere. bununla ilgili en ufak bir espriyi bile kaldıramam onuda baştan söyliyim.
r harfinin üzerine kırmızı nokta yaptıralım ve numara verelim böylece gezilerde katılan sayısı ve siparişlerde kolaylık olur ( 17 numayara kola tost lütfen)![]()
biz size espri yapmayın demedikmi kardeşim.ale:
ama yinede komikdi sabah sabah canım yine sıkılıyordu. ama güldürdünüz beni. allah da sizi güldürsün.
hayırdır millet:cyclopsan
nereye kaçtınız
iyi akşamlar arkadaşlar :rendeer:
adaşım senle ben varız ya sitede yetmezmiyiz.:queen:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.:rendeer:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.:rendeer: