[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağ, buji olayıda bitti değiştirilecek parçada kalmadı ama şuan benzin lambası yanıyor onu bir elektirikçiye göstermem lazım sonra sıkıntı yapmasın bize benden pas

Bence benzinciye bir git.....belki benzin bitmiştir Ahmet kardeşim....

Adana İl Temsilcisi
Hayırdır bora, sınavlara senmi girecen :p

sınava ben girmeyecem ama malum yanlarında olmak,moral desteği anlamında önemli,bir de getir götür,okulun bahçesinde bekle filan.ne yapalım,bir yerde mecburiyet.hayırlısıyla kazansınlar da,bu kadar emek,zahmet,araya gitmesin.:wiinkk:

Ahmet, senin işini LPG çözer diye tahmin ediyorum :mrgreen: sen tüp taktır, yolda biterse bakkaldan piknik tüpüyle devam edersin :queen:

düşünmedimde değil mühendis arkadaşlarla oturup plan proje yapmak gerekir:)

istersen benim motoru verimde yakit nasil bir gor ahmet

almayım abi senin motoru görünce askerde yemek alımına gittiğimiz benzinli reo lar vardı onlar aklıma geliyor :)

sınava ben girmeyecem ama malum yanlarında olmak,moral desteği anlamında önemli,bir de getir götür,okulun bahçesinde bekle filan.ne yapalım,bir yerde mecburiyet.hayırlısıyla kazansınlar da,bu kadar emek,zahmet,araya gitmesin.:wiinkk:

abi okulun bahçesine gezi düzenleyelim olmazmı hemde ekstra moral olur :)

allah kolaylık versin, bol şanlar ve başarılar.

İyi Akşamlar Millet

eeeee ne oldu şimdi hafta sonu, başka önerisi olan yokmu :pale: eğer bi öneride anlaşamazsak ben tek giderim haberiniz olsun, sonra resimleri siteye koyunca vay haberim yoktu vay çağırmadınız demeyin :p

Demeeee :queen: Büyük Dikiliyi geç alnından öpeyim.

ben,çocukların,sbs/öss sınavları nedeniyle,bu hafta sonu da dahil olmak üzere 3 pazar yokum.size iyi gezmeler arkadaşlar.:)

Bizim oğlanında anaokulu sınavlarına hazırlığı var :bounce:

yağ, buji olayıda bitti değiştirilecek parçada kalmadı ama şuan benzin lambası yanıyor onu bir elektirikçiye göstermem lazım sonra sıkıntı yapmasın bize benden pas

Bence Nalan'a göster, o anlar kesin sorunu :cat:

abi şimdiden yiğenlerime başarılar dilerim:rendeer:
abi okulun bahçesine gezi düzenleyelim olmazmı hemde ekstra moral olur :)

vallaa harika fikir:cat: bana uyar.ne zaman nereye gidiyoruz bora abi:bounce:
yengemde kısır yaptımı karataş misaali:) eh keyfe bak be:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

Hocam kamp için şimdi erken....haziranda daha iyi olur...gece soğuk olur ...üşürüz... :bounce:

eh yani, bu havada üşürsen senden kampçı olmaz abi:bounce:
biz kışın gittik boğsak'a
hemde çok güzel ve eylenceli geçti:).adaşıma bir sorda anlatsın çadırda nasıl kaldığımızı, gece o kadar hoşuna gitmişki en kısa zamanda tekrar çadırda kalmalı kamp yapalım diyordu:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk.../54370-[mt-adana]11-aralik-bogsak-gezisi.html
bak resimlerde burada:cat:

Adana İl Temsilcisi
-cümleten günaydın,hayırlı işler arkadaşlar,gününüz aydın,neşeniz bol olsun:)

abi şimdiden yiğenlerime başarılar dilerim:rendeer:

vallaa harika fikir:cat: bana uyar.ne zaman nereye gidiyoruz bora abi:bounce:
yengemde kısır yaptımı karataş misaali:) eh keyfe bak be:mrgreen:

-teşekkürler kardeş,tabi neden olmasın,şöyyle bol nar ekşili bir kısır,allah bee.:queen:

Günaydın millet....Valla Ahmet seninle aynı fikirdeyim...Daha Kargalar ...k'unu yemeden günaydın mesajları geliyor...Bora abi ya hiç uyumuyor yada sabah namazına kalkıyor....

Gürselim kamp konusuna gelince bu hafta sonu işim var diye ertelemeye çalışıyorum be kardeşim yaw....anlamadınmı...Yoksa ben de kışın kamp yaptım biliyorum....

Bora abi yeğenlerime başarılar dilerim ..Allah zihin açıklığı versin....

Adana İl Temsilcisi
Bora abi ya hiç uyumuyor yada sabah namazına kalkıyor....

Gürselim kamp konusuna gelince bu hafta sonu işim var diye ertelemeye çalışıyorum be kardeşim yaw....anlamadınmı...Yoksa ben de kışın kamp yaptım biliyorum....

Bora abi yeğenlerime başarılar dilerim ..Allah zihin açıklığı versin....

-yok kardeş ne namazı...
-erteleyinde bende geleyim şu kampa,geçen sefer tadı damağımızda kaldı.
-teşekkürler kardeş.

herkese günaydın,hayırlı işler bol kazançlar dilerim

aslında göl kenarında kısır muhabbeti olsa süper olur biz geliriz kesin,top ve ip de götürürüz
ahmetim benim de lambalar yanmaya başladı sanırım ikimizinde elektrik sorunu var:mrgreen:

tatlı su motorsucu olmaktansa kısa mesafe motorcusu olmayı tercih ederim :p

muzocum sahibindene bir bak RT 125 hyosung bence daha sağlam az bir farkla sağlam bir makine al derim,

13771720 ilan numarası

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar