ben,çocukların,sbs/öss sınavları nedeniyle,bu hafta sonu da dahil olmak üzere 3 pazar yokum.size iyi gezmeler arkadaşlar.![]()
Hayırdır bora, sınavlara senmi girecen
ben,çocukların,sbs/öss sınavları nedeniyle,bu hafta sonu da dahil olmak üzere 3 pazar yokum.size iyi gezmeler arkadaşlar.![]()
yağ, buji olayıda bitti değiştirilecek parçada kalmadı ama şuan benzin lambası yanıyor onu bir elektirikçiye göstermem lazım sonra sıkıntı yapmasın bize benden pas
Bence benzinciye bir git.....belki benzin bitmiştir Ahmet kardeşim....
abi oraya gidiyorum sönüyor sonra birdaha yanıyor kalıcı çözüm arıyorum şöyle yakıt aldınmı 6ay birdaha benzinciye uğramacaksın![]()
abi oraya gidiyorum sönüyor sonra birdaha yanıyor kalıcı çözüm arıyorum şöyle yakıt aldınmı 6ay birdaha benzinciye uğramacaksın![]()
Hayırdır bora, sınavlara senmi girecen![]()
Ahmet, senin işini LPG çözer diye tahmin ediyorum :mrgreen: sen tüp taktır, yolda biterse bakkaldan piknik tüpüyle devam edersin :queen:
istersen benim motoru verimde yakit nasil bir gor ahmet
sınava ben girmeyecem ama malum yanlarında olmak,moral desteği anlamında önemli,bir de getir götür,okulun bahçesinde bekle filan.ne yapalım,bir yerde mecburiyet.hayırlısıyla kazansınlar da,bu kadar emek,zahmet,araya gitmesin.:wiinkk:
sınava ben girmeyecem ama malum yanlarında olmak,moral desteği anlamında önemli,bir de getir götür,okulun bahçesinde bekle filan.ne yapalım,bir yerde mecburiyet.hayırlısıyla kazansınlar da,bu kadar emek,zahmet,araya gitmesin.:wiinkk:
abi okulun bahçesine gezi düzenleyelim olmazmı hemde ekstra moral olur![]()
allah kolaylık versin, bol şanlar ve başarılar.
eeeee ne oldu şimdi hafta sonu, başka önerisi olan yokmuale: eğer bi öneride anlaşamazsak ben tek giderim haberiniz olsun, sonra resimleri siteye koyunca vay haberim yoktu vay çağırmadınız demeyin
![]()
yağ, buji olayıda bitti değiştirilecek parçada kalmadı ama şuan benzin lambası yanıyor onu bir elektirikçiye göstermem lazım sonra sıkıntı yapmasın bize benden pas
abi şimdiden yiğenlerime başarılar dilerim:rendeer:sınava ben girmeyecem ama malum yanlarında olmak,moral desteği anlamında önemli,bir de getir götür,okulun bahçesinde bekle filan.ne yapalım,bir yerde mecburiyet.hayırlısıyla kazansınlar da,bu kadar emek,zahmet,araya gitmesin.:wiinkk:
abi okulun bahçesine gezi düzenleyelim olmazmı hemde ekstra moral olur![]()
Hocam kamp için şimdi erken....haziranda daha iyi olur...gece soğuk olur ...üşürüz... :bounce:
abi şimdiden yiğenlerime başarılar dilerim:rendeer:
vallaa harika fikir:cat: bana uyar.ne zaman nereye gidiyoruz bora abi:bounce:
yengemde kısır yaptımı karataş misaalieh keyfe bak be:mrgreen:
-cümleten günaydın,hayırlı işler arkadaşlar,gününüz aydın,neşeniz bol olsun![]()
-teşekkürler kardeş,tabi neden olmasın,şöyyle bol nar ekşili bir kısır,allah bee.:queen:
Günaydın Millet
Bora abi ya hiç uyumuyor yada sabah namazına kalkıyor....
Gürselim kamp konusuna gelince bu hafta sonu işim var diye ertelemeye çalışıyorum be kardeşim yaw....anlamadınmı...Yoksa ben de kışın kamp yaptım biliyorum....
Bora abi yeğenlerime başarılar dilerim ..Allah zihin açıklığı versin....