Günaydın Adana lı arkadaşlar
Hayırlı işler bol kazanclar gününüz bereketli olsun![]()
Günaydın Adana Mt.:rendeer:
Herkese günaydınlar.... :rendeer:
Günaydın arkadaşlar....İstanbuldan Ugur kardeş sanada hayırlı işler bol kazançlar....
Ya Bora abi sen uyumuyonmu allasen .... yoksa bilgisayarı otomatiğemi aldın....her sabah aynı saatte maşallah valla....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
Sanada günaydın yolların canavarı...akşam geliyorsun değilmi...:queen::queen:
selam millet herkes iyimi,ancak fırsat bulabildim halukçum sen en iyisini yapmışsın akşam 30 tl bayılırım,birde gerdan kırarım 2 de göbecik atarım sende bana 50 tl yapıştırırsın:mrgreen:
Almayadan misafirlerim var, fırsat bulursam gelecem. En kötü ihtimalle kısa süreliğine bi gözükürüm :mrgreen:
selam millet herkes iyimi,ancak fırsat bulabildim halukçum sen en iyisini yapmışsın akşam 30 tl bayılırım,birde gerdan kırarım 2 de göbecik atarım sende bana 50 tl yapıştırırsın:mrgreen:
cengiz abi yaaa sayfana yazdım bakmadın herlade bana ev numaran lazım söylemesi ayıp alabilirmiyim![]()
rayiçi yükseltmişsin eskiden 20 kaat taktık mı 1 saat oynuyorlardı. sen çok pahallı dansözsün abi kusura bakma.
yok öyle yağma tshirt parasını vermemek için yapıyon dimi ben biliyom.gelecen hemde oynaya oynaya gelecen.
Ya Bora abi sen uyumuyonmu allasen .... yoksa bilgisayarı otomatiğemi aldın....her sabah aynı saatte maşallah valla....
bende sana bi şeycikler soracaktım. Hani Asya motor demiştin ya, sana zahmet ustana bi sorsan satlık varmı diye (ASYA 200 GY2) :wiinkk:
burnuma tatlı kokuları geliyor.:queen:
demirgürsel gardaş, senin ayna sorununu galiba çözdüm. eğer aşağıdaki resimdeki gibi takarsan aynalarını, motorun üzerine yattığında arkayı görmeme gibi sorunun kalmaz....:cat:
![]()
![]()
Kendime değilki, oğluma almayı düşünüyorum, bu durumda herhangi bir kuyruk söz konusu bile değil, hiiiiiç boşuna uğraşma.
ne yani sadece kendine alınca mı kuyruk eğri oluyor.kesin oğluna alacağın motorunda kuyruğu eğridir.:queen::queen::queen:
evet bora sadece kendimi alınca kuyruk eğri duruyor![]()