[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar....İstanbuldan Ugur kardeş sanada hayırlı işler bol kazançlar....

Ya Bora abi sen uyumuyonmu allasen .... yoksa bilgisayarı otomatiğemi aldın....her sabah aynı saatte maşallah valla....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------

Herkese günaydınlar.... :rendeer:

Sanada günaydın yolların canavarı...akşam geliyorsun değilmi...:queen::queen:

Günaydın arkadaşlar....İstanbuldan Ugur kardeş sanada hayırlı işler bol kazançlar....

Ya Bora abi sen uyumuyonmu allasen .... yoksa bilgisayarı otomatiğemi aldın....her sabah aynı saatte maşallah valla....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------

Sanada günaydın yolların canavarı...akşam geliyorsun değilmi...:queen::queen:

Almayadan misafirlerim var, fırsat bulursam gelecem. En kötü ihtimalle kısa süreliğine bi gözükürüm :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet herkes iyimi,ancak fırsat bulabildim halukçum sen en iyisini yapmışsın akşam 30 tl bayılırım,birde gerdan kırarım 2 de göbecik atarım sende bana 50 tl yapıştırırsın:mrgreen:

cengiz abi yaaa sayfana yazdım bakmadın herlade bana ev numaran lazım söylemesi ayıp alabilirmiyim :)

selam millet herkes iyimi,ancak fırsat bulabildim halukçum sen en iyisini yapmışsın akşam 30 tl bayılırım,birde gerdan kırarım 2 de göbecik atarım sende bana 50 tl yapıştırırsın:mrgreen:

rayiçi yükseltmişsin eskiden 20 kaat taktık mı 1 saat oynuyorlardı. sen çok pahallı dansözsün abi kusura bakma.

Almayadan misafirlerim var, fırsat bulursam gelecem. En kötü ihtimalle kısa süreliğine bi gözükürüm :mrgreen:

yok öyle yağma tshirt parasını vermemek için yapıyon dimi ben biliyom.gelecen hemde oynaya oynaya gelecen.

bende sana bi şeycikler soracaktım. Hani Asya motor demiştin ya, sana zahmet ustana bi sorsan satlık varmı diye (ASYA 200 GY2) :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------

cengiz abi yaaa sayfana yazdım bakmadın herlade bana ev numaran lazım söylemesi ayıp alabilirmiyim :)

söylemsi ayıp şeyler söylenmezki :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------

rayiçi yükseltmişsin eskiden 20 kaat taktık mı 1 saat oynuyorlardı. sen çok pahallı dansözsün abi kusura bakma.

yok öyle yağma tshirt parasını vermemek için yapıyon dimi ben biliyom.gelecen hemde oynaya oynaya gelecen.

yok yaw oynaya oynaya gelmem :p

Adana İl Temsilcisi

öylede denebilir,ben kendim otomatik oldum.yıllardır sabah 06.00'da kalkmaktan alıştık artık.aynen devam ediyor.:queen::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 PM ----------

bende sana bi şeycikler soracaktım. Hani Asya motor demiştin ya, sana zahmet ustana bi sorsan satlık varmı diye (ASYA 200 GY2) :wiinkk:

burnuma tatlı kokuları geliyor.:queen:

demirgürsel gardaş, senin ayna sorununu galiba çözdüm. eğer aşağıdaki resimdeki gibi takarsan aynalarını, motorun üzerine yattığında arkayı görmeme gibi sorunun kalmaz....:cat:

ayxbbm.jpg

2w3rus0.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 PM ----------

burnuma tatlı kokuları geliyor.:queen:

Kendime değilki, oğluma almayı düşünüyorum, bu durumda herhangi bir kuyruk söz konusu bile değil, hiiiiiç boşuna uğraşma.

demirgürsel gardaş, senin ayna sorununu galiba çözdüm. eğer aşağıdaki resimdeki gibi takarsan aynalarını, motorun üzerine yattığında arkayı görmeme gibi sorunun kalmaz....:cat:

ayxbbm.jpg

2w3rus0.jpg

güzel fikir aynalar aşağıya doğru:cat: bakalım nasıl birşey uydurabilirim:silent:
ama yaparsam sadece şehir dışına çıkacağım zaman takarım:cherry: öyle gezersek karizma gider:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------

modifiyeciler bi düşünün bakalım ne yapabiliriz:silent:.
sakın kütüğü öne çevirelim demesin kimse o zaman sinyalide direksiyonun önünden veririz:mrgreen:

ben gelmiyorum.loooo okadardır sitede yokuz allahını seven beni nirdesin seni özledik diyen yok.yazıklar olsun hepinizeeeee.

bak tekrar söylüyorum parasız pulsuz gelmeyin. parasız adam işe yaramaz adamdır. tshirt paralarını getirin beni kızdırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar