[Adana - MT]

Günaydın Millet

Tam sörf zamanı, hatta gereğinden fazla esiyor gibi :silent:

Bu bilgisayara birşeyler oldu, hiç durmadan internetten birşeyler yolluyor...Ajanlandı valla; anlayan bir yardım etsin ltf.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydınlarrrrrrr,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

muzaffer abi sana bir makine alalım abi hatta cirde zincirli cüzdan,hani evde unutuyorsunya:p abi sorun değil hallederiz,makine senin itin olur resimleri bende atarım no poroplem

uğurapay sanada günaydın,sanada hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Cümlemize bol kazanclar bu aralar herkezin bol olmasa bile biraz kazanmaya ihtiyacı var
Nasıl bir adana sabahı
İstanbul bu sabah giri bulutlarla kaplı

adana yağmur,fırtına ortalık 56 ya gidiyor

Günaydın arkadaşlar...

Günaydın Millet

Bu bilgisayara birşeyler oldu, hiç durmadan internetten birşeyler yolluyor...Ajanlandı valla; anlayan bir yardım etsin ltf.

senin PC de "Adobe Reader " yoktur ondan yapıyor herhalde :mrgreen:

Son düzenleme:
Günaydın herkese... Dün Çelik Gürsel kardeşim ve kardeşi Mehmet'e uğradım. Benim topcase'i taktılar. Emek harcadılar, titizlendiler, sonuçta harika bir iş çıkardılar. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Bu arada benim plaka çatlamış, düşmek üzereyken fark edip Çelik Gürselle o olayı da halleden Mustafa Abiye ve Turgay Abiye de teşekkür ederim.

Günaydın Millet

zafercim
spy lardan dolayıdır sanırım.spylar için spywaredoctor ve yanında antivirüs olarakda aviraantivir, yada avast öneririm, bunlar kasmaz pc ni
internette aratırsan bulursun, freewaredir:cat:
Günaydın herkese... Dün Çelik Gürsel kardeşim ve kardeşi Mehmet'e uğradım. Benim topcase'i taktılar.

geçmiş olsun gökhan:salut: bahsettiklerin sakat adamlar, Allah kurtarmış ellerinden:cherry:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yaf demirim gürselim adamlar ne güzel yapmışlar,niye kıskanıyorsun yapılan işçiliği emeği,sen şimdi sakat derken gökhan hocanın çantasının bir yerini kırmıştır öanta araya gitmiştir anlamındamı diyorsun,çık çık çık üzüldüm

demirgursel, timur01, yunus_34, Endurocu01+, bonjovi, adanalı+, Barbudos+
en iyi okuma bu sayfada gelişir:cat: :mrgreen:
abi ben oturmaya gittimi sakat çıkacam diye korkuyorum:queen:

tesadüfe bak muzo bizim burda da ruzgar var

Günaydın Millet

mail adresini yazda sana antivirüs programı yollayayım abi. crack i de içinde. talimatları türkçe. beni oku dosyasına göre kur bilgisayarına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar