[Adana - MT]

evet doğru.

PAZAR GÜNÜ GEZİ PROGRAMI güncelleme

Bu pazar Yumurtalığa gidiyoruz.
Buluşma Yeri: Mola Tesisleri (Ceyhan Tarafında)
Buluşma Saati: 9:00
Hareket Saati: 9:30

Katılımcılar:
1-Ben ve eşim
2-haydut
3-Musatafa abi ve eşi
4-Turgay abi
5-Bora ve eşi
6-DemirGürsel ve eşi
7-ÇelikGürsel ve mehmet
8-Küçük cengiz ve ?
9-Osman
10-agokce
11-aykut
12-hüseyin

Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini ilave edebilirler...

su ankı gezıye gelenler bu sekılde yıne fıkrını degsıtren olrsa ılave edebılırler

günaydın adana mt.bu günkü geziye misafirim oldugundan dolayı katılamıyorum sizlere iyi geziler görüşmek üzere.

Bu güzel pazar sabahında, evde oturmayı tercih eden sayın adana mt sakinlerine, canı gönülden günaydın dilekleimi iletiyorum sevgi ,sağlık,mutluluk daima sizlerle olması dileğiyle .Ahmet :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bunu saymıyoruz ümmet abi . inş bidahaki sefere kebapta yediricez sana :)
kebabı çelik gürsel yedirdi sağolsun dükkanda,muzaffer kardeşim ve demir gürselde ufak bir adana turu yaptırdılar varosunlar zaman ayırdılar benim için,tüm adana mt ye candan teşekkürler sıcak karşılamaları için,şimdi antepte hayali ustanın yanındayım,azsonra nizipe dğru devam edecem.

Bu güzel pazar sabahında, evde oturmayı tercih eden sayın adana mt sakinlerine, canı gönülden günaydın dilekleimi iletiyorum sevgi ,sağlık,mutluluk daima sizlerle olması dileğiyle .Ahmet :)

ahmetçim sana gelirken eksoz koptu,aradığımda hiç yadırgamadan buyur ettin gece,ve ertesi günde zahmet edip eksozun tamiri için uğraştın ve beni geldiğim gibi yolcu ettin ,çok teşekkürler ailene sevgiler,selamlar.

Son düzenleme:
arkadaslar cok güzel geziydi emegigecen herkeze tesekkür ederim (gürsel )abi yengemin ellerinesaglık fotoları bekliyorum siteye:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzffer abi yok piyasada nerdesin abi yav yorumunu göremedik senin..:mrgreen:

Arkadaşlar bugünkü gezimiz yine harika bir gezi oldu. katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar:)
geziye katılan ve sohbetlerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim:rendeer:

gürsel abi yengemin ellerinesaglık fotoları bekliyorum siteye:cat:

kendisi teşekkür ediyor aykut:cat: :mrgreen:
aysunun çektiği resimler bora abinin makinasında resimleri bora abi yükleyecek:)

kardeşim ümitim allah bian önce düzelebilmen için sana güç kuvvet versin acil şifalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar