[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın sevgili dostlarım.

-tekrar hoş geldin timur kardeşim.

merhaba arkadaşlar tshirt lerdeki son durumu aktarmak istiyorum. üzerinden çok zaman geçti ama son olarak bunu da kendi imalatım yapmayı becerdim. az önce aşağıda görmüş olduğunuz deneme amaçlı t-shirt baskısını yaptım ve çok da hoş oldu. alttaki resimleride daha sonra basacağm. son olarak maliyetten bahsetmek istiyorum. bana maliyeti 10 veya 11 TL gibi oldu. en kaliteli t-shirt dahil.

şu linkdende istemediğiniz kadar çok motosiklet resmi bulabilirsiniz.

http://www.shutterstock.com/s/motorcycle/search-p9.html?lang=en&x=0&search_group=&y=0

halukcuğum şu asfalt meleği gayet sade duruyor.sırtta bu resim ve ADANA MOTOSİKLET GURUBU,ÖN SOL GÖĞÜSTE DALGASIZ TÜRK BAYRAĞI.:cat:

sade bir motosiklet resmi çok daha hoş olur.önceki seçimimizde vardı.arka yüzde motosiklet ve adana motosiklet yazısı, ön yüzde sol göğüs hizasında dalgasız bir bayrak olsun.çok daha hoş olacağına emin ol :cat:
:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın canlarım cancanlarım, herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

sabah işe giderken HONDA CBF 600 ile yan yana durduk selamlaştık,bir makine bu kadarmı yakışıklı bu kadarmı çekici olur,aşık oldum resmen rengide bordo,büyüyünce CBF 600 alıcam varederodan vazcaydımmm,yada aranızda para toplayın doğum günümde hediye olarak alın,doğum günüm motoru aldığınız zamanla aynı olabilir:p

kıs gülden sen yaşıyonmu

gülden değilki o :pr: :mrgreen:

arkadaşlar birşey soracağım. evet veya diye cevap istiyorum sadece. logoya son şeklini vermek üzereyim. soru: logoda taş köprünün resmi olsunmu olmasınmı.

cevap çok basit evet veya hayır. 1 saat içinde gelen cevaplara göre değerendirme yapacağım.

olsun hocam o da olsun, güzel olan herşey olsun :cat:

günaydın canlarım cancanlarım, herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

sabah işe giderken HONDA CBF 600 ile yan yana durduk selamlaştık,bir makine bu kadarmı yakışıklı bu kadarmı çekici olur,aşık oldum resmen rengide bordo,büyüyünce CBF 600 alıcam varederodan vazcaydımmm,yada aranızda para toplayın doğum günümde hediye olarak alın,doğum günüm motoru aldığınız zamanla aynı olabilir:p

hep diyorum HONDA hayat onda diye :mrgreen: CBF benimde hoşuma gidiyor ilerde bende CBF alabilirim :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
esinti01 gülden değilmi gerçekten,onun nikide öyleydi kızcağızı unuttuk girmeyince,sağlık olsun o vatandaş kimse kocaman özürde dileriz ayriyetten,

muzocum CBF gerçekten hoş durir valla ben bittim ikinci elleride öyle uçuk değil,fakat bişey sorcem bu racing gibimi yani yavaş gidince hararet yaparmı yoksa sürüşü fazer gibimi oni merak ediyorum,

esinti01 gülden değilmi gerçekten,onun nikide öyleydi kızcağızı unuttuk girmeyince,sağlık olsun o vatandaş kimse kocaman özürde dileriz ayriyetten,

muzocum CBF gerçekten hoş durir valla ben bittim ikinci elleride öyle uçuk değil,fakat bişey sorcem bu racing gibimi yani yavaş gidince hararet yaparmı yoksa sürüşü fazer gibimi oni merak ediyorum,

Bunlar racing gibi geğil, bu motorlar turing onun için hararet yapmazlar :cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,şu anda haluk'la beraber,t-shirt fabrikasındayız.görüşmeye geldik.bedenlerden numune de alacağız.akşama ademin oraya gelirseniz bedenleri deneme şansınız olur.akşam görüşürüz.

Akşam Menderesde toplaşıyormuyuz :silent:
artık şu lafı deyiştirseniz diyorum :bounce: hani yok alınma olayı sanılmasın ama biraz garip kalıyor :)
arkadaşlar,şu anda haluk'la beraber,t-shirt fabrikasındayız.görüşmeye geldik.bedenlerden numune de alacağız.akşama ademin oraya gelirseniz bedenleri deneme şansınız olur.akşam görüşürüz.

erken gelsek olurmu abi :queen:

logomea.jpg

logo2xzw.jpg

94884144.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar