[Adana - MT]

arkadaşlar ahmetnr yanımda bir eli yağda bir eli balda akşamada patlıcan kebabı istiyor alın şunu başımdan selamlar osmaniyede size eğlenceler

sen dua et patlıcan kebebına tav olmuş,ya senden sıra gecesi isteseydi.:queen::queen::queen:

dah önce istemiştim beni pek açmadı abi sıra gecesi yoksa bırakırmıyım taa 400km yol gelmişken

bakalım akşama yemek güzel olursa resimleri paylaşırım ozaman sizde mecbur gelirsiniz selamlar

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,yarın yanımıza alacağımız bayraklarımız,B.CENGİZ VE TAYFUN arkadaşlarımız tarafından temin edilmiştir.hepimiz adına;kendilerine buradan teşekkür ediyorum.bilgilerinize.

turgay abi hayırlı akşamlar nasılsın yarın görüşmek üzere.yüksel sanada hayırlı akşamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın abilerim,dostlarım kardeşlerim,hayırlı sabahlar turgay abimin dediği gibi yolla bizi bekliyor havamız boncuk gibi yolumuz açık olsun

herkeze günyadın mt.bugun çok güzel bi gün olcak inş hadi geç kalmayın heee:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet çok şükür sağ salim döndük,muhteşemdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelmeyenler resimlerde idare etsin

herkese hayırlı akşamlar güzel bir etkinlik oldu. alttaki resimler küçük video görüntüleri

Son düzenleme:
zafer abi hayırlı akşamlar resimlerin üzerine tıklayınca video görüntüleri açmıyormu abi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar