[Adana - MT]

selam arkadaşlar :rendeer:
birkaç günlük hastane macerasından sonra yine beraberiz.birçoğunuzun haberi vardı ben yinede yazayım, burnumda anatomik bozukluk(zamanında karate olayında yediğim darbelerden dolayı) ve iç yapısındada kemikte problem vardı, sürekli burnum kapanıyordu, spreylerle ilaçlarla uğraşıp duruyordum.ameliyat kararı verildi.pazartesi sabah oldum ameliyatımı, tamamen uyuttular:salut: ve sonrası asıl film başladı, burunda tamponlarla iki gün kalmak bayağı rahatsız ediciydi, neyse bugün öğlen itibarıyle çıktım hastaneden.
hastane olayımı duyupta arayan, soran, buradaki sayfamızdan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma
sonsuz teşekkür ederim

DSC00118.jpg

DSC00119.jpg

DSC00121.jpg

DSC00035.jpg

DSC00040.jpg

Son düzenleme:
birkaç günlük hastane macerasından sonra yine beraberiz.birçoğunuzun haberi vardı ben yinede yazayım, burnumda anatomik bozukluk(zamanında karate olayında yediğim darbelerden dolayı) ve iç yapısındada kemikte problem vardı, sürekli burnum kapanıyordu, spreylerle ilaçlarla uğraşıp duruyordum.ameliyat kararı verildi.pazartesi sabah oldum ameliyatımı, tamamen uyuttular:salut: ve sonrası asıl film başladı, burunda tamponlarla iki gün kalmak bayağı rahatsız ediciydi, neyse bugün öğlen itibarıyle çıktım hastaneden.
hastane olayımı duyupta arayan, soran, buradaki sayfamızdan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma
sonsuz teşekkür ederim

DSC00121.jpg

Gürsel kardeşim büyük geçmiş olsun :rendeer: ama bandaj sana yakışmış :cat:

adanada hava nasıl akşama neredeyiz nerede başkanımız başkan yardımcılarımız danışmanlarımız halkla iilişkiler sorumlumuz haber bekliyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürselim tekrar geçmiş olsun,fıs fısdan kurtuldun inşallah,artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,

Akşam yağmurlu gösteriyor Nuri abinin orayamı toplaşsak buraya yazalım ona göre strateji uygulayalım,ne manyak laf yaptım öyle strateji vaybeaaaa

gürsel hocam geçmiş olsun.
Arkadaşlara selam 19 nisanda Osmaniyede görüşmek üzere

Gürselim tekrar geçmiş olsun,fıs fısdan kurtuldun inşallah,artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,

Akşam yağmurlu gösteriyor Nuri abinin orayamı toplaşsak buraya yazalım ona göre strateji uygulayalım,ne manyak laf yaptım öyle strateji vaybeaaaa

ben yinede menderese uğraycağım :bounce:

sonsuz teşekkür ederim

DSC00118.jpg

DSC00119.jpg

DSC00121.jpg

DSC00035.jpg

DSC00040.jpg

noluyooo lannnnnnnn dağıtırım ulen Adanayı getirtmeyin beni oraya derken kankam kaza değilde ameliyat olmuş pardon...:Phemen bir telini ulaştırınız bana Allah rızası için...
ben geldim Adana uyan gayrı...:rendeer:

arkadaşlar,bugün itibarı ile yeni imajım :)

hay maşallah bi erkek gördük nihayet...:p

Son düzenleme:
Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar