bora abi imajı yenilemişsin artık bir tanede chooper (çapır) marka motor da alırsın sen yakında. ben bora abimi dedim özür dilerim dilim sürçtü bora kanka diyecektim :rendeer::rendeer:
Herkese günaydın. Bora abi artık yenge seni tek başına dışarı da bırakmaz yandın valla. eee sen akıllı uslusun ama kızlar peşini bırakmaz mazallah.
bora artık seni kimse tutamaz :mrgreen:
selam arkadaşlar :rendeer:
birkaç günlük hastane macerasından sonra yine beraberiz.birçoğunuzun haberi vardı ben yinede yazayım, burnumda anatomik bozukluk(zamanında karate olayında yediğim darbelerden dolayı) ve iç yapısındada kemikte problem vardı, sürekli burnum kapanıyordu, spreylerle ilaçlarla uğraşıp duruyordum.ameliyat kararı verildi.pazartesi sabah oldum ameliyatımı, tamamen uyuttular:salut: ve sonrası asıl film başladı, burunda tamponlarla iki gün kalmak bayağı rahatsız ediciydi, neyse bugün öğlen itibarıyle çıktım hastaneden.
hastane olayımı duyupta arayan, soran, buradaki sayfamızdan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma
sonsuz teşekkür ederim
![]()
Gürselim tekrar geçmiş olsun,fıs fısdan kurtuldun inşallah,artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,
Akşam yağmurlu gösteriyor Nuri abinin orayamı toplaşsak buraya yazalım ona göre strateji uygulayalım,ne manyak laf yaptım öyle strateji vaybeaaaa
selam arkadaşlar :rendeer:
birkaç günlük hastane macerasından sonra yine beraberiz.birçoğunuzun haberi vardı ben yinede yazayım, burnumda anatomik bozukluk(zamanında karate olayında yediğim darbelerden dolayı) ve iç yapısındada kemikte problem vardı, sürekli burnum kapanıyordu, spreylerle ilaçlarla uğraşıp duruyordum.ameliyat kararı verildi.pazartesi sabah oldum ameliyatımı, tamamen uyuttular:salut: ve sonrası asıl film başladı, burunda tamponlarla iki gün kalmak bayağı rahatsız ediciydi, neyse bugün öğlen itibarıyle çıktım hastaneden.
hastane olayımı duyupta arayan, soran, buradaki sayfamızdan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma
sonsuz teşekkür ederim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()