[Adana - MT]

BACIM olmazsa sen benim marrafımı hallet.öbürlerini boş ver ben hallederim.seni onurlandırmak bizim görevimiz

teşekkür ederim abim bakalım o gün bir gelsin hallederiz hep birlikte:cat:

@01esintisi Bir Adana'lı olarak misafirperverliğimizi ve neşeli mizacımızı gelecek tüm misafirlerimize sunacağımıza emin olabilirsin.

Tüm arkadaşlara selamlar.

Desteğiniz için tşk ederim

sonunda tanışacaz demekki sakarya lılarla :wiinkk::wiinkk::cherry:

Evet cnm inşşş özelliklede seninle tanıştıracam çok merak ediyorsun yaa o bakımdan :queen::thumleft:

Son düzenleme:
muzaffer abi diyosa vardır. Onun arkasındayız.

sağol kardeşim, bunlarada herşeyi biz öğretecez :mrgreen:

teşekkür ederim abim bakalım o gün bir gelsin hallederiz hep birlikte:cat:

Desteğiniz için tşk ederim

Evet cnm inşşş özelliklede seninle tanıştıracam çok merak ediyorsun yaa o bakımdan :queen::thumleft:

ne var bu sakaryada :silent: benide tanıştırsana :mrgreen:

Son düzenleme:
ben kenan evren bulvarı tarafındayım sağnak yağıyoda hava durumu saat 7 den sonra yağış artacak diyor.

güzel bir toplantı akşamıydı, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :rendeer:.büyük ihtimal haftaya yokum :pale: inşallah 19 unda iyi olurumda osmaniyeye gideriz :cat:

Ben gelemeyeceğim, işler uzadı.

abi gündüzden gelim yardım edim bir dahakine, akşama yetiştirelim :cat: nede olsa bendeniz boş gezenin boş kalfası :p

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın,adanalı motorseverler.

haluk albayımın gezide çektiği resimleri,gezi resimlerine attım bilgilerinize.

akşamki toplantımız bol katılımlı ve bol kuyruk düzeltmeli oldu.yeni motor alan arkadaşlarımız,YUSUF VE MURAT kardeşlerimizin motorlarının kuyrukları,tarafımızdan itina ile düzeltilmiştir.:cat::cherry:

Son düzenleme:
Günaydın Millet

abi gündüzden gelim yardım edim bir dahakine, akşama yetiştirelim :cat: nede olsa bendeniz boş gezenin boş kalfası :p

Allah razı olsun :rendeer:

akşamki toplantımız bol katılımlı ve bol kuyruk düzeltmeli oldu.yeni motor alan arkadaşlarımız,YUSUF VE MURAT kardeşlerimizin motorlarının kuyrukları,tarafımızdan itina ile düzeltilmiştir.:cat::cherry:

Ellerinize sağlık; yoksa eğri kuyrukla nasıl gezerlerdi :queen:

GÜNAYDIN MT nin güzel insanları :rendeer:

Akşam kuyruğunu düzeltiğimiz yeni motorlar için hayırlı olsun derim (Yusuf ve Murta) tekerleri daima düz bassın :cat: Allah kaza bela göstermesin...

Herkese günaydın. Allah razı olsun herkesten. Sizlerede goldwing ler hayabusalar nasip etsin. Toplantıda çektiğim bir kaç resmide atıyorum şimdi.

Son düzenleme:
bu güzel ilkbahar sabahında tüm adana mt ye günaydınlar selamlar bol kazançlar sevgiler saygılar

pazar ben yokum motorun aküsünü değiştireceğim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

akşam gelmeyen çatlasın tarihi bir kalabalık vardı muhabbet gırla gitti,zaferde evde televizyon kaşısında çitlek yemiştir,

Yusuf ve Murata RR ları için tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyifle kullanmak nasip etsin,tatlılar için keselerine bereket versin

günaydın arkadaşlar
yusuf ve ufuk RR' lar tekrardan hayırlı olsun, güle oynaya, kazasız binesiniz.
yusufum hiç motorları resimlememişsin, o kadar güzel motor biraradayken kaçmazdı.neyse birdahakine olsun.
resimleri büyütemiyormusun, bakarken şaşı oldum:mrgreen:

günaydın arkadaşlar
yusuf ve ufuk RR' lar tekrardan hayırlı olsun, güle oynaya, kazasız binesiniz.
yusufum hiç motorları resimlememişsin, o kadar güzel motor biraradayken kaçmazdı.neyse birdahakine olsun.
resimleri büyütemiyormusun, bakarken şaşı oldum:mrgreen:

imageshack değişmiş linkleri farklı veriyor. en uygunu buydu yine.:p

akşam gelmeyen çatlasın tarihi bir kalabalık vardı muhabbet gırla gitti,zaferde evde televizyon kaşısında çitlek yemiştir,

Sabah demek Polis Koleji kavşağından gidiyorsun işe...Yakalarız biz adamı :bounce:

Tabi canım biz evde çekirdek çintiyorduk...Çizimleri de Selim yapıyordu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar