[Adana - MT]

abi makina 2006 model 7850 km de siyah renk. darbe, boya, çatlak, patlak yok üzerinde arrow carbon egzoz var. fiyatı 11 bin tl. birde satarken çok zorlanırmıyım sezon bitiminde ?
geldiği günden kaç kişi binmiş,kaça satılmış e,en son rakamına kadar tüm seceresini biliyorum.teknik özelliği dahil bana danış yanlız.avantasız olmaz bu işler ona göre.:bounce:birara görüşelim.yanlız piyasası yokkkk ona göre sana daha ucuza alırım.sahibinide tanıyorum:cat:

geldiği günden kaç kişi binmiş,kaça satılmış e,en son rakamına kadar tüm seceresini biliyorum.teknik özelliği dahil bana danış yanlız.avantasız olmaz bu işler ona göre.:bounce:birara görüşelim.yanlız piyasası yokkkk ona göre sana daha ucuza alırım.sahibinide tanıyorum:cat:

avanta derken:silent:, :p

Son düzenleme:

sen motor alacam derken bi motor da buraya bırakacan gibi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
danışma ücrete dahil değil,iş satışa bindimi o zaman işler değişir danışma ücreti,kuyruk operasyonu ve test sürüşü ekip olarak, ondan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

r1 eee ihtiyacım var desem al bana ver desem

Makul bi fiyata ( senin anladığın makullükte ) satarım abi...:cherry:

len iso r1 lazım bana

Bana neler lazım bi bilsen...:queen:

isoyu gören varmı ortalığa çıkmassa arabasını bağlatacam

Araba zaten garajda bağlıı,benzin akıyo,sol taraf duman,alt takım diye bişey yok,nesini bağlatacan....:cherry:

oh oh bisürü işi sağlam menderes bilmem nere gezin toplaşın bakalım

Sen olmadan toplaşamayız....:cherry:

demirgursel, jönysf, gokhand, azgurbuz+, ER6iNbay, Converter01, M.Ozbayrak, muzaffer1968+, Endurocu01+, tüzemen, efendy_iso+, ahmetnr+

millet bu n e işiniz yokmu :mrgreen: mazallah yine rekora gidiyoruz

akşama nalanla katılacağım stop.
belki biraz geç kalabiliriz stop.
bora abi bize tatlı ayırmayı unutmayın stop.
özdenle suat da ceyhandan iştirak edecekler stop.

selamlar stop.

Adana İl Temsilcisi
adanalı, demirgursel+, jönysf, gokhand, azgurbuz+, ER6iNbay, Converter01+, M.Ozbayrak+, muzaffer1968+, Endurocu01+, tüzemen+, efendy_iso+, ahmetnr+

allah bereket versin.:cat:

Arkadaşlar merhabalar
şu bizim tişört işleri nooldu,bir gelişme var mı?
toplantıda bu konuyu da dile getirelim,bizimde yaptırma düşüncemiz var.

sevgilerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar