[Adana - MT]

günaydın adana mt.bugünki program hakında açıklama yapılmadı nereye gidiliyor:mrgreen:

Cümleten Günaydın

Haydi sandığa

(kim kazanırsa kazansın, bizim kaybedeceğimiz garanti :farao:)

Günaydın,Ben kaybetmek için oyumu kullandım,seçilecek olana şimdiden hayırlı bizede geçmiş olsun.:bounce:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar hepinize merhaba.iki haftadır,hastalarla,cenazeyle uğraşmaktan,artık içime sıkıntı geldi,birkaç gündür siteye bile giremiyordum.hepinizi çok özledim.bugün de hava aksine tam gezi havası,ama yine benim işlerim var.ammmaaa haftaya beni kimse tutamaz.haftaya,''bu hafta gezerim beni kimse tutamaz'' diyeceğim.sevgilerimle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet,yeni başkan herkese hayırlı olsun kimmi ee benim tabiiki enbüyük şehir belediye basşkanı benim artıkınnnn:mrgreen:

sevgili ADANA MT..arkadaşlarım bu gün acıktımın yanında piknik yapıp eğlenim dedim ve sotaya yattım malisef gördümki çoğu ben evdeyim diyen.geziye gelemem diyenleri yakaladım.yakalanan kişileri tek tek belirledim işte saatleri ve kişileri deşifre ediyommm:bounce: saat 1.30 da KOLUMAN MUZO.:queen:SAAT 2.30 KÜÇÜK CENGİZ VE KIZ ARKADAŞİİİ:queen:3.30DA BÜYÜK CENGİZ VE EŞİİİ:queen:4.15 DEMİR GÜRSEL, KIZI VE EŞİİ:queen:işte deşifre edilişleri.sizi gidi sizi yok öyle kaçamaklar.benden kaçarmı hiçççç:cat:

sevgili ADANA MT..arkadaşlarım bu gün acıktımın yanında piknik yapıp eğlenim dedim ve sotaya yattım malisef gördümki çoğu ben evdeyim diyen.geziye gelemem diyenleri yakaladım.yakalanan kişileri tek tek belirledim işte saatleri ve kişileri deşifre ediyommm:bounce: saat 1.30 da KOLUMAN MUZO.:queen:SAAT 2.30 KÜÇÜK CENGİZ VE KIZ ARKADAŞİİİ:queen:3.30DA BÜYÜK CENGİZ VE EŞİİİ:queen:4.15 DEMİR GÜRSEL, KIZI VE EŞİİ:queen:işte deşifre edilişleri.sizi gidi sizi yok öyle kaçamaklar.benden kaçarmı hiçççç:cat:

abi bende bir an seni gördügümü sandım ama yok yaw o degildir dedim demek o senmişsin:cherry:
yaw hem kız arkadaşımla gezmiyodum arkamdaki kız kardeşimdi onu gezdiriyordum ademin orda biraz güneşlendik ve birer çay içip kalktık.:rendeer:

hem madem sen bizi net olarak gördün de neden haber etmedin biz de piknige katılırdık:p

işe girdim sizleri unuttum sanmayın herkezi seviyorum ve özlüyorum .. işe girdim ama daaha işleri yoluna koyamadım :pkendimle hesabımı bir göreyim elbet sizlerlede hesaplaşırız daha işe başlama kuyrugu yapacam hele bir sabır:cherry:

Paparazilere geldik,muzaffer abi evde pineklemekten sıkıldık arasıra böyle kaçamak yapmasak evde kafayı yeriz herhalde,

abi bende bir an seni gördügümü sandım ama yok yaw o degildir dedim demek o senmişsin:cherry:
yaw hem kız arkadaşımla gezmiyodum arkamdaki kız kardeşimdi onu gezdiriyordum ademin orda biraz güneşlendik ve birer çay içip kalktık.:rendeer:

YAZDIM BUNU BİR KENARA CENGİZ'İM.....

maşallah maşallah herkes burda ama sadece okuyor,yaf bırakın seçim sonuçlarını seyretmeyi muhabbete takılın

ee artık ben yatar baktım kimseden tık yok herkes kitlenmiş televizyona kim önde kim geride,ön teker nereye giderse arka tekerde peşinden gelirmiş,

herkese iyi geceler memleketimiz için en hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
bugunku gezı ve tecrube ıcın mustafa turgay abılerıme vırajda lastıklerımı eskıtmeyı kaptıran atakanıma ve ahmetıme tesekurler saka maka 400 km ye yakın gezı oldu ve doydummmm

türk polisi yakalar :)

bızde senı yakaladık zafer abım balkon kusum :)

Son düzenleme:
Ümitim gezi hakkında biraz bilgi ver, milli sırmış gibi saklıyorsun :mrgreen:

Anlaşılır bir Türkçe ile anlat bakalım geziyi...

burdan mustafa turgay ve gursel celık olan abılerımle cok guzel bahar kokulu bı yoldan kı ılk defa gıttım ben karaısalının devamında koylerden gecerek dar ama bol vırajlı yoldan attdagına gıttık orda ahmet ve atakan kardesımle kı atakan 1000 rr ı oyuncak gıbı kulanan acaıp bı kabılıyet :) ))) bulustuk .sonra hızlı tur zmanları ıcın bız farklı yonde yol aldık ahmet benım artcım oldu malum 1000 rr arka koltuk:) namtuna kadar sıktık donustede pozantıda cay muhabbetı bu arada lastık yanaklarındakı tum kırçıllar gıttı:) tam yatıs pozısyonu ...veeeeee 1000 rr ı daa test etttım arkadaslar alet muhtesem her yonuyle tek kusuru oda benım kusurum aslında ırı olmam.donustede dagıldık ama durugumuzda lastık kokuyordu tempoyu sız dusunun artık..yeterlı oldumu zafer abım

İdare eder; Türkçe yine zayıf :queen:

Ellerinize sağlık, anladığım kadarıyla iyi eğlenmişsiniz. Okadar ki foto çekmeyi unutmuşsunuz.

iyi geceler gezginciler :)
hanginize sorsam ... ye atmadım diyeceksiniz, peki nerden geliyor bunlara oylar :silent:
yeni bir tartışma olsun :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar