[Adana - MT]

Günaydınlar Herkese;

Gürsel abicim bozma moralini, sen çolugunun çocuğunun rıskını denizden çıkarırsın insallah.

Herkese günaydın.

@demirgursel Geçmiş olsun Gürsel sanırım işle ilgili bir sorun var. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah düzelir dostum. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen.

@azgurbuz Nasılsın Zafer üstadım? Özledik seni. Saygılar sevgiler sunuyorum.

Günaydın herkese. Bir süredir sağlık sorunlarım nedeniyle ne gezilere ne de çarşamba toplantılarına gelebildim. yazılanları takip etmeye çalışsam da ben yazamadım bile doğru dürüst. Yarınki toplantıya geleceğim bir engel çıkmaz ise. Muzaffer hocam telefonla aramışsın. Kusuruma bakma fark etmemişim. İş yerinden yakın arkadaşım ve aynı zamanda kapı komşum olan Tamer'in babası felç geçirdi daha yeni. Onunla uğraşıp yardım edeyim derken telefonlara bile bakamaz hale geldim. Görüşmek üzere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın adana MT ayrıca geçmiş olsun demek istiyorum.

Adana İl Temsilcisi
Günaydın herkese. Bir süredir sağlık sorunlarım nedeniyle ne gezilere ne de çarşamba toplantılarına gelebildim. yazılanları takip etmeye çalışsam da ben yazamadım bile doğru dürüst. Yarınki toplantıya geleceğim bir engel çıkmaz ise. Muzaffer hocam telefonla aramışsın. Kusuruma bakma fark etmemişim. İş yerinden yakın arkadaşım ve aynı zamanda kapı komşum olan Tamer'in babası felç geçirdi daha yeni. Onunla uğraşıp yardım edeyim derken telefonlara bile bakamaz hale geldim. Görüşmek üzere.

kardeş sana da arkadaşına da geçmiş olsun.

teşekkürler kardeş

Gökhan hocam, inşallah en kısa zamanda iyileşir ve gezilerimizde aramızda görürüz :cat: tekrar geçmiş olsun :rendeer:
Komşunada büyük geçmiş olsun, atlatımı :silent:

Merhaba muhammet :wiinkk:

Bir pazar günüde dörtyol istikametine gelelim diyoruz :cat: bize nereyi önerirsin, biliyorsun kalabalık geliyoruz o nedenle bizi ağırlıaycak mekan büyük olmalı :mrgreen:

Biraz mıııı?

Tam tamına 4 saat 10 dakika geç kaldın. Sen daha uyu abi :queen:

bu sidik yarışı ne için :mrgreen:

Ben sabah yürüyüşüne çıkdığımda siz MT de yazışıyorsun :mrgreen:

Son düzenleme:
Günaydınlar Herkese;

Gürsel abicim bozma moralini, sen çolugunun çocuğunun rıskını denizden çıkarırsın insallah.
sağol gökhan:rendeer:, ne varsa denizde var, en azından yiyeceğimiz garanti :queen:
@demirgursel Geçmiş olsun Gürsel sanırım işle ilgili bir sorun var. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah düzelir dostum. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen.
sağolasın hasan:rendeer:, dönüş tarihi belli olmayan izin durumu var:pr:
ülkenin genel durumu bu, şahsi olmadığı için fazla üzülmüyorum.bütün arkadaşlarım izne çıkarıldı, hatta bir yılı geçkindir izinde olanlar var.yine biz son kademede izne çıkanlarız.

gökhan çok geçmiş olsun:rendeer:
tamer arkadaşımızın babasının durumu nasıl oldu:silent:

Sağolun arkadaşlar. Atlatmadı, atlatamaz gibi de görünüyor. Sol taraf tamamen felç. Konuşamıyor. Beyin damarlarına pıhtı atmış. Yakın tanımasam da insan olarak cidden çok üzüldüm. Sıkıntılıyım.

Bugün havuza gitmiyorum, ilgili kişilere duyurulur :pr:

bu gün bende çalışıyorum zaten muzaffer abi ondan dolayı havuza gelemezdim,.gerçi bu hafta belki hiç gelemeyebilirim malum 21 MART nevruz bizi rahat bırakmazlar

gürsel(demir) abi hakkında hayırlısı olsun inşallah fazla uzun sürmez bu sıkıntı

Son düzenleme:
SLM Adana' lı agabilerim ablalarım. kardeşlerim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Adama Mt ile görüşmeyeli baya zaman oldu. 19 nisan'ı iple çekiyorum... Bol muhabbetler bilerim. Görüşmek üzere...

hem sana hemde arkadaşının babasına çok geçmiş olsun.

SLM Adana' lı agabilerim ablalarım. kardeşlerim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Adama Mt ile görüşmeyeli baya zaman oldu. 19 nisan'ı iple çekiyorum... Bol muhabbetler bilerim. Görüşmek üzere...

sanada merhaba gezgin.

arkadaşlar bu arada şimdi hatırladım. mersindeki diğer aquila kullanıcısı arkadaşım "viceroy" geçenlerde telefon etmişti. 19 nisan günü osmaniyeye bizimle birlekte gelmek istiyorlar. ben de olur demiştim aslında biraz da sizin adınıza konuştum ama. böyle bir durum var. bilgilerinze çarşamba günü toplantıda görüşürüz olmazsa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir benmiyim perişan gecenin karanlığında,yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

diyor şair Necip fazıl abasıyanık:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar