[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlar :cherry:

Bugün bizim yeni kasa "c" nin test sürüşü ve tanıtımı var. Ben Huzurkent deki şirketimizde olacağım, gelmek isteyen ve aracı test etmek isteyen buyursun gelsin beklerim, üstelik yiyecek içeceklerde şirketten :queen:

merhaba arkadaşlar tshirt lerdeki son durumu aktarmak istiyorum. üzerinden çok zaman geçti ama son olarak bunu da kendi imalatım yapmayı becerdim. az önce aşağıda görmüş olduğunuz deneme amaçlı t-shirt baskısını yaptım ve çok da hoş oldu. alttaki resimleride daha sonra basacağm. son olarak maliyetten bahsetmek istiyorum. bana maliyeti 10 veya 11 TL gibi oldu. en kaliteli t-shirt dahil.

şu linkdende istemediğiniz kadar çok motosiklet resmi bulabilirsiniz.

http://www.shutterstock.com/s/motorcycle/search-p9.html?lang=en&x=0&search_group=&y=0

Haluk hocam çok güzel düşünmüşsün ve çalışmışsın, yanlız seçmiş olduğun resim çok küçük, bence motosikletin önden görünüşlü olan hem büyük hem daha daha güzel :cat:

Son düzenleme:
Kendi motorunu kendin yapacagın, hatta bizede yapmayı öğreteceğin günleri ümitle bekliyoruz abicim :queen:
Ellerine sağlık walla çok güzel..

Haluk abi şu aşağıdaki linkte gidilen yerlere gidecekmiyiz bizde rotamızda varmı burasıı ??

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/57413-yine-yayla-resimleri.html

gökhan vala gideriz gitmesinede o yollara motorunuzu vurur musunuz onu bilmem. geçen sen o yolların bir bölmne kadar gittim sonra iflas ettim. çnk yollar öyle resimden pek anlaşılmıyo. çok sağlam bir enduro lazım.

Haluk... Eline sağlık güzel olmuş da, çok küçük kalmış be hocam...

büyüklüğü bize bağlı en fazla bir A4 boyutunda olabilir o da yeter. buda deneme amaçlı bir çalışma.

Hocam KAMOK olarak bizde gelişmelerden haber bekliyoruz.
Kendi logo işimizi halletsek bu baskı ve tişört olayında yardımcı olabilirmisiniz.

selamlar.

tabiki çok kolay bişi zaten. bir renkli yazıcı, bi transfer kağıdı, bir ütü, birde tshirt, lazım olan araç gereç. şeklinizi transfer kağıdına basıyorsunuz onuda ütüyle tshirte geçiriyorsunuz bu kadar basit.

Son düzenleme:
Günaydınlar dostlarım....:)

Sizleri sevdiğimi söylemek geldi içimden....

Sizleri seviyorum....

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,şimdi turkcelden msj.geldi,yarın az güneşli diyor.google'da kısmen güneşli diyor ama incirlik ve diğer hava durumu yağışlı diyor.gezi için ne diyorsunuz?eğer gidecek olursak,buluşma yeri:MOLA saat: 9,00-

selam arkadaslar.19 nisan 2009 da osmaniyede emniyet müdürlüğümüzün organize ettiği kaskını al gel şenliği yapılacaktır. tüm motosiklet sever arkadaşlar davetlidir.güzel bir gezi ve ikram olacak. detaylarını ileriki günlerde yazacam.:))

arkadaşlar,şimdi turkcelden msj.geldi,yarın az güneşli diyor.google'da kısmen güneşli diyor ama incirlik ve diğer hava durumu yağışlı diyor.gezi için ne diyorsunuz?eğer gidecek olursak,buluşma yeri:MOLA saat: 9,00-

bora abi 9,00 erken olmazmı . haberler az bulutlu veriyor ama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar dostlar,yarın ne yapıyoruz kesinmi hava durumu yine aynı ahanda aşağıda

çıkılacaksa bora saat 09:00 çok erken bari 09:30 yapalım

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:
%50'nin altındaysa yağmaz diyodun cengiz abi.

İyi akşalar MT halkı :cat:
Şimdi haber geldi, yarin işe gitmem gerekiyor. Ne yapalım görev çağırıyor... eğer gezerseniz size hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim :cat:

Adaşım bugün motorunu ismail ustanın orda gördüm, motorun haline üzüldüm umarım en kısa zamanda test edebilirim...:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hade geziye gidecekler voltranı oluşturalım

1-Ben ve eşim belki baldız
2-Bora-buse
3-Çelik gürsel-eşi
4-osman
5-Tayfun
6-Sencer
7-
8-
9-
boşlukları dolduralım

Son düzenleme:

2-Bora-buse
3-Çelik gürsel-eşi
4-osman
5-
6-
7-
8-
9-
boşlukları dolduralım

nereye gidileceginide ekleseydin cengiz abi.

Mersin İl Temsilcisi
voltroş

2-Bora-buse
3-Çelik gürsel-eşi
4-
5-
6-
7-
8-
9-
boşlukları dolduralım

2-Bora-buse
3-Çelik gürsel-eşi
4-
5-sencer ( voltranın yalnız kalan kuyruğusu :queen:)
6-
7-
8-
9-
boşlukları dolduralım[/QUOTE]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar