[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar.

KAMOK olarak Bugün katıldığımız Osmaniye emniyet müdürlüğündeki brifingde Motosikletçilerin buluşma tarihi 19 Nisan olarak belirlendi.
Buluşma yerini Karatepe Yelken tesisleri olarak ayarlıyoruz.Eğitici,ögretici,karnımızı doyurucu (geçen sene gelenler börekleri hatırlasın) bir buluşma için çalışıyoruz.
umarım bizleri yalnız bırakmazsınız.,

KAMOK
Kadirli Motosiklet Klübünden sevgiler

Merhaba arkadaşlar.

KAMOK olarak Bugün katıldığımız Osmaniye emniyet müdürlüğündeki brifingde Motosikletçilerin buluşma tarihi 19 Nisan olarak belirlendi.
Buluşma yerini Karatepe Yelken tesisleri olarak ayarlıyoruz.Eğitici,ögretici,karnımızı doyurucu (geçen sene gelenler börekleri hatırlasın) bir buluşma için çalışıyoruz.

KAMOK

Eğer hava müsait olursa katılırım, zannedersem adana MT de katılır :cat:

Adana İl Temsilcisi
biz 2 yıl önce adana'dan topluca,epey çok sayıda motorla katılmıştık.yer çok güzeldi.herhalde 200-300 motor vardı.

günaydın ADANA MT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana Mt ciler,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Güncelleyeyim bari pazar evde oturuyoruz

Merhaba arkadaşlar.

KAMOK

İnşallah hava muhalefeti veya başka bir sorun olmazsa orada olacağız. Adana'dan selamlar.

Günaydın Adana MT. Hepinize hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum bu güzel Adana sabahında...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne sevgi ah,bu ne ızdırap

biz güççük ve siyah yazıyoruz diye kimseyi sevmiyormuyuz

Son düzenleme:
bu arada kankam iso da çok şelepsiz yaw:p

Ben niittimki kanka....:cherry:

Sabah büyük postanenin orda işim vardı...

Arabayı kendime göre uygun bi yere park ettimm...

Gittim işimi gördüm,geri döndüğümde,sileceğin arasına sıkışmış,bi kağıt gördüm,ceza olduğunu anladım ama içimden inşallah seçim kağıdıdır diye dua ede ede yaklaştım araca...

Elime aldım birden ne göreyim,polis basmış bana cezayı,etrafıma baktımm,polis ilerde yazıyo ceza araçlara...

Polisin yanına gittim..( çamura yatma niyetindeyim... ) :D

Ben:Memur bey aracıma ceza kesmişsiniz...

Memur:evt park yasağı var burda...

Ben:Hani nerde park yasak tabelası...

Memur:Bakın aracınızın hemen yanında....

Resmen bozuldumm....ses edemedim tabi....

Ama ibne bi polis var,devamlı beni takip ediyo,elinde park yasak tabelasıyla geziyo,ben nereye park edersem tabelayı oraya koyup ceza kesiyo yaaa....:cherry:

Son düzenleme:
Sen ceza ödemezdin...yaşlanıyorsun galiba :cherry:

15 sene önce Ulukışlada gece yarısı. Bizim aslan polisler yatmışlar pusuya hatalı sollama cezası yapıştırıyorlar. Aynen senin gibi itiraz ettim tabela yok diye (aslında biliyorum sollanmaz orada). Fenerle yolun ortasına çıktık, gece yarısı yerde düz çizgi aradık polisle. Bulamadı ve bir sinirlendi adamcağız. Ama kestirmedim cezayı...

Merhaba arkadaşlar.

KAMOK

ahmet abi merhaba ben katılmıştım geçen sene börekler ayranlar çok güzeldi demek bu senede aynı alacak kısmet olursa bende varım börek için felan değil yanlış anlama sizleri çok özledim ona mensuben ama gelmişken de bakarız bişeyler selamlar görüşmek üzere

Ben niittimki kanka....:cherry:

Sabah büyük postanenin orda işim vardı...

Arabayı kendime göre uygun bi yere park ettimm...

Gittim işimi gördüm,geri döndüğümde,sileceğin arasına sıkışmış,bi kağıt gördüm,ceza olduğunu anladım ama içimden inşallah seçim kağıdıdır diye dua ede ede yaklaştım araca...

Elime aldım birden ne göreyim,polis basmış bana cezayı,etrafıma baktımm,polis ilerde yazıyo ceza araçlara...

Polisin yanına gittim..( çamura yatma niyetindeyim... ) :D

Ben:Memur bey aracıma ceza kesmişsiniz...

Memur:evt park yasağı var burda...

Ben:Hani nerde park yasak tabelası...

Memur:Bakın aracınızın hemen yanında....

Resmen bozuldumm....ses edemedim tabi....

Ama ibne bi polis var,devamlı beni takip ediyo,elinde park yasak tabelasıyla geziyo,ben nereye park edersem tabelayı oraya koyup ceza kesiyo yaaa....:cherry:

seni ihbar ediyorum mehmet hem park yapılmaz yere park et hemde devletimin memuruna ....... bu şekilde söyle.dikkat et site de polis var takib ediliyorsun ikinci bi cezayı hakettin. artık geregini yaparız :queen::queen:
sana ceza yok ona ceza kesme arkadaş bu devlet maaşları nerden karşılıcak arkadaş maaşını haketmeye çalışıyor :bounce::bounce:

neyse olur be mehmet canını sıkma sağlık maglık olsun bi daha parketmessin parkedersende cezan yabancıya gitmiyor haberin olsun :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar