Bu pazar gezi proğramı varmı :silent: eğer yoksa bir kaç fikirle pazar gezisi için start verecemde :mrgreen:
bu nasıl iş böyle tüm şanssızlıklar seni bulur oldu.motorunun noter satışı falan varmıydı var ise onunla birlikte gelen ceza makbuzuyla itiraz dilekçesi yazarsan halledebilirsin diye biliyorum ama yinede araştıralım
İsocum,hoca camide:silent:
%93,21 yağar,ahanda söylüyom....![]()
muzaffer(1968 olan) abi bu havuz işini sen biliyorsun hangi günler erkeklerin gittigi günler oluyor yanlışlıkla bayanlarınkine gidip de dönmeyelim abi ondan soruyorum :bounce:
Fuatçım %20 yağış diyor,fakat bu şehir içinne yağacak anlamına gelmez yüksek yerlere yağabilir,yani bugünkü hava gibi parçalı bulutlu gözüküyor
sağolasın tayfun.telefonla aradım
geçen araç BORA imiş motor bile deyil:queen:
gerekli belgeler var , sonra savcılığa suç duyurusu yapacağım
sağolasın tayfun.telefonla aradım
geçen araç BORA imiş motor bile deyil:queen:
gerekli belgeler var , sonra savcılığa suç duyurusu yapacağım
Bora abi senin motorla mı geçmiş :silent:
zafer sende konu ne kadar güzel anlamışsınr:
Bora abi değil, VW BORA :mrgreen:
ben yarın halledeceğim sana iletirimBarbudos abi geçmiş olsun...
Demirgürsel abim aynı olay benimde başıma geldi.Ben askerde iken güya motosikletimle FHM köprüsünden kaçak geçmişimBende itiraz edecem ama nasıl edecez bilmiyorum.Sonuçta askerdim ben motorda garajımda idi nasıl geçebilirim ki ?
:queen: :queen: :queen:muzaffer(1968 olan) abi bu havuz işini sen biliyorsun hangi günler erkeklerin gittigi günler oluyor yanlışlıkla bayanlarınkine gidip de dönmeyelim abi ondan soruyorum :bounce:
Bora abi senin motorla mı geçmiş :silent:
hoşgör arada başı dönüyor kardeşimin:cat:zafer sende konu ne kadar güzel anlamışsınr:
Bora abi değil, VW BORA :mrgreen:
:mrgreen: vayy yakalamışsın abim :queen:arkadaşlar benim adımı karıştırmayın şu bahtsız bedevi kardeşimizin işine.:queen::queen::queen:
ulen bunları kenara yazıyorum.bir faydam olsun abime diye fikir üreteceğine anca geyik peşinde koş.ben sana sorarım bunlarbu % olayı ii tuttu yaw artıkın herşeyimizi yüzdelerle mi ifade edecez ahanda iki dakkada kendimden gıcık aldım yaw:cherry: