[Adana - MT]

Bu pazar gezi proğramı varmı :silent: eğer yoksa bir kaç fikirle pazar gezisi için start verecemde :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsocum,hoca camide:silent:

Pazar için hava raporunu vereyim

Son düzenleme:
bu nasıl iş böyle tüm şanssızlıklar seni bulur oldu.motorunun noter satışı falan varmıydı var ise onunla birlikte gelen ceza makbuzuyla itiraz dilekçesi yazarsan halledebilirsin diye biliyorum ama yinede araştıralım

sağolasın tayfun.telefonla aradım
geçen araç BORA imiş motor bile deyil:queen:
gerekli belgeler var , sonra savcılığa suç duyurusu yapacağım

%93,21 yağar,ahanda söylüyom....:)

Cengiz abi sabah sabah malzeme çıktı....

bugünün konusu çocuk patiği,nerden aklına geldiyse....:queen:

Son düzenleme:
Barbudos abi geçmiş olsun...
Demirgürsel abim aynı olay benimde başıma geldi.Ben askerde iken güya motosikletimle FHM köprüsünden kaçak geçmişim :) Bende itiraz edecem ama nasıl edecez bilmiyorum.Sonuçta askerdim ben motorda garajımda idi nasıl geçebilirim ki ?

muzaffer(1968 olan) abi bu havuz işini sen biliyorsun hangi günler erkeklerin gittigi günler oluyor yanlışlıkla bayanlarınkine gidip de dönmeyelim abi ondan soruyorum :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuatçım %20 yağış diyor,fakat bu şehir içinne yağacak anlamına gelmez yüksek yerlere yağabilir,yani bugünkü hava gibi parçalı bulutlu gözüküyor

muzaffer(1968 olan) abi bu havuz işini sen biliyorsun hangi günler erkeklerin gittigi günler oluyor yanlışlıkla bayanlarınkine gidip de dönmeyelim abi ondan soruyorum :bounce:

Salı ve Perşembe günleri ERKEKLER girebiliyor :mrgreen:

Bugün havuza gidiyorum gelmek isteyen varsa buyursun :cat:

Fuatçım %20 yağış diyor,fakat bu şehir içinne yağacak anlamına gelmez yüksek yerlere yağabilir,yani bugünkü hava gibi parçalı bulutlu gözüküyor

bence yağmayacık... :bounce:

sağolasın tayfun.telefonla aradım
geçen araç BORA imiş motor bile deyil:queen:
gerekli belgeler var , sonra savcılığa suç duyurusu yapacağım

Bence sen dilekcene birde motosikletin fotosunu ekle, altınada "Büyüyünce BORA olacağım" diye yaz....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Hala Gezi önerinizi bekliyorum :pale:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar benim adımı karıştırmayın şu bahtsız bedevi kardeşimizin işine.:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
bu % olayı ii tuttu yaw artıkın herşeyimizi yüzdelerle mi ifade edecez ahanda iki dakkada kendimden gıcık aldım yaw:cherry:

Yaw arkadaşlar adaşım muzaffer ortalıkta yok, nerde bu yakışıklı kardeşim :silent:

Adaşım salı günü motosikleti teslim alacaktı :silent: aldıysa hayırlı olsun :rendeer: henüz almadıysa inşallah en kısa zamanda alır :bounce:

Adaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin ses ver ....

Barbudos abi geçmiş olsun...
Demirgürsel abim aynı olay benimde başıma geldi.Ben askerde iken güya motosikletimle FHM köprüsünden kaçak geçmişim :) Bende itiraz edecem ama nasıl edecez bilmiyorum.Sonuçta askerdim ben motorda garajımda idi nasıl geçebilirim ki ?
ben yarın halledeceğim sana iletirim :)
:queen: :queen: :queen:
Bora abi senin motorla mı geçmiş :silent:
:p heee abi öyle olmuş :mrgreen:
zafer sende konu ne kadar güzel anlamışsın :pr:

Bora abi değil, VW BORA :mrgreen:
hoşgör arada başı dönüyor kardeşimin:cat:
arkadaşlar benim adımı karıştırmayın şu bahtsız bedevi kardeşimizin işine.:queen::queen::queen:
:mrgreen: vayy yakalamışsın abim :queen:
bu % olayı ii tuttu yaw artıkın herşeyimizi yüzdelerle mi ifade edecez ahanda iki dakkada kendimden gıcık aldım yaw:cherry:
ulen bunları kenara yazıyorum.bir faydam olsun abime diye fikir üreteceğine anca geyik peşinde koş.ben sana sorarım bunlar :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar