[Adana - MT]

Cümletten İYİ AKŞAMLAR :rendeer:
Yaw adaşım alem adamsın, katalog çekimi diyon ama sadece fotonu kullanmışlar :p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bayanlarla çekilmiş foton yokmu ::151::
sıkıysa bir çektir, yengem seni çiğ çiğ yesin ::159::

İyi akşamlar,fuatım alem adamsın allah senide güldürsün,

Muzaffer abi benide katolog çekimi için çağırsana acayip katalog olurum hatta katlarım tabiki kataloğu,abi karizma 12500 allahım esirgesin,abi noluuuur benide çağır etrafı siler süpürürüm,ne iş olsa yaparım abi

memnuniyetle cengizim yanlız 6.adet resim ver birde posta masrafı olan 25tl hemen senide çekimlere götüreyim:queen::queen:

Cümletten İYİ AKŞAMLAR :rendeer:
Yaw adaşım alem adamsın, katalog çekimi diyon ama sadece fotonu kullanmışlar :p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bayanlarla çekilmiş foton yokmu ::151::
sıkıysa bir çektir, yengem seni çiğ çiğ yesin ::159::

adaşım eşimle beraber gittik çekimlere meraklanma hem ben dizi çekimleri demedim .yurtdışı resim çekimiydi türkiyedeki çekimlere çok israr ettiler ama ben sadece avrupa çekimlerini kabul ediyom:queen::queen:

Son düzenleme:
memnuniyetle cengizim yanlız 6.adet resim ver birde posta masrafı olan 25tl hemen senide çekimlere götüreyim:queen::queen:

adaşım eşimle beraber gittik çekimlere meraklanma hem ben dizi çekimleri demedim .yurtdışı resim çekimiydi türkiyedeki çekimlere çok israr ettiler ama ben sadece avrupa çekimlerini kabul ediyom:queen::queen:

hangi ara yurtdışına gittin geldin :silent: :p

arkadaslar bugün sizlere katılamadıgım için üzgünüm.katalog çekimleri için reklam ajansımla olmak zorundaydım.cekilen resimeleri sizlerle paylasmayı uygun gördüm.iste resimler
14tyqtz.jpg

v5iyqf.jpg

10qkrxk.jpg

oihjr5.jpg

349dnax.jpg

muzaffer abi bayağı bi şekil yapmışsınn.karizmayı konuşturmuşsun yakışır abi daha iyi pozları da bekleriz şöyle canlı olanından olsun ama bu sefer. adama ihtiyacın olursa bir telefon kadar yakınım abi :bounce::bounce:

hee bu ara herkese hayırlı akşamlar :bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzaffer abi slm lar neler oldu bu hafta sonu...gezi raporunu bide bulabilsem nerede bu rapor bulamadım heral ortama konulmadı ondan döremiom...

Muzaffer abi t-shirtlerden fazla varmı hayrına? :bounce:

Allah yengelerimizi başınızdan eksik etmesin

Biz t-shirt resmi aramıyormuyduk, ahanda bulduk işte t-şirtimizi, bizim mt grubun t-shirti böyle olsun :cherry: :mrgreen: :p

muzaffer abi slm lar neler oldu bu hafta sonu...gezi raporunu bide bulabilsem nerede bu rapor bulamadım heral ortama konulmadı ondan döremiom...

bu haftasonu pek birşey olmadı, inşallah haftaya :cat:

Son düzenleme:
iyi akşamlar mt adana bizde özden-suat-ahmet yumurtalığa gittik benim motoru yıkamak için selamlar

Muzaffer abi t-shirtlerden fazla varmı hayrına? :bounce:

Allah yengelerimizi başınızdan eksik etmesin

arkadaşlar tshirtler için telif hakkı vermeniz gerekiyor 50ytl. fakat firmayla görüşim sizleri haberdar ederim:queen:bunlar sadece yurtdışında satılıyor .türkiyede bulmanız çok zorrr:queen::queen:bilehare görüşelim

muzaffer abi bayağı bi şekil yapmışsınn.karizmayı konuşturmuşsun yakışır abi daha iyi pozları da bekleriz şöyle canlı olanından olsun ama bu sefer. adama ihtiyacın olursa bir telefon kadar yakınım abi :bounce::bounce:

hee bu ara herkese hayırlı akşamlar :bounce:

enkısa zamanda seni ararım meraklanma zaten firma yetkilileri bundan sonra korumayla gezmemi söulediler artık herzaman yanımda olman bana fayda getirir:cat:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
SUZİ,dün bir güzel temizlendi(BORA STANDARTLARINDA 8 SAAT,HER YANIM TUTULDU),bu günde dinlendi amcası.:)

arkadaşlar tshirtler için telif hakkı vermeniz gerekiyor 50ytl. fakat firmayla görüşim sizleri haberdar ederim:queen:bunlar sadece yurtdışında satılıyor .türkiyede bulmanız çok zorrr:queen::queen:bilehare görüşelim

adaşım sende herşeyi ticarete döküyorsun :pale: hani "BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA" demiştik bumudur yani :silent:
hay aksi ben cüzdanımı kaybetmişim :cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın dostlarım,hepinize hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Bu hafta kimsede tık yok sanırsam,motırlar dinlenmiştir,boracım leydiyi 8 saatte yıkayıp temizliyordun,suzide daha az teferruat var onun 4 saat sürmesi lazımdı çok uzatmışsın bir su tutsan yeterdi suziye kendini bu kadar hırpalama bak yaşlanıyorsun artık,
Bu arada suziyi test edeceklerin listesine benide eklermisin bir tek teker yapayım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar