[Adana - MT]

Sizi gidi çıplaklar sizi :queen:
ıı ıı ıı yanlışın var bizler çıplakçıyız.
< I like naked girl and naked bike :cat:> :bounce:
:queen: :queen: :queen:
allah allah safiye hanım okuyormu bu yazılanları acaba

Okusa yazabilirmi hiç :queen:

sanmıyorum:p. muzafferim benden yiğittir o durumlarda ama o kadarda deyil :queen:
:bounce:

ben kaçar eyvallah

Son düzenleme:
muzaffer abi bora abi neden böyle bir degişiklige gitti.yani böyle bi nakeed tercih etti kendi motoru gayet hoş ve geziler için idealdi.bora abi gençleşiyor galiba nakeed den sonra da reyzing makinaya geçer gibi.kendi online olmadıgı için size sordum

malisef banada öyle geliyordu itiraf etti hız tutkunu en az 10,yaş gençleştiriyor dedim.:joker::joker: uygulamaya koydu ve aynı gün otobana test sürüşü yaptı.dikkat ettinizmi veeee beni aradı ben daha önce niye almamışım dediiii:queen::queen::queen:::142::::melek02:::xtongue:

Adana mt ailesine iyi akşamlar.Uzun süredir Adana dışındaydım, çok güzel aktivitelerde bulunmuşsunuz katılamadığım için kendi adıma üzüldüm.
Bora arkadaşımında motorunu kazasız, belasız ve büyük bir zevkle gönlünce kullanmasını diliyorum...(kuyruğun ne önemi var, mühim olan yeni motorlar almak)

Adana İl Temsilcisi
bora abi hayırlı ugurlu olsun senden korkulur yaw yapacam dedigin şeyi yaparsın sen:p güle güle mutlu günlerde kullan allah kaza bela vermesin
NOT:abim sıranın kıyısına köşesine benide ekleyi ver bi zahmetbirde kaç basıyor bu alet,teker de yapıyormu anlık yakıt göstergesi vamı:rendeer:

tamam çenkisin senide ekleyeceğim.allah sanada daha iyilerini versin.

Bora hocam yeni motorun hayırlı olsun gsr çok güzel duruyor.sıkıntıdan kurtulduğuna sevindim,güle güle kullan.
Kadirliden selamlar.

teşekkürler ahmet abicim.evet rahatlayacağım.

günaydin Adana MT Bora abi hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin gsr güzel motor..GAZİANTEP DEN selamlar..

alicim can kardeşim,teşekkür ederim.

Bora Abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.

sağolasın muratcığım.

günaydın adana mt,
Boracım hayırlı olsun pazar günü baya bir üzülmüştün,neyseki çabuk atlattın teğet geçti,güle güle kullanmak nasip etsin kazasız keyifle gezilere gitmek nasip etsin,
Makine çok hoş,gerçi leydide güzeldi amabu daha agresif,her an yolları yırtacakmış gibi duruyor.

Muzaffer abi sanada teşekkürler,giripte bitiremeyeceğin iş yok allahım esirgesin,en güyük başkan bizim başkan

cenkisim çok teşekkürler,darısı sana kardeş.muzafferimi allah esirgesin.

boracım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

sağolasın nuricim.

bora abi motorunuz hayırlı olsun:rendeer:.iyi günlerde kullanın derken hava yağışlıykende kullanabilirsiniz yanlış anlaşılmasın :)test sürüşüne benide dahi et abi , kuyruk nasıl olsa bi gün doğrulur

teşekkürler tayfuncuğum.evet,ben yağmurda,çamurda binmem kardeş.senide dahil edeceğim test sürüşüne.

Tüm arkadaşlara selamlar.Bora abi motorun hayırlı olsun. İleriki zamanlarda daha iyisi hepimize olsun. Allah kazadan beladan korusun.
amin hasancığım,çok teşekkürler.

bora abicim hayırlı uğurlu olsun yeni motorunuz allah kaza beladan korusun....

teşekkürler mustafacığım,daha iyileri sana olsun kardeş.

ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM
bugün saat 15,30'dan sonra sevgili LEYDİ'yi sattım ve sevgili MUZAFFER KARDEŞİM'le beraber SUZİ'yi aldık.bütün bunlar,saat15,30-17,30 arasında gerçekleşti.yani dar zamanda muzaffer kardeşimin olağanüstü gayretiyle,olmaz denilebilecek bir işi başardık.saaT 16,00'da kapanan vergi dairesinden,16,45'de borcu yoktur yazısını alan MUZAFFER KARDEŞİME,huzurlarınızda ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.akşam akşam,suzinin ilk resimleri:
dscn61334850947.jpg

dscn61344858781.jpg

dscn61364874101.jpg

hayırlı uğurlu olsun yeni makinan izmirden sevgiler saygılar karadenizde tanışmak dileğiyle:cat::cat::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm muzaffer abi 01.03.2009 tarihli gezide bişeler belirdimi nerelere gidilecek saygılar...

Okusa yazabilirmi hiç :queen:

allah allah safiye hanım okuyormu bu yazılanları acaba

sanmıyorum:p. muzafferim benden yiğittir o durumlarda ama o kadarda deyil :queen:
:bounce:

Yaw size ne kardeşim :p ben yazıyom ister okur ister okumaz :mrgreen: önemli olan yazmak ::151:: sıkıyorsa sizde yazın :mrgreen::mrgreen:

slm muzaffer abi 01.03.2009 tarihli gezide bişeler belirdimi nerelere gidilecek saygılar...

Belli bir plan yok, yarinki havaya bakar gezi işimiz :pr:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze ii akşamlar...

demirgursel, M.Ozbayrak, muzaffer1968+, fazerr+, aguila, huceyn, efendy_iso+, yunus_34, adanalı+

ya millet işiniz gücünüz yokmu bu kadar adam internet başında:bounce:

İyi akşamlar,hepinizin neşesi yerinde Allah daim etsin,Bora'cığım yeni motorun hayırlı,uğurlu olsun iyi günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah.Yarın hava müsait olursa eski yoldan Tekir yapmayı düşünüyorum.Görüşmek üzere bay bye.:bounce:

İyi akşamlar,hepinizin neşesi yerinde Allah daim etsin,Bora'cığım yeni motorun hayırlı,uğurlu olsun iyi günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah.Yarın hava müsait olursa eski yoldan Tekir yapmayı düşünüyorum.Görüşmek üzere bay bye.:bounce:

Mustafa abi sana iyi eğlenceler dilerim. Yarinki havaya bakalım, güzel olursa bizde çocuklarla ailecek gezecez :cat:

Bora abiciğim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.:)

Sevgili adana mt arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum. :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Bora arkadaşımında motorunu kazasız, belasız ve büyük bir zevkle gönlünce kullanmasını diliyorum...(kuyruğun ne önemi var, mühim olan yeni motorlar almak)

teşekkürler kardeş.

hayırlı uğurlu olsun yeni makinan izmirden sevgiler saygılar karadenizde tanışmak dileğiyle:cat::cat::rendeer:

sağolasın kardeş.umarım karşılaşırız ve tanışırız.

Bora'cığım yeni motorun hayırlı,uğurlu olsun iyi günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah.

çok teşekkürler mustafa abiciğim.

hayırlı olsun bora abi.

sencerim teşekkürler.

suzinin testi için,lütfen sıra oluşturalım:
1-muzaffer(fazer),
2-muzaffer1968,
3-mehmet(ares),
4-d.gürsel,
5-ümit(simyacı),
6-cengiz (zion),
7-tayfun (yunus-34),
8-