[Adana - MT]

Haluk hocam, telsiz iyi güzelde saate 200 km/h üzerinde giderken emin ol artçımın sesini duymak istemiyom :mrgreen:

Haluk hocam, telsiz iyi güzelde saate 10 km/h üzerinde giderken emin ol artçımın sesini duymak istemiyom :mrgreen:

bora abi motorunuz hayırlı olsun:rendeer:.iyi günlerde kullanın derken hava yağışlıykende kullanabilirsiniz yanlış anlaşılmasın :)

test sürüşüne benide dahi et abi , kuyruk nasıl olsa bi gün doğrulur

arkadaşlar pazar programınız olmazsa ve arzu ederseniz cafeyi açarız yine birlikte bişeyler yapabiliriz.bilginize ilgilenen arkadaşlarımız olursa yazışalım yarın saat 10 a kadar haber verin çayları demleyelim selam herkese.(MANGALDA YAPABİLİRİZ):)

bora abi motorunuz hayırlı olsun:rendeer:.iyi günlerde kullanın derken hava yağışlıykende kullanabilirsiniz yanlış anlaşılmasın :)

test sürüşüne benide dahi et abi , kuyruk nasıl olsa bi gün doğrulur

BORA kardeşim biraz hasasdır, onun bırak yağmuru, yerler ıslak oluncada binmiyor :p

muzaffer abi bora abi neden böyle bir degişiklige gitti.yani böyle bi nakeed tercih etti kendi motoru gayet hoş ve geziler için idealdi.bora abi gençleşiyor galiba nakeed den sonra da reyzing makinaya geçer gibi.kendi online olmadıgı için size sordum

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun bora abi, ben iddia ediyorum, her kes birgün street rider olacak :D
hava çok güzel şekilde yağışlı, dağlarda kar ve sis var yani hava tam benlik...
yarın gezmeyi düşünen var mı?
aslında bu akşamdan bir yoldaş bulsam gidip çadır kurup kamp ateşi yakacam. bir de radyoda trt 1 yeter bana...

hayırlı olsun bora abi, ben iddia ediyorum, her kes birgün street rider olacak :D
hava çok güzel şekilde yağışlı, dağlarda kar ve sis var yani hava tam benlik...
yarın gezmeyi düşünen var mı?
aslında bu akşamdan bir yoldaş bulsam gidip çadır kurup kamp ateşi yakacam. bir de radyoda trt 1 yeter bana...

Acayip kavram kargaşası olmuş; street rider dağa gidip çadır kurar mı yani? Sana bir enduro yakışır. :wiinkk:

artık nakedçi oldun ya rüzgar yiyeceğini biliyorsun:mrgreen:

Sizi gidi çıplaklar sizi :queen:

Tüm arkadaşlara selamlar.

Bora abi motorun hayırlı olsun. İleriki zamanlarda daha iyisi hepimize olsun. Allah kazadan beladan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar