[Adana - MT]

hey allahım bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış...
baştan beri yazılanları okuyunca o anlaşılıyor buradan:cherry:
herkes ratına baksın gerisi hikaye ufacık şeylerden büyük sorunlar çıkmasın yok sen şunu yazdın da ben böyle anladım,yok ben bunu demek istemiştimde falanda filan bu ne yaw ...akşam yüz yüze konuşunsana bunları be kardeşim :rendeer:

arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.

cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.

:cat:tabii ki karar alınacaksa bu gurupça alınır.onun için biz zaten bir gurubuz.

Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.

HEPİMİZ BİRİMİZ,BİRİMİZ,HEPİMİZ İÇİN SEVGİLERİMLE.:)

heeeeeeeeee:cherry:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
muzafferciğim,boşver şimdi şiiri filan.kardeş seni özledik.akşama gelde o yüzünü görelim,azıcık hasret giderelim.söz sana özel minder getireceğim,hemde LEYDİ'yle.bu havalar bizi birbirimizden ayırdı.şairinde dediği gibi;''beni bu havalar mahvetti'':queen:

muzafferciğim,boşver şimdi şiiri filan.kardeş seni özledik.akşama gelde o yüzünü görelim,azıcık hasret giderelim.söz sana özel minder getireceğim,hemde LEYDİ'yle.bu havalar bizi birbirimizden ayırdı.şairinde dediği gibi;''beni bu havalar mahvetti'':queen:

Bende sizi özledim, akşama bakalım kendimi iyi hissedersem bir uğrarım :cat:

Bende diş yaptırıyorum. Ağız içi yara. Üstüne birde çarklanmış dişin aşırı duyarlılığı da eklenince dayanılmaz baş ağrılarıyla 2 haftadır can çekişiyorum. Allah cümlemize sağlık mutluluk nasip etsin. Hastalık çok kötü bir şey.

Adana İl Temsilcisi
herkese izmirden selamlar:rendeer:
akşam toplantısı kaç gibi bitiyordu

OSMAN,23.00-24.00 gibi bitiyor.

Bende diş yaptırıyorum. Ağız içi yara. Üstüne birde çarklanmış dişin aşırı duyarlılığı da eklenince dayanılmaz baş ağrılarıyla 2 haftadır can çekişiyorum. Allah cümlemize sağlık mutluluk nasip etsin. Hastalık çok kötü bir şey.

AMİİN.geçmiş olsun hasan.

geçmiş olsun abi başıma gelmedi ama diş agrısının çok kötü oldugu söylenir tez zamanda iyileşirsin umarım:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,nisan ayında osmanıye emniyet müdürlüğünun kaskla ilgili bir organizasyonu varmış, 05/4/2009 pazar günü haberiniz varmı? çevre il ve ilçelerde tüm motorcuları çağırıyorlarmış.

akşam biz gelemiyoruz :pale:
biliyorum hepinize büyük bir şok:p ama naapalım bu seferde böle olsun bizim yerimize de eğlenin :cherry:

Eeee o zaman günaydın....:p

Hasan abi geçmiş olsun,eee tabi evlendikten sonra hep enine sardın,yedin yedinn,şimdi diş yaptır bakalım....

Allah afiyet versin...AMİN...:)

Son düzenleme:
arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.

cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.

:cat:tabii ki karar alınacaksa bu gurupça alınır.onun için biz zaten bir gurubuz.

Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.

teşekkürler boracımmm::biggrinn::biggrinn.sevgili arkadaşlarım lütfen bu tip mevzuları burada yazmayın deşifre olmak kimseye fayda getirmez KONUŞARAK HALLOLMASI GEREKEN MEVZULARI buraya taşımayın toplantıda konuşmak daha iyi olur diyorum.

arkadaşlar kocaman yazıyo imzalarda ben sen yok biz diyoruz.toplantıların amacı gönül birliği sohbetler pastalar börekler ve tatlılar:bounce:. arzu eden herkese kapılar her yerde açıktır.ortam güzel gır gır şamata.hepsi bu.gerçi ben yeni yeni katılmaktayım.gayet güzel ve seviyeli saygılı bir ortam.kendini bilen hekes gelebilir eğer rahatsız olursa gider.bu kadar basit.sevgi ve hoş görü ile herkese selam saygılar

Hasancım çok çok çok geçmiş olsun birader...
Sabah bişe yoktu akşam geldim Adana MT karışmış.Herkes birbirini tanıyor biliyor o yüzden yengeler çocuklarda geliyo temkinli olmaları normal ablerimin ama bu işler referansla oluyor Mali de aklı başında bi arkadas ; hırsız kılıklı adamı tutupda getirecek degil die düşünüyorum...
Ne demiş Mevlana ''Ne olursan ol gene gel'' :)

Benim tarzım değil Mali kusura bakma.
şaka yapmıştım be abi zaten =)

the arabulucu :p
hey allahım bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış...
baştan beri yazılanları okuyunca o anlaşılıyor buradan:cherry:
herkes ratına baksın gerisi hikaye ufacık şeylerden büyük sorunlar çıkmasın yok sen şunu yazdın da ben böyle anladım,yok ben bunu demek istemiştimde falanda filan bu ne yaw ...akşam yüz yüze konuşunsana bunları be kardeşim :rendeer:

heeeeeeeeee:cherry:
bak yine bana patladı olay :p
Hasancım çok çok çok geçmiş olsun birader...
Sabah bişe yoktu akşam geldim Adana MT karışmış.Herkes birbirini tanıyor biliyor o yüzden yengeler çocuklarda geliyo temkinli olmaları normal ablerimin ama bu işler referansla oluyor Mali de aklı başında bi arkadas ; hırsız kılıklı adamı tutupda getirecek degil die düşünüyorum...
Ne demiş Mevlana ''Ne olursan ol gene gel'' :)

sevgilerimi yolluyorum buradan birkan :p

Afyon'dan herkese selamlar. Bugün çarşamba keşke Adana'da olsaydım :pr: toplantıya katılırdım, şimdi hararetli konuşmalar yapılıyordur kesin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar