Günaydın arkadaşlar....
muzaffer abi yeni motorunuz hayırlı olsun. neden haber vermediniz ki? ben cumartesi tatildim
bir dahaki sefere haber ederseniz sevinirim. bu arada orası yaprak tantuni. mersinin en eski tantunicilerindendir. merkezde silifke caddesinde ana şubeleri var. ben merkezde yerken siz de orda yemişsiniz
afiyet olsun...
yürekçem birden karar verildi yoksa arardım.zaten fazla vaktimiz yoktu.adaşım muzooooo sende hep işine gelince gezi yapın deyonn.seni tatlı su motorcusu ilk önce sen japonundan bi kurtulsan ya:queen::queen:takılda yaşatim seni adaşım
Muzaffer abinin yeni motoruna bu hafta hediye alalım, çok sevineceği kanaatindeyim :queen:
Çok güzel bir geziydi. Zafer hocam haber verdiğin için teşekkürler.Fotğraflar için haluk hocama ve turgay hocama teşekkürler.Görüşmek üzere sygılar.
Fatih GÜL
Alla alla...Kafam karıştı şimdi; Cengiz kız arkadaşının kullandığı isim neydi?
noluyoz yaf benimde kafam karıştı fatih kim hemde mesajı 2 adet bunda bir mokluk var ya hadi hayırlısı
Çok güzel bir geziydi. Zafer hocam haber verdiğin için teşekkürler.Fotğraflar için haluk hocama ve turgay hocama teşekkürler.Görüşmek üzere sygılar.
Fatih GÜL
Başka birisi derken.....![]()
Adana mt ,mt değil yalan rüzgarı....:queen:Herkeste bi esme sevdası....Bi gürleyecem o olacak....:cherry:
Yaaa bi otostopsici gökhan abi vardı,ne oldu iyileştimi....![]()