[Adana - MT]

muzaffer abi yeni motorunuz hayırlı olsun. neden haber vermediniz ki? ben cumartesi tatildim :(

bir dahaki sefere haber ederseniz sevinirim. bu arada orası yaprak tantuni. mersinin en eski tantunicilerindendir. merkezde silifke caddesinde ana şubeleri var. ben merkezde yerken siz de orda yemişsiniz :)
afiyet olsun...

yürekçem birden karar verildi yoksa arardım.zaten fazla vaktimiz yoktu.adaşım muzooooo sende hep işine gelince gezi yapın deyonn.seni tatlı su motorcusu ilk önce sen japonundan bi kurtulsan ya:queen::queen:takılda yaşatim seni adaşım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar olsun herkese ancak ayıkabildim,Muzaffer abi yeni motormu aldında haberimiz yok yoksa başka bişeymi var,anlamadım gitti,neyse yeniyse eğer hayırlı olsun allah kaza bela vermesin haa birde hani anlarsınya::pulp::gereği düşünüldü gerçi benim artık gezi tolantı olayı bundan sonra biraz zor peder düzelene kadar,

yürekçem birden karar verildi yoksa arardım.zaten fazla vaktimiz yoktu.adaşım muzooooo sende hep işine gelince gezi yapın deyonn.seni tatlı su motorcusu ilk önce sen japonundan bi kurtulsan ya:queen::queen:takılda yaşatim seni adaşım

Yaw adaşım, ben aşağı yukarı her pazar gezilere katılıyorum ama sen arada bir izin alabilirsen geliyorsun :p:p:p
şimdi sen işin gereği, üstelik Cumartesi günü gittin diye başımamı kalkıyon :silent:

Yeni motorunda hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin, allah hayırlı müşteriler nasip etsin :rendeer: ancaaaak şu senin meşhur kuyruk doğrultma olayın var ya, bu durumda yine gündeme geliyor :p :mrgreen: (Hani oskarın kuyruğu var ya ondan)

Muzaffer abinin yeni motoruna bu hafta hediye alalım, çok sevineceği kanaatindeyim :queen:

Bencede çok sevinecek :bounce: Jant şeridi benden hemde kırmızı olanından :mrgreen:

Son düzenleme:
Çok güzel bir geziydi. Zafer hocam haber verdiğin için teşekkürler.Fotğraflar için haluk hocama ve turgay hocama teşekkürler.Görüşmek üzere sygılar.
Fatih GÜL

noluyoz yaf benimde kafam karıştı fatih kim hemde mesajı 2 adet bunda bir mokluk var ya hadi hayırlısı

evet ya esinti01 Fatih,01esintisi Gülden bende şaşırdım olim iso ortalığı hep sen karıştirin

Adana mt ,mt değil yalan rüzgarı....:queen:Herkeste bi esme sevdası....Bi gürleyecem o olacak....:cherry:

Yaaa bi otostopsici gökhan abi vardı,ne oldu iyileştimi....:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar