[Adana - MT]

beylerrrrrr.meteoroloji bakanımız ı dikkate alalım.onagöre

haydut nerelerde yau hala geziyormu

geldım amca geldım eve , kızlar anca bıraktı peşimi:queen:

Selam dostlar az önce hastaneden geldim,peder çok iyi moralim de düzeldi şerefsizim,hava kapalı yarın muhtemelen tarsus tarafı yağmurlu meteordan sorumlu bakan olarak ahada burda

BENDE DİYORUMKİ YARIN YAGMUR YAGMAYACAK:cat::mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanalı, azgurbuz+, ares01+, demirgursel+, ciigu+, Endurocu01+, beyazkedi

bu beyazkedi'de kim acaba ?

abi ben k. çenkisss beyaz kedi benin naime yaw :cherry:

agalar beyler yarın ne yapılıyor hayaletin çiftligi cazip geliyor bana ama ortada ne net bir yer var ne hava net nede katılımcı harşey havada...:silent:

not yazan :k.çenkiss:cherry:

Son düzenleme:
vallaha yarınki hava su kar oynamaya gıtmıstık sabah hava cok kotuydu ogunde yagmurlu gosterıyordu BAKIN GÖRECEKSINIZ YARIN YAGMUR YAGMAYACAK:cat:

İyi akşamlar arkadaşlar.

Şu,an hava açık görülüyor. tahminim yarında hava açık olabilir. saat 9.00 molada buluşmak üzere. hoşca kalın.:)

Yükselciğim ehliyetini aldığına çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. güzel günlerde kullanmak nasip etsin. :rendeer:

Evet ya Yüksel bugün beraberdik amcanın orada ama ben seni tebrik etmedim. Kardeşim ehliyetin hayırlı uğurlu olsun! Yarın görüşmek üzere, geliyorsun değilmi???

saol canım abim tsk ederim abi bensiz olurmu eger yağmur yagarsa biliyorsun projemiz var:mrgreen:aman kımseye caktırma:queen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar yarın hava eğer birazcık güzel olursa tereddütde kalmamak için herkes sabah bilgisayarını açsında ona göre karar verelim.heberleşelim.derim.

saol canım abim tsk ederim abi bensiz olurmu eger yağmur yagarsa biliyorsun projemiz var:mrgreen:aman kımseye caktırma:queen:

oooo,daha ilk günden özel projeler haa.:jocolor:

Son düzenleme:
iyi akşamlar gürsel
bana dedin deeemi şahincim :p
Evet ya Yüksel bugün beraberdik amcanın orada ama ben seni tebrik etmedim. Kardeşim ehliyetin hayırlı uğurlu olsun! Yarın görüşmek üzere, geliyorsun değilmi???
mehmetim selam nerelerdesin birader :silent:
arkadaşlar yarın hava eğer birazcık güzel olursa tereddütde kalmamak için herkes sabah bilgisayarını açsında ona göre karar verelim.heberleşelim.derim.

sabah bende işe motorla gideceğim, muratın oraya gidinde bende çıkışta gelim.
gülek tarafına yağmur yağar inşallah :queen:

oooo,daha ilk günden özel projeler haa.:jocolor:

:queen::queen:bora abi sendende birsey kacmıyor ha :mrgreen:canım abim kızma o kadar önemlı bırsey deıl kız meselesi:queen::queen::queen:

Bu nasıl bir müneccim ilmidir kardeşim; yağmurun yarın saat 2 de yağma olasılığı 50% :queen:

Nerden biliyon saatini...

adanalı, azgurbuz+, ares01+, demirgursel+, ciigu+, Endurocu01+, beyazkedi

bu beyazkedi'de kim acaba ?

abi oda ne, ne kedisi :silent:

emanet net kullanıyorum, bana eyvallah
unutmadan
yarın inşallah yağmur yağarda adanada kalırsınız
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :flower: ::deliir:: ::dalga:: :p :p :p :p :p

Son düzenleme:
abi oda ne, ne kedisi :silent:

emanet net kullanıyorum, bana eyvallah
unutmadan
yarın inşallah yağmur yağarda adanada kalırsınız
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :flower: ::deliir:: ::dalga:: :p :p :p :p :p

abi iste bunu dememden lazımdı yaaaaa:pr: sımdı yagar herkez senden bilir.lütfen ıns hava guzel olru gezıye gıdermısınız dersen sevınır:queen:
@zafer abi: abı ben kemal sunal gıbıyım romatızma war yarın yagmıyacak dıyorsam yagmaz:queen::queen:

bana dedin deeemi şahincim :p

mehmetim selam nerelerdesin birader :silent:

sabah bende işe motorla gideceğim, muratın oraya gidinde bende çıkışta gelim.
gülek tarafına yağmur yağar inşallah :queen:

Gürsel abi selamlar, çalışıyorum iş güç zaman kalmıyor. Yarın geliyorsun değilmi?

Endurocu01, ares01, adanalı+, *HaYduT*, demirgursel+, celikgürsel+, azgurbuz+, yürekçe, Predatör, Şahin Erdem, efendy_iso+

bu kadar adam okuyor amaki,kimseden ses yok niyeeeeeeeeee

bu arada beyazkedi naime yabancı değil bilginiz osun dedim

yarın kesin gidiyormusunuz

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrrrrrrrrr ben belkim yatabilirim,sizlere iyi geziler iyi eğlenceler,tek parça gidin tek parça gelin derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar