[Adana - MT]

İso dikkat et çok iyi para veren olursa donun içindekide gidebilir bu mantıga göre :mrgreen: :p

Ona servet yetmez,pahası dünya malıyla biçilemez....:queen:

Tövbe tövbeee....:p

Allahım sen beni bu mendebur kullarından koru...:queen:

İYİ AKŞAMLAR arkadaşlar :rendeer:

arkadaslar kusura bakmayın kuyruk flan düzeltemem babam öyle söyledi ve kendısı bu ısın uzmanı oldugu ıcın böyle oldugu ıcın kuyruk düzeltmenın yanlıs birsey oldugunu soyledi:queen::queen:not:suan 18 yasında olmadıgın ıcın babamdan ızın almam lazım babamda 18 yasına kadar boyle bırseyın olamayacagını soyledi:queen::queen:diger arkadaslardan sonra sıra gelırse yaparım ee sıram geldıgı zman memnunıyetle yaparım:rendeer:

Yükselim benim, sayılı gün çabuk geçermiş ama ondan sonra ne bahane uyduracaksınız :p

Yarın oldumu abi, zaman nasıl geçiyor farkında değiliz :mrgreen:

Napıyoruz?

Gezimize Fatih de katılacakmış :cat:

eveeetttt beyler yarini bekliyordunuz yarinde geldi .de haydin bakemmm

Sabahı sabırsızlıkla bekliyorum :mrgreen:

Son düzenleme:
İyi akşamlar Adana MT. Yarın nerede toplaşıyorsunuz gezi için. Bende katılmak istiyorum. Ancak bilindiği üzere motorum yok, 4 tekere talim edeceğiz artık!!!

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar şimdi baktım % 50 yağışlı diyor.bu arada murat kardeşimiz,olası yağış durumunda ben çiftlikte olacağım.buyrun gelin beklerim dedi.bilgilerinize.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam dostlar az önce hastaneden geldim,peder çok iyi moralim de düzeldi şerefsizim,hava kapalı yarın muhtemelen tarsus tarafı yağmurlu meteordan sorumlu bakan olarak ahada burda

beylerrrrrr.meteoroloji bakanımız ı dikkate alalım.onagöre

haydut nerelerde yau hala geziyormu

Son düzenleme:
cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:
senin haydutu sabah 10:30 gibi polis okulunun orda gördüm korna yaptımda görmedi
mehmet kardeşim nerelerdesin gözükmüyosun iş güç heralde

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:
senin haydutu sabah 10:30 gibi polis okulunun orda gördüm korna yaptımda görmedi
mehmet kardeşim nerelerdesin gözükmüyosun iş güç heralde

Merhaba, evet seninde dediğin gibi işim hayatımın neredeyse tamamını işgal eder oldu. Bu haftasonu fırsat buldum ve inşallah sizlerleyim. Yarın hepinizle hasret gidereceğim :salut:

Adana İl Temsilcisi
adanalı, azgurbuz+, ares01+, demirgursel+, ciigu+, Endurocu01+, beyazkedi

bu beyazkedi'de kim acaba ?

Bugün Mersin'deydim. yeni döndüm. Hava çok güzeldi. Bahar havası gibiydi. İnşallah yarın da öyle olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar