kimin başkan olduğunun ne önemi var,önemli olan biraraya gelindiğinde kafalarımız uyuyormu,eğleniyormuyuz gerisi boş ben kendim için söyleyeyim Pazar günlerini iple çekiyorum inşallah bu Pazar'da hava müsait olurda eğlenceli bir gezi yaparız.Görüşmek üzere esen kalın.:cat::bounce:
en iyi akşamlar şahincim :rendeer:iyi akşamalar adana mt nin güzel insanları:rendeer:
selam millet herkese meraba gezi olmaz ise haberleşelim ona göre ne yenecekse hazırlayalım tek başıma bırakmayın yardımlaşalım.vfr yola hazır.gezi olursa çokgüzel olur.bu arada yiğenim ehliyet aldı onu kutltyorum allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.eeeee yüksel bu kuyruk nasıl doğrulacak.hadi bakalım
D.GÜRSELİM SEN NERELERDESİN?:silent:
gürsel abi adını kaçak koydum vallaa![]()
iyi akşamlar kirwe:rendeer:
vayyyykireee kaçak balıkcılık yapıyormuşsunuzzz:cherry:
EVET ADANA MT HERKEZE ÇOK ÇOK TESEKKÜR EDERİM NİHAYET EHLİYETİMİ ALDIM DARISI OLMAYANLARA ARTIK GEZILERDE BERABERİZ .AMCA BAKIYORUMDA SENDENDE BIrSEY KAÇMIYOR:queen:EEE ARTIK ÇARSANBA GÜNÜ KUYRUGUMUZU DOGRULTURUZ.İNS PAZAR HAVA GÜZEL OLURDA GEZİMİZİ YAPARIZ.
İYİ DİLEKLERİNZDEN DOLAYI HERKEZE TESEKKUR EDERIM:rendeer:
BİDE BU HAYDUT LAKABI BANA AILEMIZDE ÖYLE DERLER KÜCÜKKEN COK YARAZDIM HEMDE NASIL AMCAM SİZE ANLATIRSA AGZINIZ ACIK ALIR.:queen:
d.gürsel-kardeş bu kadar parayı ne yapacaksın :queen:
d.gürsel-kardeş bu kadar parayı ne yapacaksın :queen:
yarın ne yapıyon kirwe menüde ne war inşallah
arkadaslar kusura bakmayın kuyruk flan düzeltemem babam öyle söyledi ve kendısı bu ısın uzmanı oldugu ıcın böyle oldugu ıcın kuyruk düzeltmenın yanlıs birsey oldugunu soyledi:queen::queen:not:suan 18 yasında olmadıgın ıcın babamdan ızın almam lazım babamda 18 yasına kadar boyle bırseyın olamayacagını soyledi:queen::queen:diger arkadaslardan sonra sıra gelırse yaparım ee sıram geldıgı zman memnunıyetle yaparım:rendeer:
bu yazı buram buram muzaffer kokuyor
senin hocan kuvvetli oğlum:queen: