[Adana - MT]

yükselim haydutum hayırlı vede hayırlı olsun eeeee aganın eli tutulmasssss:)

:cherry: :cherry:

Adana İl Temsilcisi
kimin başkan olduğunun ne önemi var,önemli olan biraraya gelindiğinde kafalarımız uyuyormu,eğleniyormuyuz gerisi boş ben kendim için söyleyeyim Pazar günlerini iple çekiyorum inşallah bu Pazar'da hava müsait olurda eğlenceli bir gezi yaparız.Görüşmek üzere esen kalın.:cat::bounce:

BUDUR:cat::cat::cat:

Yüksel ehliyetin hayırlı uğurlu olsun.allah kazadan korusun :rendeer:

iyi akşamalar adana mt nin güzel insanları:rendeer:
en iyi akşamlar şahincim :rendeer:
selam millet herkese meraba gezi olmaz ise haberleşelim ona göre ne yenecekse hazırlayalım tek başıma bırakmayın yardımlaşalım.vfr yola hazır.gezi olursa çokgüzel olur.bu arada yiğenim ehliyet aldı onu kutltyorum allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.eeeee yüksel bu kuyruk nasıl doğrulacak.hadi bakalım

cantların yeni rengi hayırlı olsun :) güzel boyayabildinizmi :silent:

EVET ADANA MT HERKEZE ÇOK ÇOK TESEKKÜR EDERİM NİHAYET EHLİYETİMİ ALDIM DARISI OLMAYANLARA ARTIK GEZILERDE BERABERİZ .AMCA BAKIYORUMDA SENDENDE BIrSEY KAÇMIYOR:queen:EEE ARTIK ÇARSANBA GÜNÜ KUYRUGUMUZU DOGRULTURUZ.İNS PAZAR HAVA GÜZEL OLURDA GEZİMİZİ YAPARIZ.
İYİ DİLEKLERİNZDEN DOLAYI HERKEZE TESEKKUR EDERIM:rendeer:
BİDE BU HAYDUT LAKABI BANA AILEMIZDE ÖYLE DERLER KÜCÜKKEN COK YARAZDIM HEMDE NASIL AMCAM SİZE ANLATIRSA AGZINIZ ACIK ALIR.:queen:

D.GÜRSELİM SEN NERELERDESİN?:silent:

gürsel abi adını kaçak koydum vallaa:p

iyi akşamlar kirwe:rendeer:

ayıp size ne arıyorsunuz ne soruyorsunuz :p
şaka şaka :cat: çalışıyorum , birgün 15:00 da girip ertesi gün sabah 07:00 da işten çıktım. öbür gün 07:00 da girip 23:00 da çıktım, anlayacağınız iş yoğun maşallah :cat:
iş başlayınca uzak kaldım :pr:
herkese selamlar :rendeer:

kireee kaçak balıkcılık yapıyormuşsunuzzz:cherry:
vayyyy :p senden hiçbir şey kaçmıyor.
şşşşşşşşşşşşşşşşşşş ayıktırma kimseyi:wiinkk: sonra balık isterler :queen:
EVET ADANA MT HERKEZE ÇOK ÇOK TESEKKÜR EDERİM NİHAYET EHLİYETİMİ ALDIM DARISI OLMAYANLARA ARTIK GEZILERDE BERABERİZ .AMCA BAKIYORUMDA SENDENDE BIrSEY KAÇMIYOR:queen:EEE ARTIK ÇARSANBA GÜNÜ KUYRUGUMUZU DOGRULTURUZ.İNS PAZAR HAVA GÜZEL OLURDA GEZİMİZİ YAPARIZ.
İYİ DİLEKLERİNZDEN DOLAYI HERKEZE TESEKKUR EDERIM:rendeer:
BİDE BU HAYDUT LAKABI BANA AILEMIZDE ÖYLE DERLER KÜCÜKKEN COK YARAZDIM HEMDE NASIL AMCAM SİZE ANLATIRSA AGZINIZ ACIK ALIR.:queen:

işte şimdi hayırlı olsun derim yükselcim :rendeer:
kazasız sürüşler olsun :cat:

d.gürsel-kardeş bu kadar parayı ne yapacaksın :queen:

abi ne yapim motoruma koruma demiri alacam.
FAAAAZERR abim alacaktı yan çizdi, aramızda para toplayalım dedi, ben öyle hediyeyi naapim.en iyisi kendim kazanim demir parasını :queen:
:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:​

demirgursel, *HaYduT*, zion1+, Şahin Erdem, Endurocu01+, regal
mustafam izlemedesin bakıyorum, yakalamışken bir selam gönderim maraşa
tüm arkadaşlara selam olsun:rendeer:

yarın ne yapıyon kirwe menüde ne war inşallah

valla kivre rota sende ne dersen o olsun :cat:

ben kaçar :bounce:

Son düzenleme:
arkadaslar kusura bakmayın kuyruk flan düzeltemem babam öyle söyledi ve kendısı bu ısın uzmanı oldugu ıcın böyle oldugu ıcın kuyruk düzeltmenın yanlıs birsey oldugunu soyledi:queen::queen:not:suan 18 yasında olmadıgın ıcın babamdan ızın almam lazım babamda 18 yasına kadar boyle bırseyın olamayacagını soyledi:queen::queen:diger arkadaslardan sonra sıra gelırse yaparım ee sıram geldıgı zman memnunıyetle yaparım:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,ben bugün geç geldim çook çalıştım çook ve çok yoruldum yatacağım iyi geceler

Adana İl Temsilcisi
arkadaslar kusura bakmayın kuyruk flan düzeltemem babam öyle söyledi ve kendısı bu ısın uzmanı oldugu ıcın böyle oldugu ıcın kuyruk düzeltmenın yanlıs birsey oldugunu soyledi:queen::queen:not:suan 18 yasında olmadıgın ıcın babamdan ızın almam lazım babamda 18 yasına kadar boyle bırseyın olamayacagını soyledi:queen::queen:diger arkadaslardan sonra sıra gelırse yaparım ee sıram geldıgı zman memnunıyetle yaparım:rendeer:

bu yazı buram buram muzaffer kokuyor:p

senin hocan kuvvetli oğlum:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar