[Adana - MT]

As you sow,So you shall reap

Doslar ben cumartesi gunleri calismiyorum o yuzden mesajlari kontrol edemiyorum Size zahmet gezi yada toplanmayla ilgili bir gelisme olursa ararsaniz sevinirim 0541 256 37 07 tesekkurler

Adana İl Temsilcisi
Pazar hava kapalı hafif yağmur,rüzgarlı 17 derece yüksek yerlerde sağnak yağmur

Nuri abimizin cafesi derim, 10 Tl tahta masaya,çakma cafe yevereceğime nuri abimizin cafeye veririm zoruma gitmez mekan bizim en azından

bende b.cengize yer konusunda katılıyorum.:cat:

:salut:evet k.çenkisim başın sağolsun.:salut:

Doslar ben cumartesi gunleri calismiyorum o yuzden mesajlari kontrol edemiyorum Size zahmet gezi yada toplanmayla ilgili bir gelisme olursa ararsaniz sevinirim 0541 256 37 07 tesekkurler

ararız aramasınada yanlız sen şu kuyruk olayını biliyon dimi kenancım..beni hatırladın dimi hani şu belen gezisi..istersen çarşamba etkinliğimize bir gelsen senin için daha iyi olur en azından ortamıda görmüş olursun:cat::cat:

Merhaba arkadaşlar :)
rahatsızlığımın tedavisi için ve oğlumun amaliyatı nedeniyle Mt den uzak akldım, arada bir göz atıyorum ve sadece okumakla yetiniyorum. Pazartesi yine işe başlıyorum o zaman daha sık görüşürüz :cat:

Pazar günü güzel bir etkinlik olursa seve seve katılmayı düşünüyoruz, maaile tabi :mrgreen: Ben barajın kenarında kızların yerini teklif edecem, yerseniz tabii :p

Muzaffer Abi; Sana ve oğluna geçmiş olsun, Allah bir daha hastalık yüzü göstermesin.. :rendeer:

Selam arkadaşlar,havaların böyle yağmurlu gitmesinden ve sağlık sorunlarından dolayı bu aralar biraz seyrek görüşebiliyoruz lakin gönüller bir olsun.Pazar günü nereye kararlaştırılırsa bizim için fark etmez Allah'tan bir mani çıkmazsa katılabiliriz,cümleten iyi geceler.:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendende iyi geceler,ama pazar hala kapalı ve hafif yağmur gözüküyor fikrim hala geçerli,muzafferim kızların orayı netcen yazık,nuri abinin orası daha müsait en azından bizim, kimse kimseye karışmaz bizden başkası olmaz bilmem anatabildimmi:bounce:

GÜNAYDIN HERŞEKEEE
çenkis abi.bora abi,demir gürsel abi ve muzaffer abi belki hatırlarlar bahsetmiştim ya bir arkadaş kaza yaptı diye işte o çocuk vefaat etmiş allah rahmet eylesin...

hepinizi seviyorum

kanka şirinin arkadaşı diyosun heralde o mu ölmüş

başınız sağolsun :pale:

ararız aramasınada yanlız sen şu kuyruk olayını biliyon dimi kenancım..beni hatırladın dimi hani şu belen gezisi..istersen çarşamba etkinliğimize bir gelsen senin için daha iyi olur en azından ortamıda görmüş olursun:cat::cat:

Carsamba gunu gelecem Cengız abı yerı tarıf ettı Tabıkı tanıdım senı hoscakal
Yarın ıcın bır program varmı

Son düzenleme:
hehe ben size demedimmi oturun oturduğunuz yerde, bir yere gidemezsiniz diye. bensiz bir gezi eksik olur bi kerem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm millet herkese iyi akşamlarAdana Mt nin meteorolojiden sorumlu devlet bakanı olarak bilgilendireyim dedim

Yarın hava böyle gersi size kalmış

herkeslere iyi akşamlar yarın adana içinde bir yerlerde olursanız gelmeye çalışırım kendi adıma konuşmak gerekirse:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar