[Adana - MT]

arkadaşlar kusura bakmayın sırf bu hafta içerisinde alacağımdan bu kadar soru soruyorum özellikle janti abi ramzeyden bahsetmiştim motordan garip bi ses gelio gaza bastıkca artıyordu onu almadık bi tane popcorn 90 cc var fakat 99 model sizce alınır mı?? herkese günaydın bu arada bol kazançlar

bide netden baktım da hiç 99 bulamadım sadece satan arkdaş 99 yazmış o kadar bi bilginiz varsa mesaj yazarsanız seviniriğm yorumları bekliorum

Son düzenleme:
Temel Uçak ile amerikaya yolculuk yaparken,bakıyorki ortam çok sessiz,sağdakine selam veriyo...

Adama kafayı çeviriyo...

Soldakine selan veriyo....

Adam kafayı çeviriyo...

Sonra hostese bakarmısınız diye bağırıyo...

Bütün yolcular buna bakıyo,ulan düğme varken herif öküz gibi bağırdı gibisinden...

Hostes geliyo..

Temel yaşlı bi köylü edasıyla saatine bakarak,hanum kizum,yatsı namazu vakti geçmekte,uçağın rotasını kıbleye doğru çevirinde 10 dakkada namazımı kılayımm..

Hostes teknik imkansızlıkları felan anlatırken,temel ya bari sadece farzını kılayımm diyor..

Hostes haliyle kabul etmiyor...( yolcular kopuyor,ön koltuktaki hacı eşine dönüp,ulen ne dini bütün adam görüyonmu diyor...:D )

Temel:Ya madem olmuyor,bana bi seccade getirin koridorda kılayım diyor...

Hostes yine uçakta seccade bulunmadığını söylüyor...

Bu sefer temel: Peki o zaman sen bana bi visky getir,ben kıbleyi bulurum diyor:queen:

Bütün yolcular kopuyo,ön koltuktaki hacıda homurdanarak ta yolculuk bitene kadar temel giydiriyor....:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İso gülecekmiyiz,güleceksek yerini belirt,yoksa ben iki biradan sonra nerde güleceğimi bulurum

Olcan ne geziyo ya burdaaa....

Abi o kadar uğraştım yazdımm,gülün diye,emeğime verdiğiniz saygıya bak....:pale:

Muzaffer abi geçmiş olsun sanada oğluna da. Tez zamanda sahalara dönün =)
İsmail bıraktığımda da böyleydin hala da böylesin..Bi insan hiç mi değişmez :p

hayırdır mali uğramazdın buralara nooldu :)

muzaffr abi sana ve oğluşunuza çok geçmiş olsun :rendeer:

Muzaffer abim sana ve evladına acil şifalar dilerim.En kısa zamanda iyileşmeniz dilegi ile...
Yosef sen ne kadarlık bir motosiklet istiyosun? daha once vitesli motor tecruben ne kadar ? en önemlisi ehliyetin varmı ..?

Allah Razı Olsun Herkese teşekkür ederim...:cat:
Şuan evdeyim çok şükür iyiyim herkese tekrar teşekküler...:cat:

janti abi bnn yeni başlıyorum o yüzden ucuza istiyorum düşe kalka öğreneceğiz ehliyet cbr 125 falan biraz erken vitesli tecrübem yok hiç ucuz yollu bi tane arıoyrum kaza yparım falan daha sonra da motoru bodruma ataım yeni bimotor alırım

İyi akşamlar Adana MT,

Bugün baya bir sıkıntılı gün atlattık ama çok şükür herşey yolunda gitti :cat:

Bizi arayan ilgilenen ve yazan tüm arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim. iyiki varsınız :rendeer:

27zc4dd.jpg

Mertciğim çok şükür allahın izniyle sağ salim başarılı olarak amaliyatı atlattın.
Geçmiş olsun. :rendeer: babana selamlar.:)

bugün merti ziyaretteydik

bildiğiniz gibi bugün muzaffer kardeşimin değerli oğlu mert yiğenimin burun ameliyatı vardı, bizde onları böyle hassas günde yalnız bırakmayalım dedik :cat:
MERTCİĞİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

dsc000025268296iy0.jpg

dsc000015241718om5.jpg

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH BETERİNDEN KORUSUN

TEQU HOŞGELMİŞSİN :rendeer:

mustafa abinin alacağı motoru gördünüzmü millet :) pazarlık aşamasında
http://www.motosiklet.net/forum/taz...rley-davidsonu-hayirli-olsun.html#post1409254

Son düzenleme:
Mali tekrar hoşgeldin.

Sevgili Mert geçmiş olsun, bir ara burnunu iyi koku alıyormu diye deneriz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar