[Adana - MT]

hoş geldin muzaffer abi.:rendeer: hayırdır niçin gittin istanbula haberimiz olmadı.:)

sanada iyi geceler tatlı rüyalar benim demiiiiiiiiiiir gürselim.:queen:

GÜNAYDIN ADANA MT.:rendeer:

Son düzenleme:
günaydın adana mt.bugün direksiyon sınavına girdim gayet başarılıylı.subat 2 de sürücü kursundan belgeleri alıp trafige gitmek kaldı.ondan sonra artık gezilere.haydı bakalım herkeze hayırlı işler:rendeer::cat:

Günaydın Adana MT selamlar

Gürsel abi hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel makine almışsın

Günaydın herkese... Yükselciğim hayırlı olsun. Ehliyetin kuyruğunu da doğrulturuz artık :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın adana mt.bugün direksiyon sınavına girdim gayet başarılıylı.subat 2 de sürücü kursundan belgeleri alıp trafige gitmek kaldı.ondan sonra artık gezilere.haydı bakalım herkeze hayırlı işler:rendeer::cat:

şimdiden hayırlı olsun yükselciğim.:cat:KUYRUK UZMANI baban,bu konuya da bir el atar artık.:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar herkese,adana mt bu akşam sönük hareket yok,action yok

Yükselim hadi hayırlı olsun,

Son düzenleme:
arkadaşlar topiği açıyorum .mustafa abimin dediği gibi varsa fikri olan ben ve arabam müsait ya biryere gidelim yada şehir içinde yakın yere mangala nedersiniz 10.30 da buluşalım karar verelim alacagımız sadece yiyecek hadi beyler görim YİĞİTLERİ.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürselim sende hatamı arıyorsun illaki,kafam iyi alttan al:p3 tane devirince harfleri fazla araya vermek istemiyorum hani memuruzya herşey kısıtlı o yüzden:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar