[Adana - MT]

Selamlar Herkeze,
Ben gene hafta sonu İstanbul-İzmit-Adapazarı arasında mekik dokuyacağım, bu aksam gidip p.tesi sabahı döneceğim oralardan herhangi bir isteği olan, haber etsin yeter :)
Sizlerede iyi gezmeler diliyorum (yarım ağızla :) )

yolunuz açık olsun hepinizin kalın sağlıcakla

KATILIM LİSTESİ
1-Gökhan hocam ve eşi
2-Haluk hocam ve eşi
3-Eşim ve ben :mrgreen:
4-Bora ve eşi
5-Adaşım muzaffer ve oğlu :p
6-Musatafa Abi ve eşi
7-Turgay abi
8-Çelik Gürsel ve eşi
9-??? İso ????
10-??? Demir Gürsel ve eşi ???
11-Hasan ve eşi
12-ahmetnr ???

Buluşma yerimiz
Mola tesisleri
Saat: 9:30 hareket

Son düzenleme:
bizde katkıda bulunalım canım hepsini sen niye alıyorsun.

Arkadaşlar tekrar hatırlatayım sorumu auto cad çizimi yapabilen bir arkadaş tanıyormusunuz.

iki boyutlu çizer ölçülendiririm ama share yi pek yapamıyorum bende cd 2004 istersen haluk hocam

gezi için beni gizli tutun belli olmaz

öncelikle selam arkadaşlar
işe başladığımdan fazla takılamıyorum :)
abi çok sevindim hayırlı olsun :cat:
darısı ER6 ya olsun :mrgreen:
ağzından bal damlıyor mustafacım :) inşallah :rendeer:
kardeş hayırlı olsun.
sağol halukcum :rendeer:
Hocam o kadar söyledim. Yeri siz kararlaştırın sucuklar benden diye... Ciddiye alan olmadı :) Teklifim aynen geçerli... Hadi abi hadi, kıpırdanın biraz...
ya hocam bu hafta gelemeyiz ya sucuk diyesiniz tuttu, pazar günü 15:00 da işten çıkıyorum.bizden pass
BİR ÖNERİM VAR

Önce gülek de sucuk ekmek yiyelim, eğer hava müsaitse ordan çamardına geçer dönüşte şekerpınarda tatlı yiyebiliriz, ama zaman yetmezse tatlı yemedende dönebilirz, bize kalmış birşey :wiinkk: ne dersin :silent:

TAMAM diyenler el ve ayak kaldırsın :mrgreen:
sende lokma olayı oldumu yerinde duramıyorsun muzaffercim.bu ne böyle hep göbek hep göbek.en sonunda motorun seni taşımaz olacak :queen:
Biz varız... Dediğim gibi sucuklar benden... Yalnız bir konuda yardım istiyorum. Sucukları nereden alacağım? Ve kaç kilo alacağım?
muzaffer biliyor geçen sefer beraber almıştık herkes memnun kaldı :cat:
Selamlar Herkeze,
Ben gene hafta sonu İstanbul-İzmit-Adapazarı arasında mekik dokuyacağım, bu aksam gidip p.tesi sabahı döneceğim oralardan herhangi bir isteği olan, haber etsin yeter :)
Sizlerede iyi gezmeler diliyorum (yarım ağızla :) )

yolunuz açık olsun hepinizin kalın sağlıcakla
gökhancım hayırlı yolculuklar olsun :rendeer: anne babaya bizden selam götür
KATILIM LİSTESİ
1-Gökhan hocam ve eşi
2-Haluk hocam ve eşi
4-Bora ve eşi
6-Musatafa Abi ve eşi
7-Turgay abi
8-Çelik Gürsel ve eşi
9-??? İso ve ????
10-??? Demir Gürsel ve eşi ??? :salut: :salut: :salut:
11-Hasan ve eşi
12-ahmetnr ???

Buluşma yerimiz
Mola tesisleri

üzgünüm :pale:

demirgursel, muzaffer1968+, celikgürsel, M.Ozbayrak, Endurocu01+, yuzenfrogman, frdndl, ahmetnr+, bonjovi
maşallah cemaatiniz bereketli olsun

Son düzenleme:
Hocam o kadar söyledim. Yeri siz kararlaştırın sucuklar benden diye... Ciddiye alan olmadı :) Teklifim aynen geçerli... Hadi abi
hadi, kıpırdanın biraz...[/QUOT

Gökhan hocam ciddiye alınmadı değil yeni haberim oldu. ve ayriyeten sucuklar için çok teşekkür ederim. çamardı tarafına gidilirse fena olmaz derim. ama cogunluk nereyi isterse orada olabilir. :)

Sevgili arkadaşlar cümleten merhaba,şu anda gördüğüm kadarıyla sekiz kişi sitede ama hiç kimsenin sesi çıkmıyor Muzaffer'ede söylediğim gibi biz iki kişi Allah izin verirse katılacağız,Gökhan hocam sucuğun kaç kilo alınacağına gelince kişi sayısı x 1/4 Kg.aldığımızda fazlasıyla yetiyordu Alacağımız yere gelince Demir Gürselin aldığı yeri biliyorum Şahin marka yardım gerekirse iş Tlf 4541020 yarın ararsanız seve seve yardımcı olurum,Akşama misafir var geç saatte yine okurum hepinize iyi Akşamlar sağlıcakla kalın.:bounce::cat:

Güncelleme

KATILIM LİSTESİ
1-Gökhan hocam ve eşi
2-Haluk hocam ve eşi
4-Bora ve eşi
6-Musatafa Abi ve eşi
7-Turgay abi
8-Çelik Gürsel ve eşi
9-Küçkük cengiz ve ???
10-Büyük cengiz ve eşi :cat:
11-Hasan ve eşi
12-ahmetnr ???

Buluşma yerimiz
Mola tesisleri
Saat: 9:30 hareket[/QUOTE]

Şunu belirtmek isterim, eğer sucuğu alıp gidersek orda pişirme sorunu olabilir, ordan almak daha akıllıcı olur diye düşünüyorum :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayret bu sefer bizi de yazmışlar listeye,umarım bir aksilik çıkmaz biladeri ayarladım pazar sabah gelicek bizde allah kısmet ederse moladayız yeter artık canıma taaaaak dedi

Ama sucukların hepsini gökhan hocaya yüklemeyelim derim

Yok yok... Sucuklar benden... Uzatmayalııııım arkadaşlaaaaaaaar... :)

yav gökhanım beni, utandırıyorsun şimdi ben hafta sonu yemegim BEDAVAMI olacak ya hocam madem öyle bende gelim :salut:desene buhafta çüzdanımı getirim ozaman evde unutmayim:flower::flower: sana şimdiden teşekkür edim:rendeer: hocam ayıp olmassa guruba yeni katılmak isteyen 4.adet çifli arkadaşım var onlarıda getirebilirmiyimmm:queen::queen:

yav gökhanım beni, utandırıyorsun şimdi ben hafta sonu yemegim BEDAVAMI olacak ya hocam madem öyle bende gelim :salut:desene buhafta çüzdanımı getirim ozaman evde unutmayim:flower::flower: sana şimdiden teşekkür edim:rendeer: hocam ayıp olmassa guruba yeni katılmak isteyen 4.adet çifli arkadaşım var onlarıda getirebilirmiyimmm:queen::queen:

yaw adaşım, bi kere sucuk yedirdin diye ömür boyu bedava yiyecek anlamına gelmez :p bak yeni Fazer almışsın kuyruğu eğri duruyor ne zaman düzeltecen onu ::xicon_ev

::151::::151::::151::

Gökhan hocam çok ayıp ediyon valla, çorbada bizim de tuzumuz olsun yani ::dpac::

yaw adaşım, bi kere sucuk yedirdin diye ömür boyu bedava yiyecek anlamına gelmez :p bak yeni Fazer almışsın kuyruğu eğri duruyor ne zaman düzeltecen onu ::xicon_ev

::151::::151::::151::

Gökhan hocam çok ayıp ediyon valla, çorbada bizim de tuzumuz olsun yani ::dpac::

sevgili adaşım malisef frkansım bozuk anlayamadım bi ara yarin görüşelim moralim bozuk tansiyon problemim var şuan depresyondayım:pr:bilmem anladın sen onuuuu:bounce:

gürsel arkadaşım hayırlı olsun. bidaha tekerrür etmez dileğiyle.....

oooo suatım nirdesin yav sesin soluğun çıkmıyor katılımın daha başlamadı ne iştir bu:bounce:

Son düzenleme:
Güncelleme

KATILIM LİSTESİ
1-Gökhan hocam ve eşi
2-Haluk hocam ve eşi
4-Bora ve eşi
6-Musatafa Abi ve eşi
7-Turgay abi
8-Çelik Gürsel ve eşi
9-Küçkük cengiz ve ???
10-Büyük cengiz ve eşi :cat:
11-Hasan ve eşi
12-ahmetnr ???

Buluşma yerimiz
Mola tesisleri

Şunu belirtmek isterim, eğer sucuğu alıp gidersek orda pişirme sorunu olabilir, ordan almak daha akıllıcı olur diye düşünüyorum :bounce:[/QUOTE]

abi biz davetli değilmiyiz:pale::salut:

iyi akşamlar:rendeer:

KATILIM LİSTESİ
1-Gökhan hocam ve eşi
2-Haluk hocam ve eşi
3-Eşim ve ben
4-Bora ve eşi
5-Adaşım muzaffer ve oğlu
6-Musatafa Abi ve eşi
7-Turgay abi
8-Çelik Gürsel ve eşi
9-Küçkük cengiz ve ???
10-Büyük cengiz ve eşi
11-Hasan ve eşi
12-ahmetnr
13-osman.

iki boyutlu çizer ölçülendiririm ama share yi pek yapamıyorum bende cd 2004 istersen haluk hocam

gezi için beni gizli tutun belli olmaz

Çok sağol ahmetcim bana da zaten iki boyutlu olacak. ben sana ulaşırım.

ee ben ne güne duruyorum :silent:
ne çizilecek söle hemen yapiim gönderim abii :wiinkk:

:silent::silent::silent:

çok teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda sizinle irtibata geçeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar