[Adana - MT]

aslında şöyle cumartesiden gidip kalacağım bir plan düşünüyorum kanka ümit nerdesin ne diyorsun bu işe

Evet...Haftasonu nereye gidiyoruz?

Siz yeri belirleyin...Sucuklar benden... Daha ne yapabilirim abiler?

neeeeeeeeeeeeeyyyyy abi sen varya bitanesin ama hiç iyi görmüyorum seni neyin var sigarayı felan mı bıraktın yoksa:p

selam arkaaşlar cengiz abi büyük geçmiş olsun

ayrıca bir konu belirtmek istiyorum malum çoğumuzun yaptığı iş nedeni ile fazla spor yapamıyoruz haftanın bir günü halı sahada maç ayarlasak iddasız biraz nefes açma kosunda kimseler katılırmı acaba

selamlar görüşmek üzere

birde geçenlerde adanada faaliyet gösteren spor komplekslerini gezdim

hayalpark :pek hoşuma gitmedi açıkcası fiyatı 45tl 12 kupon salı perşembe cumartesi pazar erkeklere pazartesi çarşamba cuma pazar bayanlar yüzme havuzu ile 75tl oluyor

badyline :çok güzel elit biryer 3aylık 375 tl

seyhan oteli kankamın gittiği 6 aylık 900 yıllık 1200 tl

bilginize

AAA

.

ben varım ama ödetmesine oynarım ortada idda olmayınca mücadelesi zevkli olmuyor:cherry:

Son düzenleme:
cümleten iyi akşamlar:rendeer:

halı saha maçı olursa seve seve katılırım ben zaten bu hafta çarşamba toplantısına katılabilseydim bende böyle bi sunum yapmayı düşünüyordum isabet oldu:cat:

gezi olsunda nere olursa olsun:mrgreen:

cengiz bu hafta beni 4 e kadar tutma bu seferde geziyi kaçırmayalım:p

İYİ AKŞAMLAR millet :cat:
Gökhan hocam hayırdır sucuk mucuk ne iş :wiinkk: bilmediğimiz kuyruk falanmı var :mrgreen:
Hafta sonu gezi için hangi seçenekler var :silent: birde hava haftasonu güzelmi, bakan varmı :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar gezgin kurtlular,ben bir bakayım balkondan size sülerim

bizim balkondan böyle görünüyor:cat:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kurtlu gezginler,ben bir bakayım balkondan nasıl olcek hava sülerim birazdan
yaf internet gitti geldi bende tekrardan yazdım kaydetmedi diye neyse değiştirim bari aççık büyük olsun

Artık bana "Hayalet" mi dersiniz "Karabatak" mı, orasını bilemeyeceğim, bir varım-bir yokum, sizleri uzaktan da olsa izlemeye çalışıyorum. Malumunuz, ziraat ve özellikle de şu aralar üzerinde çalıştığım projem tatil-bayram dinlemez, hava müsaade ederse çalışır, etmezse de yatarız. O yüzden bu aralar heryerde bulunamıyorum. Zaman zaman olduğu gibi bugün de kısa bir boşluktan faydalanıp Kçk.Cengiz'i aramamla başlayan gündüz vakti küçük bir toplaşmaya sebep oldum, DemirGürsel'in işbaşı yapışını kutladık ve onu uzun bir tatilden sonra ilk mesaisine yolcu ettik. Hayırlı uğurlu ola...!

Kimi sohbetlerde bahsini ettiğim ve fikrin aslen benden çıktığını hiçbir zaman iddia etmeyeceğim eğitim ve gelişim konularından birini bugün tesadüfen Mustafa Abi'nin işyerinde gazetede görerek sizlerin de dikkatini bu ve bu gibi konuları daha sık düşünmeye ve konuşmaya davet etmek istiyorum. (Mustafa Abi, gazetenin ekini masanızdan arakladım, helal edin lütfen.)

http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/10772108.asp?gid=55

Başlıklar tartışılabilir, gelişebilir, veya "güzel muhabbetlerimizi bozar" diye bir kenara atılabilir, ama rica ediyorum kimse hariçten gazel okuyup "biz denedik, olmadı" diye işimize, içimize karışmasın, bu bizim ailemiz içinde kalsın.

Hah, işte aynı başlık bizim siteye de düşmüş, bakalım yorumlar nasıl olacak?!!!

http://www.motosiklet.net/forum/ays...min-kime-ne-faydasi-var-ayse-sule-bilgic.html

Son düzenleme:
iyi akşamlar Adana MT 'nin güzel insanları... Ceyhan'a gelir gelmez. Hemen bilgisayarın başına oturup. sizlere merhaba demek istedim.... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Mehmetim hoşgeldin devre arası mı verdio okulun,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle tekrar hoşgeldin klarnetçi kardeşim sen olmayınca udun sesi tek başına çıkmıyor:mrgreen:
Muratım hayaletim,ben zaten biliyordum:cherry:ama suni teneffüs yapacağım kişiyi seçme şamsım varmı:cherry:eek:na göre tavır alayım en başta söyleyeyim zenci olmaz,yaşlıda olmaz,erkek hiç olmaz geyiğe sardım kanımca özür,biz ders görüyoruz ilk yardımlar ilgili çok faydalı bir konu ama dikkate alınırmı alınmazmı bilmem

Bu arada demir gürselimin ş başı yaptığına çoook sevindik allah inşallah bir daha ağız tadlarını bozmaz,darısı çenkise ve boracıma olsun en hayırlısından

ud olmayınca da Klarnetin sesi sönük kalıyor abim... :mrgreen: evet devre arası verdik yaklaşık 1 ay burdayım. görüşmek dileğiyle... :cat:

Tamam memedim inşallah en kısa zamanda meşk yaparız şu kafayı bir toparlayayımda,

Adana mt herkese iyi geceler yarın görüşmek dileğiyle,

Pozantı'dan Fatih abi ile görüştüğümüzde şehirde kar falan kalmadığını söyledi. Muhtemelen Tekir'de de kar olmama ihtimali var. Çamardı taraflarında olabilir.

arkadaslar günaydın hepinize ben salı günü pozantıya gitdim yolda arac kalmısdı burası 10decere iken tekir 1 derece ve esiyordu, kar yokdu

günaydın Adana mt nin kurtluları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Simit şelalesine gidin,tekin abimide alın ordanda dağılcakta yiyin gari sucuklarınızı
beğenmediyseniz kadirliye gidin,bilmemne yaylasına hasan bilir
budamı olmadı alın mangalınızı etinizi sucuğunuzu kiliminizi pikniğe gidin,bunuda beğenmediyseniz oturun evinizde çayınızı için internete girin PTT yapın ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar